Γιατί πμ ρε?? Σε πηγάδι κατουρήσαμε εμείς?
1000 συγνωμη παιδια!
Ας ποσταρει φωτογραφιες τοτε εδω ο κωλογερας.
Γιατί πμ ρε?? Σε πηγάδι κατουρήσαμε εμείς?
να μας μαθεις τοτε μωρη καργιολα για να πιασει τοπο η παρεξηγηση![]()
![]()
![]()
Πωωωωω ρε μάγκα,πού να φανταστώ ότι θα γίνει τέτοιο πραμα εδω μέσα,το γαμήσανε το θρέντ ακόμα δεν φτιάχτηκε,αλλά ο τίτλος ρε κωλόγερε τους προτρέπει να μπουκάρουν και να τα κάνουν μουνί.ΛΟΙΠΟΝ έχω μια ιδέα...να φτιαχτεί ένα θρέντ που να αφορά το θέμα της ισότητας μεταξύ των δύο φύλωνΒρε τι γινεται εδω.Αρχισαμε τα ξεκατινιασματα και τις ηθικοπαπατζες? Ρε ειμαι 30 χρονια παντρεμενος 32 χρονια σχεσης (με την ιδια γυναικα). Εχω πει και εγω αυτες τις μαλακιες στα νιατα μου και μαλιστα κατεκρινα και γω οσους κανανε τα ιδια που κανω εγω τωρα. Ενα εμαθα στην ζωη μου και το εχω σαν αρχη γιατι εχουν δει και μενα τα ματια μου καποια πραγματα. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ. Και οποιος θελει ας μου πει οτι δεν αγαπαω την γυναικα μου και την οικογενεια μου. Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι η φυση του ανθρωπου ετσι που θελει να δοκιμαζει παντοτε το καινουργιο ελπιζοντας σε κατι καλλιτερο. Ποσο μαλλον του αντρα (ειτε με κεφαλαιο Α ειτε με μικρο) που εχει και για κακο του συμβουλο το κατω κεφαλι. Και στο φιναλε ολο αστακους και χαβιαρια θα τρωμε καθε μερα? Ας δοκιμασουμε και καμια φασολαδα αραια και που ετσι για να μην βαρεθουμε τους αστακους και να μπορουμε να τους εκτιμαμε.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΒΛΙΑΡΗΠωωωωω ρε μάγκα,πού να φανταστώ ότι θα γίνει τέτοιο πραμα εδω μέσα,το γαμήσανε το θρέντ ακόμα δεν φτιάχτηκε,αλλά ο τίτλος ρε κωλόγερε τους προτρέπει να μπουκάρουν και να τα κάνουν μουνί.ΛΟΙΠΟΝ έχω μια ιδέα...να φτιαχτεί ένα θρέντ που να αφορά το θέμα της ισότητας μεταξύ των δύο φύλων![]()
(ακόμα και στο πήδημα)της ηθικής του γάμου,τις επιπτώσεις του ξενοπηδήγματος κ.α για να αφήσουμε αυτό το θρέντ να επιβιώσει ρε παιδιά.Η ιδέα που είχα προτείνει στον κωλόγερο ήταν να φτιάξει ένα θρέντ ώστε όσοι κάναμε μαλακία να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας ώστε
α)Να μην καταστρέψουμε τις σχέσεις μας επειδή βάλαμε το πουλάκι μας κάπου που δεν έπρεπε.
β)Να δώσουμε έμφαση στην υγιεινή και συμβουλές να μην αρπάξουμε τίποτα(και κολλήσουμε το έταιρον ήμιση)
γ-(γάματα) ιστορίες απο ανθρώπους που την έφαγαν,και πώς,προς γνώσιν και συμμόρφωση.
ΔΕΝ θέλουμε ξεκατίνιασμα-είμαστε ενήλικες και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας.Δεν πρόκειτε ποτέ να πείσετε κάποιον ή καποια,που έχει κάνει κουτσουκέλα ή πρόκειται και θέλει να ξανακάνει,με πέντε αράδες να κάνει αυτό που θέλετε εσείς.Υπάρχουν άλλοι τρόποι(και μέρη)για να να ξεσπάσετε την πίκρα σας για αυτά που σας έχουν κάνει οι συντροφοί σας.
Με αγάπη πάντα Καβλιάρης...![]()
![]()
το σαιτ πρεπει να αποκτησει σοβαροτητα...δε τζεημι γουει
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κανε την ορθογραφικη διορθωση εκει που σου υπογραμμιζω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Απιστευτη ξενέρα το καταντήσατε ΚΑΙ το θρεντ αυτό .
Οι δήθεν "καθώς πρέπει" λούληδες και το νηπειαγωγείο που έκανε ντου τον τελευταίο καιρό έχουν γαμήσει όλα τα θρέντ.Εμετός .
ωραία, μην παντρευτείς να μη βαριέσαι, γιατί να κάνεις μια επιλογή που ξέρεις ότι θα σου βγει σε κακό?
από τη στιγμή που την έκανες και δεν τη σεβάστηκες είσαι άξιος της μοίρας σου και της μαλακίας σου, κι ας έρθουν όλοι οι παντρεμένοι να φωνάζουν "ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ" στ'αρχίδια μου τους γράφω, εκείνοι ζουν τη δυστυχία τους -άντρες γυναίκες- και προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι αν ξενοπηδάνε ζουν καλά![]()
δε θα έχω ποτέ άντρα, στο ράφι θα μείνω, κάτσε εσύ να παλεύεις μήπως δε σε πάρουν χαμπάρι
**άμα είμαι τόσο μαλάκω και επιλέξω μαλακοπίτουρα καλά θα μου κάνει![]()
Κανε την ορθογραφικη διορθωση εκει που σου υπογραμμιζω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Ησυχασανε τωρα. Τα εβαλε η μαμα τους για υπνο.Απιστευτη ξενέρα το καταντήσατε ΚΑΙ το θρεντ αυτό .
Οι δήθεν "καθώς πρέπει" λούληδες και το νηπειαγωγείο που έκανε ντου τον τελευταίο καιρό έχουν γαμήσει όλα τα θρέντ.Εμετός .
Μπα όλοι αυτοί που κράζανε ή έχουν κοιμηθεί δίπλα στον τέλειο <<αντρούλι>> τους,τον πιστό και πάντα εξαιρεταίο απο <<τέτοιες βρομιές!!>>,και οι άλλοι μισοί έχουν βγεί με τους φίλους τους στα κωλόμπαρα μπας και τους κάτσει τίποτα.....ούστ υποκριτές!!!!!Αλλά οι καλύτεροι είναι αυτοί που αφού δεν έχουν τίποτα να απαντήσουν και να πούν ασχολούνται με την ορθογραφία.Ησυχασανε τωρα. Τα εβαλε η μαμα τους για υπνο.