Νέα

Νόμος 2734/1999 ( νόμιμες προϋποθέσεις πορνείας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kyrpoutsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Κατα τα άλλα δεν εισαι δικηγορος ε?
"τεκμηριο ισχυρου κλονισμου".
Συνεχισε να λες αμιγείς νομικές εκφράσεις, που χρησιμοποιουμε μονο εμεις οι δικηγοροι, και μην ξεχασεις να μας πεις οτι δεν εισαι.
Τι φοβασαι συναδελφε και δεν θελεις να το ομολογησεις? Μην σου κανει πειθαρχικο ο συλλογος επειδη εισαι εδω μεσα? Αν ηταν ετσι θα με ειχαν διαγραψει εδω και 12 χρονια.
Και αν έχει πάει κάποια χρόνια στην νομική και δεν πήρε πτυχίο, αλλά τυχαίνει να ενημερώνεται (πχ πάει στα δικαστήρια)...
Έχω μάθει για άτομο που δεν είχε πτυχίο νομικής και παρίστανε για χρόνια τον δικηγόρο, χωρίς να είναι...
"Τον κατάλαβαν", μετά από χρόνια γιατί δεν πλήρωνε κάτι παράβολα...
Μιλάμε για δεκαετίες πίσω, ο τύπος έμενε στον Κολωνό, για την ιστορία...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.182
Πόντοι
3.656
Και αν έχει πάει κάποια χρόνια στην νομική και δεν πήρε πτυχίο, αλλά τυχαίνει να ενημερώνεται (πχ πάει στα δικαστήρια)...
Έχω μάθει για άτομο που δεν είχε πτυχίο νομικής και παρίστανε για χρόνια τον δικηγόρο, χωρίς να είναι...
"Τον κατάλαβαν", μετά από χρόνια γιατί δεν πλήρωνε κάτι παράβολα...
Μιλάμε για δεκαετίες πίσω, ο τύπος έμενε στον Κολωνό, για την ιστορία...

Αν είχε περάσει από νομική μπορεί να κάνει και άλλα επαγγέλματα. Του ψευδομάρτυρα πχ.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Αν είχε περάσει από νομική μπορεί να κάνει και άλλα επαγγέλματα. Του ψευδομάρτυρα πχ.
Σε άλλο διάλογο η Ηλίας Μίχος στέλνει φωτογραφία της ανήλικης σε έναν άντρα που συστήνεται ως δικηγόρος. Και σε αυτή την περίπτωση ο 53χρονος γράφει πως το παιδί είναι 17 χρονών:

«Δικηγόρος»: Καλησπέρα είμαι εμφανίσιμος, σωματώδης και ψάχνω κάποια διαθέσιμη και πρόθυμη να περάσουμε καλά με ή χωρίς δωράκι.

Ηλίας Μίχος: Και ποιο είναι το «δωράκι» που είσαι διατεθειμένος να δώσεις;

«Δικηγόρος»: 80 ευρώ σε μια ώρα, hotel δικό μου.

Ηλίας Μίχος: 50 ευρώ αμάξι

«Δικηγόρος»: Αμάξι δεν βολεύομαι, σόρι. Όχι ρε μωρό. Δεν παίζει, είναι και μικρό.

Ηλίας Μίχος: 17 είμαι, να ξέρεις

«Δικηγόρος»: Από 16 και πάνω είναι κομπλέ, δικηγόρος, να ξέρεις είμαι.

Είδες άμα είσαι δικηγόρος; :wink:
Ξέρεις τι να κάνεις και πως να κινηθείς ακόμα και στα θέματα του :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom