Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η γυναικα σου γαμιεται?
Αν ειναι στειλε πμ με φωτο της!
Χρωσταω και μια απαντηση εδω. Ναι η γυναικα μου γαμιεται αλλα ειναι ρατσιστρια και γαμιεται μονο με μαυρους.Την εχω καλομαθει απο μικρη και τωρα εχει μεγαλες απαιτησεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
2 παιδιά έχω μαζί του ..τελοσπάντων αναγνωρίζω πως δεν έκανα για γάμο και συμβίωση..ρουτινιάζω,πλήττω ,με πιάνει ασφυξία.Μου αρέσει η ελευθερία που τώρα την βιώνω απόλυτα .Να φανταστείς ένιωθα τέτοια καταπίεση με τον γάμο που γκομένιζα ανελλιπώς.Τώρα που είμαι πάλι ελευθερη είμαι πολυ πιο φρόνιμη και το έχω ρίξει στην ανατροφή των παιδιών και τα συναφή.Το παράνομο είχε γλύκα

καθαροαιμη πουτανιά. Της φυλής γυναικών "παντρέψου να γαμήσουμε και οι άλλοι".

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενας φιλος μου ελεγε. Ολες οι γυναικες ειναι πουτανες. Εκτος απο την  μανα μου την γυναικα μου και την αδελφη μου. Αλλα δεν παω στο μπουρδελο για να μην τις βρω μεσα.

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι και μετά να κλαίτε και να ωρύεστε που σας τα τρώνε/σας κερατώνουν οι καργιόλες  :2funny:
Τι να κανουμε? Η γυναικα ειναι σαν την πρεζα. Αμα δοκιμασεις μια φορα κολλησες. Στην αρχη σε ανεβαζει στα ουρανια και μετα σε ριχνει στα ταρταρα. Αλλα εσυ θες ολο και πιο πολυ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι να κανουμε? Η γυναικα ειναι σαν την πρεζα. Αμα δοκιμασεις μια φορα κολλησες. Στην αρχη σε ανεβαζει στα ουρανια και μετα σε ριχνει στα ταρταρα. Αλλα εσυ θες ολο και πιο πολυ.

έτς, κλάψα να μην υπάρχει και κατά τα άλλα κολοκυθόπιτα  :rockon:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Οι παντρεμένοι δεν έχουμε ψυχή, την αφήνουμε ενέχυρο, μολις βαζουμε την υπογραφη και την παιρνουμε ξανα αφου τιναξουμε τα πεταλα. Ειχα εναν απιστευτο διαλογο με την γυναικα μου εχτες.

Γυναικα "Εχεις πολλες ρυτιδες κατω απο τα ματια σου, τι επαθες?"
Εγω     "Σε παντρευτηκα"

Ριξαμε τρελα γελια και οι δυο, φυσικα και εχουμε χιουμορ. Σοβαρα τωρα ενας γαμος θελει κοπο και τροπο για να επιβιωσει, ειδικα αν υπαρχουν και παιδια στην μεση, δεν κρινω κανεναν γιατι αναμαρτητος πρωτος την λιθο βαλεττω, αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι στο χερι του καθενος να μην πεσει στην ρουτινα η ζωη του, γιατι αν βαριεσαι λογικο ειναι να θες την αλλαγη. Θελει προσπαθεια και απο τους 2.

Σημειωση ειμαι 25 χρονων και φρεσκοπαντρεμενος.
Ο παλίκαρος απο πάνω τα ειπε όλα.Ο γάμος είναι ο θάνατος του άντρα και η ανάσταση της γυναίκας,και μόλις έρθει κ το παιδί είσαι ο μ@λ@κ@ς που τα χώνει(βλέπε διαφήμιση jumbo-όλα τα πήραμε απο τη μαμά και όλα τα άλλα απο τα jumbo bebe.Με την πιστωτική του μαλάκα βέβαια....)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Χρωσταω και μια απαντηση εδω. Ναι η γυναικα μου γαμιεται αλλα ειναι ρατσιστρια και γαμιεται μονο με μαυρους.Την εχω καλομαθει απο μικρη και τωρα εχει μεγαλες απαιτησεις.

Δεν καταλαβαινω τον λογο που μου την λες ετσι..... αλλα οκ... αφου το θετεις ετσι μπορω να βαψω το προφυλακτιο μαυρο.  :-*

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαινω τον λογο που μου την λες ετσι..... αλλα οκ... αφου το θετεις ετσι μπορω να βαψω το προφυλακτιο μαυρο.  :-*
Εγω ειχα την εντυπωση οτι εσυ προσπαθουσες να μου την πεις και γενικα ειχα διακρινει ενα πνευμα ειρωνειας και κατα την γνωμη μου παντα κακοβουλα ποσταρισματα. Εκτος αν κανω λαθος και δεν αντιλαμβανομαι το πνευμα που γραφεις.

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
KG man μην την ψάχνεις,κοίτα να περάσεις καλά στην ταιλάνδη και να μας φέρεις μπόλικες πληροφορίες.
Σ ευχαριστω φιλε μου, θα προσπαθησω και καλα να περασω και εμπειριες και πληροφοριες να μεταφερω.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω ειχα την εντυπωση οτι εσυ προσπαθουσες να μου την πεις και γενικα ειχα διακρινει ενα πνευμα ειρωνειας και κατα την γνωμη μου παντα κακοβουλα ποσταρισματα. Εκτος αν κανω λαθος και δεν αντιλαμβανομαι το πνευμα που γραφεις.

Βασικα ειμαι πολυ ευθυς απεναντι σου........ και σου θετω την ερωτηση....

Απο την στιγμη που εσυ γουσταρεις να ξενοπηδας θα το δεχοσουν αυτο απο την γυναικα σου?
Απαντα μου με καθε σοβαροτητα....... και για μια ακομη φορα σου ζηταω φοτωγραφιες της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom