Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Εστω καλο μου παιδι....αλλα για να εισαι 108 κιλακια θα τρως το καταπετασμα και θα μου φευγουν ενα καρο χρηματα στο φαγητο....με αποτελεσμα να με φαληρισεις στο τελος :2funny: :2funny:

Μήν σε νοιάζη για τό φαγητο έχω δικό μου μαγέρικο........άλυσίδα όλάκερη,
άρσενικο θέλω να βγάζη βαρβατήλα !!!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εχω κι εγώ ένα παρελθόν όλο αμαρτία..

Δικο σου ειναι και εσυ ζεις με αυτο,οποτε η αποψη μου σου περισσευει
Αυτο το λεω και ισχυει και για ολους εκεινους που εκριναν καποιους αλλους εδω μεσα γυρω απο την ζωη τους(την εγγαμη)...

Ψυχή και καύλες μουρό μου...Το  παράνομο είναι γλυκό για όλους.

Να σε ρωτησω κατι;
 Εγω σαν παντρεμενος,αντιλαμβανομαι την λεξη "ψυχη" στον τιτλο του παροντος θρεντ,
ως διαθεση να κανεις διαφορα πραματα μεσα απο μια συμβιωση και περα απο τα καθιερωμενα(την καθημερινη ρουτινα δηλαδη-δουλεια-μεγαλωμα παιδιωνκτλ κτλ...).Ψυχη, για μενα,στον εγγαμο βιο ειναι η ταση για ανανεωση μεσω του ανθρωπου που επιλεγεις να περασεις την ζωη σου μαζι του,οχι μονος ομως...αλλα και μαζι του.Οχι χωρις αυτον δηλαδη..

Γιατι το μπλεκεις με το παρανομο δηλαδη,και κυριως γιατι το γενικοποιεις λεγοντας οτι "..αρεσει σε ολους".Πολυ θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου,ετσι για να γινεται κουβεντολόι ρε παιδι μου...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μήν σε νοιάζη για τό φαγητο έχω δικό μου μαγέρικο........άλυσίδα όλάκερη,
άρσενικο θέλω να βγάζη βαρβατήλα !!!!!!
 Ασε να συνεθω απο την τρομαρα που πηρα.....να το σκεφτω και λιγακι....σε καθε περιπτωση παντως τα στουντιοκοριτσακια μου δεν θα τα αποχωριστω... σε περιπτωση που με καταφερεις να ενδωσω, μωρη λυσαρα :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
 Ασε να συνεθω απο την τρομαρα που πηρα.....να το σκεφτω και λιγακι....σε καθε περιπτωση παντως τα στουντιοκοριτσακια μου δεν θα τα αποχωριστω... σε περιπτωση που με καταφερεις να ενδωσω, μωρη λυσαρα :2funny: :2funny:

Κατά τη διάρκεια πού θα σού πέρνω πίπα, θέλω να είμαι γονατιστή η γυναίκα,
και να μέ πιάνης από τα μαλλιά, ενώ το άλλο χέρι να κρατάη  περήφανα τη μέση σου......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παντως τρωει πολυ,απο μεθαυριο λεει θα ξεκινηση να κανει νηστεια μπας και ριξη κανα κιλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Αυτο με ανησυχει..οτι εχει μπερδεψει το φαγητο με... το αλλο που υπαρχει μονο στην φαντασια της :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Για καλαμπουρι υπαρχει και το τσατ,υπαρχουν και τα πμ
  Ελαααααααα πρωι πρωι

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κατά τη διάρκεια πού θα σού πέρνω πίπα, θέλω να είμαι γονατιστή η γυναίκα,
και να μέ πιάνης από τα μαλλιά, ενώ το άλλο χέρι να κρατάη  περήφανα τη μέση σου......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μην συνεχισεις.... χτυπησες την Αχχιλειο πτερνα μου, που ειναι το σωστο ακαποτο τσιμπουκι απο γυναικες ανεξαρτητου σωματικου βαρους...η συμφωνια εκλεισε..πες που και ποτε...αλλα μονο γι αυτα που αναφερεις.. :rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
 Αυτο με ανησυχει..οτι εχει μπερδεψει το φαγητο με... το αλλο που υπαρχει μονο στην φαντασια της :2funny: :2funny:
Μην σε ανησυχη καθολου το αλλο το θελη το γουσταρη περισσοτερο απο το φαγητο,οταν δεν εχει απο το αλλο το ριχνη στο φαγητο μετα  :grin: :grin: :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Επισκέπτης
Ρε δε με πείθει με τπτ...
Είναι γάτουρας πάντως και τον παραδέχομαι!
Αμαν πια βρε κούκλε.Γυναίκα είμαι σου λέω μην επιμένεις.Το έχω αποδείξει  και με φωτό..τεσπα όπως νομίζεις στην τελικη δεν θα τσακωθούμε κιόλας. :-*
 Δικο σου ειναι και εσυ ζεις με αυτο,οποτε η αποψη μου σου περισσευει
Αυτο το λεω και ισχυει και για ολους εκεινους που εκριναν καποιους αλλους εδω μεσα γυρω απο την ζωη τους(την εγγαμη)...

