Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πρεπει να σας πω πως υπαρχουν μαυρα προφιλακτικα STOP

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βασικα ειμαι πολυ ευθυς απεναντι σου........ και σου θετω την ερωτηση....

Απο την στιγμη που εσυ γουσταρεις να ξενοπηδας θα το δεχοσουν αυτο απο την γυναικα σου?
Απαντα μου με καθε σοβαροτητα....... και για μια ακομη φορα σου ζηταω φοτωγραφιες της.
Κυριε τελειε, εγω δεν ειμαι τελοιος, γιατι ειμαι ανθρωπος.

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οσο για τις φωτογραφιες, δεν καταλαβαινω το γιατι τις ζητας.Ετσι τη βρισκεις? Με φωτογραφιες? Κοιταξε για να εξηγουμαστε. Ανοιξα αυτο το θρεντ για να κανουμε λιγη πλακα εμεις οι παντρεμενοι -και οχι μονο- και να γραφουμε καμια μαλακια για να περναει η ωρα αντε και για να ανταλλασουμε και καμια πληροφορια που και που. Πεσανε ομως πανω οσοι εχουνε κανει τροπο ζωης το πληκτρολογιο και την οθονη του υπολογιστη τους και αρχισανε να πουλανε ηθικολογιες και παπαρολογιες μην εχοντας εστω και την παραμικρη αισθηση χιουμορ.Και για να τελειωνω.Πιθανον να ειμαι στην ηλικια του πατερα σου και πιθανον να εισαι στην ηλικια του γιου μου. Εχω μαθει στην ζωη μου  να ειμαι ανεκτικος και ανοικτος στα παντα. Ειδικα οσον αφορα τους νεους ανθρωπους. 

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
954
Πόντοι
3.925
:) Σιγουρα και σεις οι παντρεμενοι εχετε ψυχη, αλλα κι εμεις οι ανυπαντροι εχουμε. Γιατι δεν γραφετε εμπειριες  :knockinb: στο αντιστοιχο θεμα ΣΕΞ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΑ? Δεν Ειχατε τετοιες φιλαρακια?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οποιος θελει να ξενοπηδαει ας χωρισει.
τα αλλα ειναι δικαιολογιες του κωλου.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Επισκέπτης

Αν και συμφωνω μαζι σου , μην αρπαζεις τα "παιδια " απο τα μουτρα. Ασε τα να χαζολογησουν , να  κανουν χαβαλε και χιουμορ. Ποτε δεν ξερεις ποτε θα φυτρωσει το κερατο του καθ'ενος , οποτε ασε να χαριεντιστουν οσο μπορουν. :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
στο γκρεις πηδαγε αβερτα...
σωστα....αλλα δες και για τι αντρα μιλαμε...
λογικο...ασε που δεν ειχε σταθερο δεσμο στο γκρεις...

Ναι, αλλά η παροιμία λέει ότι το ξένο είναι πιο γλυκό    :grin:
οκ/...θα το ξερει κ η γυναικα σου αυτο φανταζομαι...

τι λες βρε...και πως θα χει κατι σταθερο για τις αναδουλειες μετα? :2funny: :2funny: :2funny:
σωστα!! :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η λυση να μη φας κερατο ειναι μια,κερατωνεις πρωτος...δηλαδη γνωριζεις μια την πηδας και οσο πιο γρηγορα μπορεις πηδας και μια αλλη...ο πιο γρηγορος κερδιζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Εσύ γιατί καίγεσαι??? :idiot:
Τραβιέσαι με παντρεμένο που σου λέει "ψάχνω τη κατάλληλη στιγμή να της το πω - είναι + τα παιδιά στη μέση, κλπ)??? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom