Νέα

Και οι μακάκες πληρώνουν για σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tay65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Καλά ξυπνητούρια πείτε του δόκτορα... δεν ξέρει οτι εδώ στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε τη φράση "ξεψυρίζει τη μαϊμού";  :2funny:

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Μια ακόμη απόδειξη ότι οι γυναίκες Και οι μουνοδουλοι   

κατάγονται από τους πιθήκους   

rockobok

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κ οι μαλακες επισεις...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Οι φουστηδες πληρωνουν για σεξ?
Εχω σιχαθει και το Λαζοπουλο και ολους αυτους που τον αναπαραγουν και αποθεωνουν. Μας επρηξε τον πουτσο. Εχω σταματησει να βλεπω τηλεοραση γι'αυτο το λογο.

Επισκέπτης
εαν πληρωνουν λεει.αυτοι λυσσανε για πουτσα οσο δεν μπορουμε να φανταστουμε :tickedoff: .οσο για τον λαζοπουλο εγω διαφωνω καλο ειναι να υπαρχει κ καποιος να λεει σε εμας τους ελληνες ποσο μακακες ειμαστε γιατι απο οτι φαινεται δεν εχουμε καταλαβει τιποτα

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
εαν πληρωνουν λεει.αυτοι λυσσανε για πουτσα οσο δεν μπορουμε να φανταστουμε :tickedoff: .οσο για τον λαζοπουλο εγω διαφωνω καλο ειναι να υπαρχει κ καποιος να λεει σε εμας τους ελληνες ποσο μακακες ειμαστε γιατι απο οτι φαινεται δεν εχουμε καταλαβει τιποτα

O κος Λαζοπουλος σατυριζει τη Ρουλα, τη μπριζολα και κατι τετοιους.
Αν εχει αρχιδια ας βγει να κραξει τον Καραμανλη που εχει γαμησει τη χωρα, οπως εκανε η Μαλβινα με τον Σημιτη. Τσαμπα μαγκας.

Αναπαραγει αποσπασματα απο εκπομπες και λεει αστεια του κωλου. Τα ανεκδοτα που λεει τα ξερω εδω και 10 χρονια. Δεν του αξιζει αυτη η δημοφιλια (οσον αφορα τη συγκεκριμενη εκπομπη).

Αλλα αυτα τα 70ρια που λενε ξερετε τι ειναι? Απο τις 100 τηλεορασεις που εχουν μηχανακι τις ΑGB oι 70 βλεπουν Λαζοπουλο. Δηλ απο τις 100 τηλεορασεις που ειναι ανοιχτες οι 70 βλεπουν αυτον. Τα αλλα καναλια τι εχουν? Μηπως εχουν εγκαταληψει αυτη την ωρα? Εγω δε θεωρω καλο και must οτι εχει μεγαλες μετρησεις. Και ο Μικρουτσικος παλια ειχε. Και το DEAL που ειναι η πιο βαρετη πατατα.

Επισκέπτης
καλα για την agb δεν ασχολουμαι αυτο ειναι στημενο.οσο για το γιωργακη κ τον κωστακη τους κραζει πχ στην τελευταια εκπμπη δεν ειπε για τον μαγγινα κλπ.γενικα τους κραζει νομιζω εισαι λιγο προκατελλημενος αλλα για τη ρουλα αφου μ αυτα ασχολειται ο κοσμος με την(ον)γκομενα του αλλου αφου οι ελληνες ειναι κατινες  μας το λεει αλλα δεν κανουμε κατι γι αυτο.την ρουλα ακομα την παιζουν

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Πέστα ρε μουνολάτρη :rockon:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
καλα για την agb δεν ασχολουμαι αυτο ειναι στημενο.οσο για το γιωργακη κ τον κωστακη τους κραζει πχ στην τελευταια εκπμπη δεν ειπε για τον μαγγινα κλπ.γενικα τους κραζει νομιζω εισαι λιγο προκατελλημενος αλλα για τη ρουλα αφου μ αυτα ασχολειται ο κοσμος με την(ον)γκομενα του αλλου αφου οι ελληνες ειναι κατινες  μας το λεει αλλα δεν κανουμε κατι γι αυτο.την ρουλα ακομα την παιζουν

Aλλο ο ανυπαρκτος Μαγγινας που ειναι αδυναμος τωρα και αλλο να κραξεις τον Καραμανλη. Τον ιδιο. Οχι τους απολυμενους υπουργους.
Για τη καταντια τα τελευταια χρονια φταει ο Καραμανλης και ο οχι ο Μαγγινας. Οπως και για τα ασχημα που γινοντουσαν επι Σημιτη, εφταιγε αυτος.

Εχετε παρατηρησει οτι δε τολμαει κανεις να πει τιποτα για τον Καραμανλη?
Ο οποιος εκτος απο λαθος πολιτικες στα περισσοτερα θεματα εχει και προσωπικες ατασταλειες οπως το σκανδαλο με το διδακτορικο της Νατασας.

Αν λεγανε τον γαιδαρο μου Καραμανλη θα ηταν πρωθυπουργος και αν τον ελεγαν Παπανδρεου θα ηταν ηγετης της "σοσιαλιστικης" (μη χεσω) παραταξης.

Επισκέπτης
Aλλο ο ανυπαρκτος Μαγγινας που ειναι αδυναμος τωρα και αλλο να κραξεις τον Καραμανλη. Τον ιδιο. Οχι τους απολυμενους υπουργους.
Για τη καταντια τα τελευταια χρονια φταει ο Καραμανλης και ο οχι ο Μαγγινας. Οπως και για τα ασχημα που γινοντουσαν επι Σημιτη, εφταιγε αυτος.

Εχετε παρατηρησει οτι δε τολμαει κανεις να πει τιποτα για τον Καραμανλη?
Ο οποιος εκτος απο λαθος πολιτικες στα περισσοτερα θεματα εχει και προσωπικες ατασταλειες οπως το σκανδαλο με το διδακτορικο της Νατασας.

Αν λεγανε τον γαιδαρο μου Καραμανλη θα ηταν πρωθυπουργος και αν τον ελεγαν Παπανδρεου θα ηταν ηγετης της "σοσιαλιστικης" (μη χεσω) παραταξης.

καλα για το διδακτορικο της νατασσας συμφωνω αλλα παρολο που δεν ψηφιζω κανενα απο τα δυο μεγαλα κομματα πρωσοπικα πιστευω οτι ο καραμανλης μπορει λεω μπορει να εχει καλη προθεση αλλα δεν εχει καλα στελεχη να των πλεσιωνουν βεβαια μπορει να κανω κ λαθος κ οταν τελειωσει η τετραετια να ειναι ακομα χειροτερος απο τα σημιτη οχι οτι εχω ελπιδα αλλα μου φαινεται πιο σοβαρος κ απο το κοντο κ απο το γιωργακη

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
O κος Λαζοπουλος σατυριζει τη Ρουλα, τη μπριζολα και κατι τετοιους.
Αν εχει αρχιδια ας βγει να κραξει τον Καραμανλη που εχει γαμησει τη χωρα, οπως εκανε η Μαλβινα με τον Σημιτη. Τσαμπα μαγκας.

Αναπαραγει αποσπασματα απο εκπομπες και λεει αστεια του κωλου. Τα ανεκδοτα που λεει τα ξερω εδω και 10 χρονια. Δεν του αξιζει αυτη η δημοφιλια (οσον αφορα τη συγκεκριμενη εκπομπη).

Αλλα αυτα τα 70ρια που λενε ξερετε τι ειναι? Απο τις 100 τηλεορασεις που εχουν μηχανακι τις ΑGB oι 70 βλεπουν Λαζοπουλο. Δηλ απο τις 100 τηλεορασεις που ειναι ανοιχτες οι 70 βλεπουν αυτον. Τα αλλα καναλια τι εχουν? Μηπως εχουν εγκαταληψει αυτη την ωρα? Εγω δε θεωρω καλο και must οτι εχει μεγαλες μετρησεις. Και ο Μικρουτσικος παλια ειχε. Και το DEAL που ειναι η πιο βαρετη πατατα.

+100000000000000000000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom