Κατα τα άλλα δεν εισαι δικηγορος ε?
"τεκμηριο ισχυρου κλονισμου".
Συνεχισε να λες αμιγείς νομικές εκφράσεις, που χρησιμοποιουμε μονο εμεις οι δικηγοροι, και μην ξεχασεις να μας πεις οτι δεν εισαι.
Τι φοβασαι συναδελφε και δεν θελεις να το ομολογησεις? Μην σου κανει πειθαρχικο ο συλλογος επειδη εισαι εδω μεσα? Αν ηταν ετσι θα με ειχαν διαγραψει εδω και 12 χρονια.
Θα κάνω μια ανακεφαλαίωση όσων μας είπες εδώ :
1. Μου είπες πως δεν είναι 2735/1999, αλλά 2734/1999 , ορθώς και το διόρθωσα.
2. Μου είπες πως καταργήθηκε η ποινή της φυλάκισης , άρα δεν έχει νόημα να συζητάμε. Λανθασμένα, γιατί ο νόμος διέπει, εκτός από το να προβλέπει κυρώσεις, το διοικητικό καθεστώς έκδοσης άδειας.
3. Μας είπες πως " αν δεν είσαι νομικός, δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη". Μετέπειτα πιάστηκες από δύο τρείς εκφράσεις μου και έβγαλες το συμπέρασμα πως είμαι νομικός και πως φοβάμαι να μην αποκαλύψω την ιδιότητά μου, τάχα για να μην τιμωρηθώ (;) πειθαρχικά.
Γενικά, είμαι της άποψης, όταν δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό να πούμε, να μην λέμε τίποτα.
Σε διαφορετική περίπτωση χάνουμε και εμείς τον χρόνο μας , και ο συνομιλητής μας .
Δεν χρειάζεται αν κάτι δεν μας φαίνεται ενδιαφέρον να μπαίνουμε στον κόπο να γράφουμε/ απαντάμε.
Το ξεπερνάμε και πάμε παρακάτω.