Να σε ρωτησω κατι;
 Εγω σαν παντρεμενος,αντιλαμβανομαι την λεξη "ψυχη" στον τιτλο του παροντος θρεντ,
ως διαθεση να κανεις διαφορα πραματα μεσα απο μια συμβιωση και περα απο τα καθιερωμενα(την καθημερινη ρουτινα δηλαδη-δουλεια-μεγαλωμα παιδιωνκτλ κτλ...).Ψυχη, για μενα,στον εγγαμο βιο ειναι η ταση για ανανεωση μεσω του ανθρωπου που επιλεγεις να περασεις την ζωη σου μαζι του,οχι μονος ομως...αλλα και μαζι του.Οχι χωρις αυτον δηλαδη..

Γιατι το μπλεκεις με το παρανομο δηλαδη,και κυριως γιατι το γενικοποιεις λεγοντας οτι "..αρεσει σε ολους".Πολυ θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου,ετσι για να γινεται κουβεντολόι ρε παιδι μου...
Γενίκευσα και κακώς έκανα.
Εγώ λοιπόν θεωρώ πως το ξένο είναι πιο γλυκό και το παράνομο ανεβάζει την αδρεναλίνη.Αυτά τα 2 σε συνδιασμό με την ρουτίνα του γάμου κάνουν την παράνομη σχέση αναπόφευκτη.Όταν έχεις σκυλοβαρεθεί πια να βλέπεις τον άλλον να σέρνεται κυριολεκτικά πίσω σου ή δίπλα σου να έχει παραιτηθεί απο την ζωή του και να μην κοιτάει πια την εμφάνιση του,να είναι μεσα στην γκρίνια και την μιζέρια και το μονο που έχει να πει είναι για τις δουλειές του...ενα τρίτο πρόσωπο φαντάζει η λύση εκείνη την ρημαδα ωρα.
Για μενα μιλαω ,δεν γενικολογώ,μην αρχίσετε πάλι τις νουθεσίες.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Όταν έχεις σκυλοβαρεθεί πια να βλέπεις τον άλλον να σέρνεται κυριολεκτικά πίσω σου ή δίπλα σου να έχει παραιτηθεί απο την ζωή του και να μην κοιτάει πια την εμφάνιση του,να είναι μεσα στην γκρίνια και την μιζέρια και το μονο που έχει να πει είναι για τις δουλειές του...ενα τρίτο πρόσωπο φαντάζει η λύση εκείνη την ρημαδα ωρα.

Αυτοι ειναι οι λογοι σου για το "παρανομο" οπως λες και μαλλον μπορει να εχεις και δικιο
Ποσο ομως προσπαθησες να το "σωσεις" προτεινοντας κοινα πραματα;
Ποσο ανταποκριθηκε ο συζυγος;Τι διαθεση υπηρχε  και απο τους δυο για .ανανεωση ρε παιδι μου;

Δυσκολα ερωτηματα και πολυπροσωπικα για να συζητηθουν σε ενα τετοιο θρεντ ενος τετοιου φορουμ..Δεν εισαι υποχρεωμενη να απαντησεις,αλλωστε εμπειριες καταθετουμε και αποψεις..
Το δυσκολοτερο πραμα στον πλανητη Γη ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις-δεν θυμαμαι ποιος το ειπε...

Εγώ λοιπόν θεωρώ πως το ξένο είναι πιο γλυκό και το παράνομο ανεβάζει την αδρεναλίνη.Αυτά τα 2 σε συνδιασμό με την ρουτίνα του γάμου κάνουν την παράνομη σχέση αναπόφευκτη.

Κοιτα ,εαν εισαι αντρεναλιν τζανκι,σε βεβαιωνω πως υπαρχουν και αλλοι τροποι να το κανεις και μαλιστα απο κοινου με τον/η συζυγο...Σε μενα ετσι λειτουργησε,ολως τυχαιως μπορω να πω.Ειναι και θεμα ανθρωπου βεβαια,αλλα πιστευω οτι εαν καποιος αγαπα την "αδρεναλινη" ως απαραιτητο στοιχειο ανανεωσης ανθρωπινων κυτταρων αλλα και σχεσεων,υπαρχουν δραστηριοτητες που μπορει να γινουν μαζι απο κοινου...

Μην παει το μυαλο σου σε τιποτα σεξουαλικα,υπαρχουνε παντως τετοιες δρασεις..
Απλα πρεπει να ανοιξει το μυαλο,ειδικα εαν αγαπας τον αλλο(και θελεις να εχετε διαρκεια..),θελεις να κανεις παιδια μαζι του και να τα μεγαλωσεις(ωστε να "στολισεις" τις επιλογες σου με κατι τοσο ομορφο οσο ενα παιδι),να αγαπησεις εκεινη την ρυτιδα που βγηκε διπλα στο ματι της (και στο δικο σου επισης....) και γενικως Αγαπη και Ερωτας που μεταλλασεται διαρκως και συνεχως απο την αρχη της κοινης πορειας μεχρι ....το τελος(οταν ερθει..)

Τεσπα....ο καθεις οπως γουσταρει και οι υπολοιποι ξυδακι

Επισκέπτης
Αμαν πια βρε κούκλε.Γυναίκα είμαι σου λέω μην επιμένεις.Το έχω αποδείξει  και με φωτό..τεσπα όπως νομίζεις στην τελικη δεν θα τσακωθούμε κιόλας.

Μωράκι τη μία..κούκλε την άλλη, δεν έχω λόγια..

Αυτό για πάρτη σου!

570181892_6e6c737d0b_o.jpg

Επισκέπτης
  Αυτοι ειναι οι λογοι σου για το "παρανομο" οπως λες και μαλλον μπορει να εχεις και δικιο
Ποσο ομως προσπαθησες να το "σωσεις" προτεινοντας κοινα πραματα;
Ποσο ανταποκριθηκε ο συζυγος;Τι διαθεση υπηρχε  και απο τους δυο για .ανανεωση ρε παιδι μου;

Δυσκολα ερωτηματα και πολυπροσωπικα για να συζητηθουν σε ενα τετοιο θρεντ ενος τετοιου φορουμ..Δεν εισαι υποχρεωμενη να απαντησεις,αλλωστε εμπειριες καταθετουμε και αποψεις..
Το δυσκολοτερο πραμα στον πλανητη Γη ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις-δεν θυμαμαι ποιος το ειπε...

Κοιτα ,εαν εισαι αντρεναλιν τζανκι,σε βεβαιωνω πως υπαρχουν και αλλοι τροποι να το κανεις και μαλιστα απο κοινου με τον/η συζυγο...Σε μενα ετσι λειτουργησε,ολως τυχαιως μπορω να πω.Ειναι και θεμα ανθρωπου βεβαια,αλλα πιστευω οτι εαν καποιος αγαπα την "αδρεναλινη" ως απαραιτητο στοιχειο ανανεωσης ανθρωπινων κυτταρων αλλα και σχεσεων,υπαρχουν δραστηριοτητες που μπορει να γινουν μαζι απο κοινου...

Μην παει το μυαλο σου σε τιποτα σεξουαλικα,υπαρχουνε παντως τετοιες δρασεις..
Απλα πρεπει να ανοιξει το μυαλο,ειδικα εαν αγαπας τον αλλο(και θελεις να εχετε διαρκεια..),θελεις να κανεις παιδια μαζι του και να τα μεγαλωσεις(ωστε να "στολισεις" τις επιλογες σου με κατι τοσο ομορφο οσο ενα παιδι),να αγαπησεις εκεινη την ρυτιδα που βγηκε διπλα στο ματι της (και στο δικο σου επισης....) και γενικως Αγαπη και Ερωτας που μεταλλασεται διαρκως και συνεχως απο την αρχη της κοινης πορειας μεχρι ....το τελος(οταν ερθει..)

Τεσπα....ο καθεις οπως γουσταρει και οι υπολοιποι ξυδακι
2 παιδιά έχω μαζί του ..τελοσπάντων αναγνωρίζω πως δεν έκανα για γάμο και συμβίωση..ρουτινιάζω,πλήττω ,με πιάνει ασφυξία.Μου αρέσει η ελευθερία που τώρα την βιώνω απόλυτα .Να φανταστείς ένιωθα τέτοια καταπίεση με τον γάμο που γκομένιζα ανελλιπώς.Τώρα που είμαι πάλι ελευθερη είμαι πολυ πιο φρόνιμη και το έχω ρίξει στην ανατροφή των παιδιών και τα συναφή.Το παράνομο είχε γλύκα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
2 παιδιά έχω μαζί του ..τελοσπάντων αναγνωρίζω πως δεν έκανα για γάμο και συμβίωση..ρουτινιάζω,πλήττω ,με πιάνει ασφυξία.Μου αρέσει η ελευθερία που τώρα την βιώνω απόλυτα .Να φανταστείς ένιωθα τέτοια καταπίεση με τον γάμο που γκομένιζα ανελλιπώς.Τώρα που είμαι πάλι ελευθερη είμαι πολυ πιο φρόνιμη και το έχω ρίξει στην ανατροφή των παιδιών και τα συναφή.Το παράνομο είχε γλύκα
ελενιτσα εσυ εισαι βρε; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όταν έχεις σκυλοβαρεθεί πια να βλέπεις τον άλλον να σέρνεται κυριολεκτικά πίσω σου ή δίπλα σου να έχει παραιτηθεί απο την ζωή του και να μην κοιτάει πια την εμφάνιση του,να είναι μεσα στην γκρίνια και την μιζέρια και το μονο που έχει να πει είναι για τις δουλειές του...

Gabadoo καλημέρα. Ίσως θα έπρεπε να ψάξουμε ενδελεχώς πίσω από αυτές τις γραμμές... Σε συνδιασμό μάλιστα με την ομολογία: Δεν ήμουν εγώ για γάμο και συμβίωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom