Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Βρε τι γινεται εδω.Αρχισαμε τα ξεκατινιασματα και τις ηθικοπαπατζες? Ρε ειμαι 30 χρονια παντρεμενος 32 χρονια σχεσης (με την ιδια γυναικα). Εχω πει  και εγω  αυτες τις μαλακιες στα νιατα μου και μαλιστα κατεκρινα και  γω οσους κανανε τα ιδια που κανω εγω τωρα. Ενα εμαθα στην ζωη μου και το εχω σαν αρχη γιατι εχουν δει και μενα τα ματια μου καποια πραγματα. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ. Και οποιος θελει ας μου πει οτι δεν αγαπαω την γυναικα μου και την οικογενεια μου. Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι η φυση του ανθρωπου ετσι που θελει να δοκιμαζει παντοτε το καινουργιο ελπιζοντας σε κατι καλλιτερο. Ποσο μαλλον του αντρα (ειτε με κεφαλαιο Α ειτε με μικρο) που εχει και για κακο του συμβουλο το κατω κεφαλι. Και στο φιναλε ολο αστακους και χαβιαρια θα τρωμε καθε μερα? Ας δοκιμασουμε και καμια φασολαδα αραια και που ετσι για να μην βαρεθουμε τους αστακους και να μπορουμε να τους εκτιμαμε.
Πωωωωω ρε μάγκα,πού να φανταστώ ότι θα γίνει τέτοιο πραμα εδω μέσα,το γαμήσανε το θρέντ ακόμα δεν φτιάχτηκε,αλλά ο τίτλος ρε κωλόγερε τους προτρέπει να μπουκάρουν και να τα κάνουν μουνί.ΛΟΙΠΟΝ έχω μια ιδέα...να φτιαχτεί ένα θρέντ που να αφορά το θέμα της ισότητας μεταξύ των δύο φύλων :grouphug: :cool2:(ακόμα και στο πήδημα)της ηθικής του γάμου,τις επιπτώσεις του ξενοπηδήγματος κ.α για να αφήσουμε αυτό το θρέντ να επιβιώσει ρε παιδιά.Η ιδέα που είχα προτείνει στον κωλόγερο ήταν να φτιάξει ένα θρέντ ώστε όσοι κάναμε μαλακία να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας ώστε
α)Να μην καταστρέψουμε τις σχέσεις μας επειδή βάλαμε το πουλάκι μας κάπου που δεν έπρεπε.
β)Να δώσουμε έμφαση στην υγιεινή και συμβουλές να μην αρπάξουμε τίποτα(και κολλήσουμε το έταιρον ήμιση)
γ-(γάματα) ιστορίες απο ανθρώπους που την έφαγαν,και πώς,προς γνώσιν και συμμόρφωση.
ΔΕΝ θέλουμε ξεκατίνιασμα-είμαστε ενήλικες και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας.Δεν πρόκειτε ποτέ να πείσετε κάποιον ή καποια,που έχει κάνει κουτσουκέλα ή πρόκειται και θέλει να ξανακάνει,με πέντε αράδες να κάνει αυτό που θέλετε εσείς.Υπάρχουν άλλοι τρόποι(και μέρη)για να να ξεσπάσετε την πίκρα σας για αυτά που σας έχουν κάνει οι συντροφοί σας.
Με αγάπη πάντα Καβλιάρης...  :grouphug: :cool2:

Επισκέπτης
όταν μάθεις ορθογραφία "Καβλιάρης"...τότε ίσως αποκτήσεις κ δικαίωμα να σε πάρουμε σοβαρά...

xixirikokos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πωωωωω ρε μάγκα,πού να φανταστώ ότι θα γίνει τέτοιο πραμα εδω μέσα,το γαμήσανε το θρέντ ακόμα δεν φτιάχτηκε,αλλά ο τίτλος ρε κωλόγερε τους προτρέπει να μπουκάρουν και να τα κάνουν μουνί.ΛΟΙΠΟΝ έχω μια ιδέα...να φτιαχτεί ένα θρέντ που να αφορά το θέμα της ισότητας μεταξύ των δύο φύλων :grouphug: :cool2:(ακόμα και στο πήδημα)της ηθικής του γάμου,τις επιπτώσεις του ξενοπηδήγματος κ.α για να αφήσουμε αυτό το θρέντ να επιβιώσει ρε παιδιά.Η ιδέα που είχα προτείνει στον κωλόγερο ήταν να φτιάξει ένα θρέντ ώστε όσοι κάναμε μαλακία να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας ώστε
α)Να μην καταστρέψουμε τις σχέσεις μας επειδή βάλαμε το πουλάκι μας κάπου που δεν έπρεπε.
β)Να δώσουμε έμφαση στην υγιεινή και συμβουλές να μην αρπάξουμε τίποτα(και κολλήσουμε το έταιρον ήμιση)
γ-(γάματα) ιστορίες απο ανθρώπους που την έφαγαν,και πώς,προς γνώσιν και συμμόρφωση.
ΔΕΝ θέλουμε ξεκατίνιασμα-είμαστε ενήλικες και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας.Δεν πρόκειτε ποτέ να πείσετε κάποιον ή καποια,που έχει κάνει κουτσουκέλα ή πρόκειται και θέλει να ξανακάνει,με πέντε αράδες να κάνει αυτό που θέλετε εσείς.Υπάρχουν άλλοι τρόποι(και μέρη)για να να ξεσπάσετε την πίκρα σας για αυτά που σας έχουν κάνει οι συντροφοί σας.
Με αγάπη πάντα Καβλιάρης...  :grouphug: :cool2:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΒΛΙΑΡΗ

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
κωλόγερε και καβλιάρη:

μην το ψάχνετε πολύ!

