gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο giannis latsios ειμαι.....μη μου πεις ότι ξαναβρίσκεστε μετά το διαζύγιο;;;;;;;
ο giannis latsios ειμαι.....μη μου πεις ότι ξαναβρίσκεστε μετά το διαζύγιο;;;;;;;
Λες και του ζητησε κανεις να τον παρει στα σοβαρα.όταν μάθεις ορθογραφία "Καβλιάρης"...τότε ίσως αποκτήσεις κ δικαίωμα να σε πάρουμε σοβαρά...
Χρωσταω και μια απαντηση εδω. Ναι η γυναικα μου γαμιεται αλλα ειναι ρατσιστρια και γαμιεται μονο με μαυρους.Την εχω καλομαθει απο μικρη και τωρα εχει μεγαλες απαιτησεις.Η γυναικα σου γαμιεται?
Αν ειναι στειλε πμ με φωτο της!
2 παιδιά έχω μαζί του ..τελοσπάντων αναγνωρίζω πως δεν έκανα για γάμο και συμβίωση..ρουτινιάζω,πλήττω ,με πιάνει ασφυξία.Μου αρέσει η ελευθερία που τώρα την βιώνω απόλυτα .Να φανταστείς ένιωθα τέτοια καταπίεση με τον γάμο που γκομένιζα ανελλιπώς.Τώρα που είμαι πάλι ελευθερη είμαι πολυ πιο φρόνιμη και το έχω ρίξει στην ανατροφή των παιδιών και τα συναφή.Το παράνομο είχε γλύκα
καθαροαιμη πουτανιά. Της φυλής γυναικών "παντρέψου να γαμήσουμε και οι άλλοι".
Γι αυτο τις αγαπαμε τις γυναικες. Για την πουτανια τους.καθαροαιμη πουτανιά. Της φυλής γυναικών "παντρέψου να γαμήσουμε και οι άλλοι".
Γι αυτο τις αγαπαμε τις γυναικες. Για την πουτανια τους.
Τι να κανουμε? Η γυναικα ειναι σαν την πρεζα. Αμα δοκιμασεις μια φορα κολλησες. Στην αρχη σε ανεβαζει στα ουρανια και μετα σε ριχνει στα ταρταρα. Αλλα εσυ θες ολο και πιο πολυ.ναι και μετά να κλαίτε και να ωρύεστε που σας τα τρώνε/σας κερατώνουν οι καργιόλες
Τι να κανουμε? Η γυναικα ειναι σαν την πρεζα. Αμα δοκιμασεις μια φορα κολλησες. Στην αρχη σε ανεβαζει στα ουρανια και μετα σε ριχνει στα ταρταρα. Αλλα εσυ θες ολο και πιο πολυ.
έτς, κλάψα να μην υπάρχει και κατά τα άλλα κολοκυθόπιτα
Ο παλίκαρος απο πάνω τα ειπε όλα.Ο γάμος είναι ο θάνατος του άντρα και η ανάσταση της γυναίκας,και μόλις έρθει κ το παιδί είσαι ο μ@λ@κ@ς που τα χώνει(βλέπε διαφήμιση jumbo-όλα τα πήραμε απο τη μαμά και όλα τα άλλα απο τα jumbo bebe.Με την πιστωτική του μαλάκα βέβαια....)Οι παντρεμένοι δεν έχουμε ψυχή, την αφήνουμε ενέχυρο, μολις βαζουμε την υπογραφη και την παιρνουμε ξανα αφου τιναξουμε τα πεταλα. Ειχα εναν απιστευτο διαλογο με την γυναικα μου εχτες.
Γυναικα "Εχεις πολλες ρυτιδες κατω απο τα ματια σου, τι επαθες?"
Εγω "Σε παντρευτηκα"
Ριξαμε τρελα γελια και οι δυο, φυσικα και εχουμε χιουμορ. Σοβαρα τωρα ενας γαμος θελει κοπο και τροπο για να επιβιωσει, ειδικα αν υπαρχουν και παιδια στην μεση, δεν κρινω κανεναν γιατι αναμαρτητος πρωτος την λιθο βαλεττω, αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι στο χερι του καθενος να μην πεσει στην ρουτινα η ζωη του, γιατι αν βαριεσαι λογικο ειναι να θες την αλλαγη. Θελει προσπαθεια και απο τους 2.
Σημειωση ειμαι 25 χρονων και φρεσκοπαντρεμενος.
KG man μην την ψάχνεις,κοίτα να περάσεις καλά στην ταιλάνδη και να μας φέρεις μπόλικες πληροφορίες.
Χρωσταω και μια απαντηση εδω. Ναι η γυναικα μου γαμιεται αλλα ειναι ρατσιστρια και γαμιεται μονο με μαυρους.Την εχω καλομαθει απο μικρη και τωρα εχει μεγαλες απαιτησεις.
αλλα οκ... αφου το θετεις ετσι μπορω να βαψω το προφυλακτιο μαυρο. :-*
Εγω ειχα την εντυπωση οτι εσυ προσπαθουσες να μου την πεις και γενικα ειχα διακρινει ενα πνευμα ειρωνειας και κατα την γνωμη μου παντα κακοβουλα ποσταρισματα. Εκτος αν κανω λαθος και δεν αντιλαμβανομαι το πνευμα που γραφεις.Δεν καταλαβαινω τον λογο που μου την λες ετσι..... αλλα οκ... αφου το θετεις ετσι μπορω να βαψω το προφυλακτιο μαυρο. :-*
Σ ευχαριστω φιλε μου, θα προσπαθησω και καλα να περασω και εμπειριες και πληροφοριες να μεταφερω.KG man μην την ψάχνεις,κοίτα να περάσεις καλά στην ταιλάνδη και να μας φέρεις μπόλικες πληροφορίες.
Ρέ KG έφυγες ή ακόμα ελλάδα είσαι;Σ ευχαριστω φιλε μου, θα προσπαθησω και καλα να περασω και εμπειριες και πληροφοριες να μεταφερω.
Εγω ειχα την εντυπωση οτι εσυ προσπαθουσες να μου την πεις και γενικα ειχα διακρινει ενα πνευμα ειρωνειας και κατα την γνωμη μου παντα κακοβουλα ποσταρισματα. Εκτος αν κανω λαθος και δεν αντιλαμβανομαι το πνευμα που γραφεις.