Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η λυση να μη φας κερατο ειναι μια,κερατωνεις πρωτος...δηλαδη γνωριζεις μια την πηδας και οσο πιο γρηγορα μπορεις πηδας και μια αλλη...ο πιο γρηγορος κερδιζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ουχουχουχουχου  εχω μια γνωστη που ξερει επακριβως ποτε ξενοπηδαει ο αντρας της και του κανει αντιποινα. Κοινως γαμιεται κι αυτη με αλλους. Οταν τη ρωτησα γιατι δεν χωριζουν βρε αδερφε να γαμανε με την ησυχια τους μου ειε " Μα τον αγαπω!"  :uglystupid:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ουχουχουχουχου  εχω μια γνωστη που ξερει επακριβως ποτε ξενοπηδαει ο αντρας της και του κανει αντιποινα. Κοινως γαμιεται κι αυτη με αλλους. Οταν τη ρωτησα γιατι δεν χωριζουν βρε αδερφε να γαμανε με την ησυχια τους μου ειε " Μα τον αγαπω!"  :uglystupid:

Και γιατί δεν το γυρίζουν στις παρτούζες, να γλυτώσουν και τα "έξοδα παραστάσεως"??? :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ουχουχουχουχου  εχω μια γνωστη που ξερει επακριβως ποτε ξενοπηδαει ο αντρας της και του κανει αντιποινα. Κοινως γαμιεται κι αυτη με αλλους. Οταν τη ρωτησα γιατι δεν χωριζουν βρε αδερφε να γαμανε με την ησυχια τους μου ειε " Μα τον αγαπω!"  :uglystupid:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και πολυ καλα σου απαντησε :2funny: :2funny:  (δουλευει αυτη...?)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Τον αγαπάει χωρίς αποκλειστικότητα... που ειν' το κακό ρε παιδιά, εφόσον το ξέρουν και το συμφωνούν?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βασικα να πουμε το κερατο πολλες και πολλοι το τρωνε ενεκα ελλειψης σιγουριας...σου λεει που θα βρω εγω τετοιον ομορφαντρα ξανα ,αστον να παιξει τουλαχιστον κατι θα φαω κι εγω...τωρα υπαρχουν κι εξαιρεσεις που δε κερατωνονται/ωνουν γιατι απλως πηδανε/διουνται χωρις τα υπολοιπα...

αμα εισαι παντρεμενος εκει τη γαμησες....εκτος κι αν πεσεις στην περιπτωση...

Επισκέπτης
βασικα να πουμε το κερατο πολλες και πολλοι το τρωνε ενεκα ελλειψης σιγουριας...σου λεει που θα βρω εγω τετοιον ομορφαντρα ξανα ,αστον να παιξει τουλαχιστον κατι θα φαω κι εγω...τωρα υπαρχουν κι εξαιρεσεις που δε κερατωνονται/ωνουν γιατι απλως πηδανε/διουνται χωρις τα υπολοιπα...

αμα εισαι παντρεμενος εκει τη γαμησες....εκτος κι αν πεσεις στην περιπτωση...

Ο  Ντινος Ηλιοπουλος  νομιζω ειχε πει "καλυτερα να τρως απο ενα κουβα μελι μαζι με αλλους , παρα απο ενα κουβα σκατα μονος σου".

Καλο ακουγεται , αλλα εμενα μου φαινεται λιγο μοιρολατρικο. :-

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο  Ντινος Ηλιοπουλος  νομιζω ειχε πει "καλυτερα να τρως απο ενα κουβα μελι μαζι με αλλους , παρα απο ενα κουβα σκατα μονος σου".

μπορεις να τρως μονος σου το μελι !

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Επίσης το λένε καλύτερα κατσικάκι με παρέα, παρά προβατίνα μόνος σου...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αστο .....αυτος μεγαλουργησε οταν εσυ εκανες μια παρενθεση στην ιντερνετικη ζωη σου......

με δυο λογια ετρωγε δυο κουταλιες καθε πρωι και μερικα πορτοκαλια για να ενεργειται τακτικα.....ηταν λιγακι δυσκοιλιος..... :grin: :grin: :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αστο .....αυτος μεγαλουργησε οταν εσυ εκανες μια παρενθεση στην ιντερνετικη ζωη σου......

με δυο λογια ετρωγε δυο κουταλιες καθε πρωι και μερικα πορτοκαλια για να ενεργειται τακτικα.....ηταν λιγακι δυσκοιλιος..... :grin: :grin: :grin:
αααααα...(ουγκ)  :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Γιατί συνέχεια σε παρατατικό? Ψόφησε?  :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οχι σαν τον αλλον που ελεγε οτι ο gl ειναι κλώνος του παίχτουρα  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom