aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 456
Με καποιες μου ετυχε!που να αφεθει?
στον ερωτα?
η νομιζω?
Με μπερδεψες αει στο διαολο!
Με καποιες μου ετυχε!που να αφεθει?
στον ερωτα?
βαλτην απο πανω, της αρεσειΜε καποιες μου ετυχε!
η νομιζω?
Με μπερδεψες αει στο διαολο!
Μονον ετσι το κανειβαλτην απο πανω, της αρεσει
καλα , δεν της αρεσει, ειναι μια μηχανη του σεξΜονον ετσι το κανει
Αλλα οχι γιατι της αρεσει!
Δεν νομιζω οτι υπαρχει αντρας με την Βικυ απο πανω ν'αντεξει πανω απο κατι
δευτερολεπτα
Δουλευει ποδια,μεση με ρυθμο απιστευτο
Και ειναι και 35 γεματα!
και βαζεις κατι πιτσιρικια και δεν μπορουν να κουνηθουν!
α κ ρ ι β ω ς!καλα , δεν της αρεσει, ειναι μια μηχανη του σεξ
συμφωνω για την βικυ,τις αλλες δεν τις εχω παρει .αλλα τις εχω δει μονο και θα συμφωνισω καθως κατι τετοιο μου εβαζαν...η ειρηνη λιγο με χαλαει δε ξερω γιατι...η αλλη πιο καλα,αλλα αυτο που με χαλαει κυριως ειναι οτι δεν θα σου κανου καθολου μασζ της προκοπης και θα τσαντιστω,οκ ολα τ αλλα αλλα δινεις και 70 (και σε αλλα 80)οχι 50 οπως στο στουντιο,θες δηλαδη το κατι παραπανω...ετσι θεωρω....β βικυ το τιμα καπως παραπανω αλλα δεν εινια 20 ουτε 25 ηλικιακα δυστηχως....Φίλε η κοπέλα (Bianca) είναι πολύ καλή, απλά ως νεαρά (20) έχει μια ελαφρότητα κατά τη συζήτηση (μιλάει συνέχεια, γελάει, όχι κάτι κακό δηλαδή, απλά η κρίση της είναι αντίστοιχη των εμπειριών της). Προφανώς η κουβεντούλα γίνεται κατά τη διάρκεια του μασάζ, μετά δεν είναι ώρα για κουβέντες ούτε για διανοητικές αξιολογήσεις...
Στην κατηγορία της υπάρχει μόνον η Ειρήνη (~23, κανονικό ύψος, αρκετά όμορφο πρόσωπο, ευχάριστη, ποπός turbo, αλλά στήθος πεσμένο) που έχει και αυτή αρκετά καλή συμπεριφορά και υπηρεσίες.
Η Βίκυ είναι άλλη κατηγορία, είναι milf, ξέρει σχετικά καλό μασάζ και έχει αρκετά καλή συμπεριφορά & συμμετοχή (σώμα με ρούχα αρκετά καλό, τυπική ρωσίδα, αλλά χωρίς η ηλικία φαίνεται). Η μία 20 η άλλη κοντά 40, έχει μια κάποια διαφορά. Πάντως και οι τρεις κοπέλες (Bianca, Ειρήνη, Βίκυ) είναι καλές επιλογές και είναι απίθανο να μην περάσεις καλά μαζί τους... Στο 1ο μέρος η Βίκυ είναι η καλύτερη, στο 2ο όλες αρκετά καλές είναι.
Φίλε η κοπέλα (Bianca) είναι πολύ καλή, απλά ως νεαρά (20) έχει μια ελαφρότητα κατά τη συζήτηση (μιλάει συνέχεια, γελάει, όχι κάτι κακό δηλαδή, απλά η κρίση της είναι αντίστοιχη των εμπειριών της). Προφανώς η κουβεντούλα γίνεται κατά τη διάρκεια του μασάζ, μετά δεν είναι ώρα για κουβέντες ούτε για διανοητικές αξιολογήσεις...
Μονον ετσι το κανει
Αλλα οχι γιατι της αρεσει!
Δεν νομιζω οτι υπαρχει αντρας με την Βικυ απο πανω ν'αντεξει πανω απο κατι
δευτερολεπτα
Δουλευει ποδια,μεση με ρυθμο απιστευτο
Και ειναι και 35 γεματα!
και βαζεις κατι πιτσιρικια και δεν μπορουν να κουνηθουν!
Συναγωνιστές όσον αφορά τις υπηρεσίες της Βίκυς είναι κοινά αποδεκτό ότι είναι αρκετά καλές, αν και λίγο "στεγνές" (τυπικές, χωρίς συναίσθημα). Για την ηλικία της έχει σχετικά καλό σώμα, αλλά έχει εμφανή όλα τα ελλατώματα της ηλικίας όπως χαλαρότητα, κοιλίτσα, και πεσμένο στήθος. Λόγω εμπειρίας είναι πολύ καλή στο Α μέρος, στο Β μέρος είναι αρκετά καλή, όχι όμως και εξαιρετική. Όσον αφορά την στάση cowgirl την κατέχει αλλά αυτό δεν σημαίνει και κάτι, γιατί αλίμονο αν μετά από 10-15 χρόνια στο "επάγγελμα" και δεν την κάτεχε. Όσο αφορά την αντοχή της και τα "κόλπα" να μας τελειώσει μην τρελενόμαστε κιόλας. Στο συγκεκριμένο κατάστημα μου έχει τύχη περίπτωση (άλλη) που η κοπέλα χτυπιόταν από πάνω μερικά λεπτά και στο τέλος σταμάτησε μόνη της απορρώντας πως άντεξα. Ο ρόλος μας δεν είναι παθητικός, να μας κάνουν δηλαδή ότι θέλουν οι κυρίες, αλλά κύρια ενεργητικός, να κάνουν δηλαδή αυτές αυτά που εμείς θέλουμε. Μην κρίνουμε με βάση τα χειρότερα αλλά με βάση τα καλύτερα γιατί τότε πέφτουν οι αποδόσεις, σε βάρος μας. Να είναι καλά η Βίκυ αλλά είναι στη δύση της, και προσωπικά αποτελεί πάντα εναλλακτική επιλογή, όχι κύρια. Πρέπει να έχουμε υψηλότερα standards και απαιτήσεις, αλλοιώς το έχουμε χάσει το παιχνίδι.
Φιλε εχεις και δικαιο και αδικο μαζιΣυναγωνιστές όσον αφορά τις υπηρεσίες της Βίκυς είναι κοινά αποδεκτό ότι είναι αρκετά καλές, αν και λίγο "στεγνές" (τυπικές, χωρίς συναίσθημα). Για την ηλικία της έχει σχετικά καλό σώμα, αλλά έχει εμφανή όλα τα ελλατώματα της ηλικίας όπως χαλαρότητα, κοιλίτσα, και πεσμένο στήθος. Λόγω εμπειρίας είναι πολύ καλή στο Α μέρος, στο Β μέρος είναι αρκετά καλή, όχι όμως και εξαιρετική. Όσον αφορά την στάση cowgirl την κατέχει αλλά αυτό δεν σημαίνει και κάτι, γιατί αλίμονο αν μετά από 10-15 χρόνια στο "επάγγελμα" και δεν την κάτεχε. Όσο αφορά την αντοχή της και τα "κόλπα" να μας τελειώσει μην τρελενόμαστε κιόλας. Στο συγκεκριμένο κατάστημα μου έχει τύχη περίπτωση (άλλη) που η κοπέλα χτυπιόταν από πάνω μερικά λεπτά και στο τέλος σταμάτησε μόνη της απορρώντας πως άντεξα. Ο ρόλος μας δεν είναι παθητικός, να μας κάνουν δηλαδή ότι θέλουν οι κυρίες, αλλά κύρια ενεργητικός, να κάνουν δηλαδή αυτές αυτά που εμείς θέλουμε. Μην κρίνουμε με βάση τα χειρότερα αλλά με βάση τα καλύτερα γιατί τότε πέφτουν οι αποδόσεις, σε βάρος μας. Να είναι καλά η Βίκυ αλλά είναι στη δύση της, και προσωπικά αποτελεί πάντα εναλλακτική επιλογή, όχι κύρια. Πρέπει να έχουμε υψηλότερα standards και απαιτήσεις, αλλοιώς το έχουμε χάσει το παιχνίδι.
καλα τα λες και οσο την περιγραφει σου με την βικυ ειμαι απολυτα συμφωνως σε ολα,επεσες τελειως μεσα,μπραβο, αλλα να σε ρωτησω κατι...βρες μου μια αλλη που να ειναι το ιδιο ομορφη η και καλυτερη εννοειται και να κανει το μασαζ της βικυς και το μαγαζι να ειναι φουλ ωστε να υπαρχει και συνεχεια...δυστηχως σε φουλ μαγαζια εγω δεν ξερω αλλη...οι πιο καλες σου τριβουν το λαδι 10 λεπτα και μετα τα κλασσικα...φταιμε και μεις(αν και εγω δεν το κανω) που αρχιζουμε τα χουφτωματα και τις μαλακιες αμεσως...ειπαμε δεν ειναι στουντιο αλλα κατι αλλο,πιο απαιτειτικο...στο θεμα μας πισω,η βικυ ειναι η μονη που ξερω απ αυτο το μαγαζικαι αρκετα αλλα, που τα συνδιαζει και τα 2...Συναγωνιστές όσον αφορά τις υπηρεσίες της Βίκυς είναι κοινά αποδεκτό ότι είναι αρκετά καλές, αν και λίγο "στεγνές" (τυπικές, χωρίς συναίσθημα). Για την ηλικία της έχει σχετικά καλό σώμα, αλλά έχει εμφανή όλα τα ελλατώματα της ηλικίας όπως χαλαρότητα, κοιλίτσα, και πεσμένο στήθος. Λόγω εμπειρίας είναι πολύ καλή στο Α μέρος, στο Β μέρος είναι αρκετά καλή, όχι όμως και εξαιρετική. Όσον αφορά την στάση cowgirl την κατέχει αλλά αυτό δεν σημαίνει και κάτι, γιατί αλίμονο αν μετά από 10-15 χρόνια στο "επάγγελμα" και δεν την κάτεχε. Όσο αφορά την αντοχή της και τα "κόλπα" να μας τελειώσει μην τρελενόμαστε κιόλας. Στο συγκεκριμένο κατάστημα μου έχει τύχη περίπτωση (άλλη) που η κοπέλα χτυπιόταν από πάνω μερικά λεπτά και στο τέλος σταμάτησε μόνη της απορρώντας πως άντεξα. Ο ρόλος μας δεν είναι παθητικός, να μας κάνουν δηλαδή ότι θέλουν οι κυρίες, αλλά κύρια ενεργητικός, να κάνουν δηλαδή αυτές αυτά που εμείς θέλουμε. Μην κρίνουμε με βάση τα χειρότερα αλλά με βάση τα καλύτερα γιατί τότε πέφτουν οι αποδόσεις, σε βάρος μας. Να είναι καλά η Βίκυ αλλά είναι στη δύση της, και προσωπικά αποτελεί πάντα εναλλακτική επιλογή, όχι κύρια. Πρέπει να έχουμε υψηλότερα standards και απαιτήσεις, αλλοιώς το έχουμε χάσει το παιχνίδι.
Συμφωνω απολυτακαλα τα λες και οσο την περιγραφει σου με την βικυ ειμαι απολυτα συμφωνως σε ολα,επεσες τελειως μεσα,μπραβο, αλλα να σε ρωτησω κατι...βρες μου μια αλλη που να ειναι το ιδιο ομορφη η και καλυτερη εννοειται και να κανει το μασαζ της βικυς και το μαγαζι να ειναι φουλ ωστε να υπαρχει και συνεχεια...δυστηχως σε φουλ μαγαζια εγω δεν ξερω αλλη...οι πιο καλες σου τριβουν το λαδι 10 λεπτα και μετα τα κλασσικα...φταιμε και μεις(αν και εγω δεν το κανω) που αρχιζουμε τα χουφτωματα και τις μαλακιες αμεσως...ειπαμε δεν ειναι στουντιο αλλα κατι αλλο,πιο απαιτειτικο...στο θεμα μας πισω,η βικυ ειναι η μονη που ξερω απ αυτο το μαγαζικαι αρκετα αλλα, που τα συνδιαζει και τα 2...
Μήπως ο παπάς ήταν ο γνωστός ιερέας του site και πήγαινε για μασάζ ;
Φίλε η κοπέλα (Bianca) είναι πολύ καλή,
Φίλε Daniel περί ορέξεως κανένα πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι οι χαρακτηρισμοί σου είναι υπερβολικοί,φίλε η Μπιάνκα είναι απαράδεκτη και κομπλεξική...Ρουμάνα=βλάχα Ελλεεινίδα!!!