pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ετσι οπως απαντας θα νομισει το αντιθετο...ουτε μια στο εκατομμυριο.
ετσι οπως απαντας θα νομισει το αντιθετο...ουτε μια στο εκατομμυριο.
η λυση να μη φας κερατο ειναι μια,κερατωνεις πρωτος...δηλαδη γνωριζεις μια την πηδας και οσο πιο γρηγορα μπορεις πηδας και μια αλλη...ο πιο γρηγορος κερδιζει
ουχουχουχουχου εχω μια γνωστη που ξερει επακριβως ποτε ξενοπηδαει ο αντρας της και του κανει αντιποινα. Κοινως γαμιεται κι αυτη με αλλους. Οταν τη ρωτησα γιατι δεν χωριζουν βρε αδερφε να γαμανε με την ησυχια τους μου ειε " Μα τον αγαπω!"
ουχουχουχουχου εχω μια γνωστη που ξερει επακριβως ποτε ξενοπηδαει ο αντρας της και του κανει αντιποινα. Κοινως γαμιεται κι αυτη με αλλους. Οταν τη ρωτησα γιατι δεν χωριζουν βρε αδερφε να γαμανε με την ησυχια τους μου ειε " Μα τον αγαπω!"
και πολυ καλα σου απαντησε (δουλευει αυτη...?)ουχουχουχουχου εχω μια γνωστη που ξερει επακριβως ποτε ξενοπηδαει ο αντρας της και του κανει αντιποινα. Κοινως γαμιεται κι αυτη με αλλους. Οταν τη ρωτησα γιατι δεν χωριζουν βρε αδερφε να γαμανε με την ησυχια τους μου ειε " Μα τον αγαπω!"
δε νομιζω οτι αυτος ξερει οτι αυτη ξερει...Τον αγαπάει χωρίς αποκλειστικότητα... που ειν' το κακό ρε παιδιά, εφόσον το ξέρουν και το συμφωνούν?
Και γιατί δεν το γυρίζουν στις παρτούζες, να γλυτώσουν και τα "έξοδα παραστάσεως"???
βασικα να πουμε το κερατο πολλες και πολλοι το τρωνε ενεκα ελλειψης σιγουριας...σου λεει που θα βρω εγω τετοιον ομορφαντρα ξανα ,αστον να παιξει τουλαχιστον κατι θα φαω κι εγω...τωρα υπαρχουν κι εξαιρεσεις που δε κερατωνονται/ωνουν γιατι απλως πηδανε/διουνται χωρις τα υπολοιπα...
αμα εισαι παντρεμενος εκει τη γαμησες....εκτος κι αν πεσεις στην περιπτωση...
μπορεις να τρως μονος σου το μελι !Ο Ντινος Ηλιοπουλος νομιζω ειχε πει "καλυτερα να τρως απο ενα κουβα μελι μαζι με αλλους , παρα απο ενα κουβα σκατα μονος σου".
Καλο ακουγεται , αλλα εμενα μου φαινεται λιγο μοιρολατρικο. :-
Ο Ντινος Ηλιοπουλος νομιζω ειχε πει "καλυτερα να τρως απο ενα κουβα μελι μαζι με αλλους , παρα απο ενα κουβα σκατα μονος σου".
Καλο ακουγεται , αλλα εμενα μου φαινεται λιγο μοιρολατρικο. :-
πως φαινεται οτι εισαι παιδι της εριναλ.....μεσα στην σικ κουλτουρα μου εισαι.....Επίσης το λένε καλύτερα κατσικάκι με παρέα, παρά προβατίνα μόνος σου...
που ειν ο παιχτουρας με το θυμαρισιο οεο;μπορεις να τρως μονος σου το μελι !
που ειν ο παιχτουρας με το θυμαρισιο οεο;
αστο .....αυτος μεγαλουργησε οταν εσυ εκανες μια παρενθεση στην ιντερνετικη ζωη σου......
αααααα...(ουγκ)αστο .....αυτος μεγαλουργησε οταν εσυ εκανες μια παρενθεση στην ιντερνετικη ζωη σου......
με δυο λογια ετρωγε δυο κουταλιες καθε πρωι και μερικα πορτοκαλια για να ενεργειται τακτικα.....ηταν λιγακι δυσκοιλιος.....
αστο .....αυτος μεγαλουργησε οταν εσυ εκανες μια παρενθεση στην ιντερνετικη ζωη σου......
με δυο λογια ετρωγε δυο κουταλιες καθε πρωι και μερικα πορτοκαλια για να ενεργειται τακτικα.....ηταν λιγακι δυσκοιλιος.....
απ τη διαρροια μαλλον ....Γιατί συνέχεια σε παρατατικό? Ψόφησε?