Επισκέπτης
Εχω ύγρασια μεγάλη τώρα άπο κάτω !!!!!!
Προσεχε μην πιασει μουχλα.
Χμμ..και μέλι στις ρωγίτσες να τις γλύφει και να τις ρουφάει ατελείωτα.Αρκεί να το γλύψει όλο , να μην αφήσει ίχνη και μπει σε σκέψεις ο νόμιμος..1ον Μού άρέση ό άντρας να μού ξυρίζη τό μουνάκι μου....
και συγχρόνως να μού βαζη δάχτυλο.....
Προσεχε μην πιασει μουχλα.
Χμμ..και μέλι στις ρωγίτσες να τις γλύφει και να τις ρουφάει ατελείωτα.Αρκεί να το γλύψει όλο , να μην αφήσει ίχνη και μπει σε σκέψεις ο νόμιμος..
Δεν υπαρχη περιπτωση να μεινη καποιο ιχνος,Χμμ..και μέλι στις ρωγίτσες να τις γλύφει και να τις ρουφάει ατελείωτα.Αρκεί να το γλύψει όλο , να μην αφήσει ίχνη και μπει σε σκέψεις ο νόμιμος..
Λεγε τετοια....λεγε τετοια ....μου αρεσουν αυταΘέλω και σφαλιάρες ... αλοιως δεν χύνω !!!!!!
έχετε όρεξη πρωί πρωί ,θα με αφήσετε να δουλέψω????Θέλω και σφαλιάρες ... αλοιως δεν χύνω !!!!!!
Λεγε τετοια....λεγε τετοια ....μου αρεσουν αυτα
Ε όχι και πούστης μωράκι μου..καριόλα το δέχομαι.
Τώρα εσύ ποιος πούστης είσαι και τους δουλεύεις όλους......σου βγάζω το καπέλο!
κατι σαν γκουμούτσα δηλαδή!!!AAAAAAA.... ψωλή όποσδηποτε από 18 και άνω !!!!!!!
γιατί είμαι λιγάκι άφρατουλα 108 κιλά.
Οσον αφορα τους ποντους πληρω τα κριτηρια... αλλα στο αφρατουλα 108 κιλα...να σε χαιρεται η μαμα σου....σπαω-παταω.. break εγω..γεια σου.AAAAAAA.... ψωλή όποσδηποτε από 18 και άνω !!!!!!!
γιατί είμαι λιγάκι άφρατουλα 108 κιλά.
Σας την χαριζω παιδια...μια σφαλιαρα να μου δωσει 108 κιλα που ειναι θα πω το Δεσποτη...ΠαναγιωτηΠου πας ρε παιχτη
Σας την χαριζω παιδια...μια σφαλιαρα να μου δωσει 108 κιλα που ειναι θα πω το Δεσποτη...Παναγιωτη
Παλι ψεματα λεει για τα κιλα 147,5 ειναιΣας την χαριζω παιδια...μια σφαλιαρα να μου δωσει 108 κιλα που ειναι θα πω το Δεσποτη...Παναγιωτη
Δεν προσεχης καλα τα συμβολα, αλλα ουτε και το ονομα, που ειναι ονομα και πραμαΤώρα εσύ ποιος πούστης είσαι και τους δουλεύεις όλους......σου βγάζω το καπέλο!
Εστω καλο μου παιδι....αλλα για να εισαι 108 κιλακια θα τρως το καταπετασμα και θα μου φευγουν ενα καρο χρηματα στο φαγητο....με αποτελεσμα να με φαληρισεις στο τελοςΕγώ?????????? ποτέ δεν κτυπάω άντρες......
Δεν προσεχης καλα τα συμβολα, αλλα ουτε και το ονομα, που ειναι ονομα και πραμα