έχει λίγο καιρό που 5-10 γνωστοί σπαμαδόροι μπαίνουν σε όποιο θρεντ βλέπουν μπροστά τους και του αλλάζουν τα φώτα!

μην το ψάχνεις!

αν δεν κάνουν κάτι αυτοί που βγάζουν λεφτά απ αυτό το φόρουμ, σε λίγο τα μόνα μέλη που θα ποστάρουν εδώ θα είναι οι 5-10 μαλάκες!

οπότε σοβαρή συζήτηση δεν μπορείτε να κάνετε........

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το σαιτ πρεπει να αποκτησει σοβαροτητα...δε τζεημι γουει

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
το σαιτ πρεπει να αποκτησει σοβαροτητα...δε τζεημι γουει

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

το ποστ μου δεν πήγαινε σε σένα!

αλλά για να τσιμπήσεις κάτι θα ξέρεις!

μπες και συ στο κλαμπ των αριστερών φασιστοειδών που σπαμάρουν!

Επισκέπτης
δειξτε μας τον τροποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μια μικρη αφιερωση για τους απιστους παντρεμενους που λερωνουν το στεφανι τους :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Επισκέπτης
Απιστευτη  ξενέρα το καταντήσατε ΚΑΙ το θρεντ αυτό .
Οι δήθεν "καθώς πρέπει" λούληδες και το νηπειαγωγείο που έκανε ντου τον τελευταίο καιρό έχουν γαμήσει όλα τα θρέντ.Εμετός .

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οι δήθεν "καθώς πρέπει" λούληδες και το νηπειαγωγείο που έκανε ντου τον τελευταίο καιρό έχουν γαμήσει όλα τα θρέντ.Εμετός .
  Κανε την ορθογραφικη διορθωση εκει που σου υπογραμμιζω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Επισκέπτης
ωραία, μην παντρευτείς να μη βαριέσαι, γιατί να κάνεις μια επιλογή που ξέρεις ότι θα σου βγει σε κακό?
από τη στιγμή που την έκανες και δεν τη σεβάστηκες είσαι άξιος της μοίρας σου και της μαλακίας σου, κι ας έρθουν όλοι οι παντρεμένοι να φωνάζουν "ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ" στ'αρχίδια μου τους γράφω, εκείνοι ζουν τη δυστυχία τους -άντρες γυναίκες- και προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι αν ξενοπηδάνε ζουν καλά  :grin:

μην εισαι τοσο απολυτη ;) μπορει να εισαι παντρεμενος ν εχεις την γυναικουλα σου να σου μαγειρευει να σου ξεσκατιζει τα παιδια και να ριχνεις και εναν εξω χαλαρα σαν κυριος χωρις καταπιεση και ιστοριες. :2funny:
εγω τους τυπους που το κανουν αυτο τους χαιρομε...ξερουν να γλεντανε την ζωη τους και να μην σκανε για την καθε καργιολα και τα πεθερικα τους :2funny: :2funny:ρ
τωρα γιατι τοση μανια να το στηλιτευεται μεσα σε ενα μπουρδελοφορουμ...
οποιος ξερει τι κανει και γιατι το κανει μια χαρα ειναι παντως οτι και να λετε :rockon:

Επισκέπτης
δε θα έχω ποτέ άντρα, στο ράφι θα μείνω, κάτσε εσύ να παλεύεις μήπως δε σε πάρουν χαμπάρι  :birdman:

**άμα είμαι τόσο μαλάκω και επιλέξω μαλακοπίτουρα καλά θα μου κάνει  :grin:

οπως και να χεις ετοιμασου να ανοιξεις και εναν δευτερο λογαριασμο για τον αντρα σου

** ε βεβαια με το ειδικο μαλακοπιτουρομετρο που εχεις θα τον καταλαβεις απο πριν αχαχαχαχχαχα

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ησυχασανε τωρα. Τα εβαλε η μαμα τους για υπνο.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ησυχασανε τωρα. Τα εβαλε η μαμα τους για υπνο.
Μπα όλοι αυτοί που κράζανε ή έχουν κοιμηθεί δίπλα στον τέλειο <<αντρούλι>> τους,τον πιστό και πάντα εξαιρεταίο απο <<τέτοιες βρομιές!!>>,και οι άλλοι μισοί έχουν βγεί με τους φίλους τους στα κωλόμπαρα μπας και τους κάτσει τίποτα.....ούστ υποκριτές!!!!!Αλλά οι καλύτεροι είναι αυτοί που αφού δεν έχουν τίποτα να απαντήσουν και να πούν ασχολούνται με την ορθογραφία. :bigdick:

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ελπιζω μετα απο αυτη το γαμησι που κανανε στο θρεντ να ξεκαβλωσαν πανω στα πληκτρολογια τους και να μας αφησουν ησυχους. Παντως οτι η γυναικα μου στα 52 της χρονια θα ειχε τοσο σουξε απο τα μαλακοπιτουρα δεν το περιμενα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δεν νομίζω,ο McLein,ο μεγάλος αυτός φιλόσοφος των θρέντς θα σολάρει πάλι αύριο.Μια περίεργη μίξη απο Παπαρήγα,Νίκο Μουρατίδη και Ανδρέα Μικρούτσικο μου κάνει ο τύπος με τα λεγόμενα του(κακιά,πολύ κακιά....)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom