Επισκέπτης
οι χρυσες που σκεπαζει με την κουβερτουλα..Άτιμη προίκα!
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
οι χρυσες που σκεπαζει με την κουβερτουλα..Άτιμη προίκα!
Αρετή τη λένε την κοπελιά???Τότε.... καλά θα της κάνεις!
![]()
Λίγα λόγια για τις χρυσές μου Πλέζουραοι χρυσες που σκεπαζει με την κουβερτουλα..
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μεγαλε μαζι σου..Λίγα λόγια για τις χρυσές μου Πλέζουρα![]()
![]()
γιατί θα
![]()
Χτύπα το,μπας και στρώσει!!!
culo e la fica de futuraΒρε τι γινεται εδω.Αρχισαμε τα ξεκατινιασματα και τις ηθικοπαπατζες? Ρε ειμαι 30 χρονια παντρεμενος 32 χρονια σχεσης (με την ιδια γυναικα). Εχω πει και εγω αυτες τις μαλακιες στα νιατα μου και μαλιστα κατεκρινα και γω οσους κανανε τα ιδια που κανω εγω τωρα. Ενα εμαθα στην ζωη μου και το εχω σαν αρχη γιατι εχουν δει και μενα τα ματια μου καποια πραγματα. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ. Και οποιος θελει ας μου πει οτι δεν αγαπαω την γυναικα μου και την οικογενεια μου. Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι η φυση του ανθρωπου ετσι που θελει να δοκιμαζει παντοτε το καινουργιο ελπιζοντας σε κατι καλλιτερο. Ποσο μαλλον του αντρα (ειτε με κεφαλαιο Α ειτε με μικρο) που εχει και για κακο του συμβουλο το κατω κεφαλι. Και στο φιναλε ολο αστακους και χαβιαρια θα τρωμε καθε μερα? Ας δοκιμασουμε και καμια φασολαδα αραια και που ετσι για να μην βαρεθουμε τους αστακους και να μπορουμε να τους εκτιμαμε.
[move][size=23pt]culo e la fica de futura
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο κουπι παιχτη..Σημειωση ειμαι 25 χρονων και φρεσκοπαντρεμενος.
Ας ξεκινησουμε αυτο το θεμα οπου θα μπορει να γραφει ο καθε πονεμενος παντρεμενος τις εμπειριες του ,τα παραπονα του, και συμβουλες για το πως θα ασκουμε το αγαπημενο μας σπορχωρις να μας παιρνουν χαμπαρι οι γυναικες μας.
Βρε τι γινεται εδω.Αρχισαμε τα ξεκατινιασματα και τις ηθικοπαπατζες? Ρε ειμαι 30 χρονια παντρεμενος 32 χρονια σχεσης (με την ιδια γυναικα). Εχω πει και εγω αυτες τις μαλακιες στα νιατα μου και μαλιστα κατεκρινα και γω οσους κανανε τα ιδια που κανω εγω τωρα. Ενα εμαθα στην ζωη μου και το εχω σαν αρχη γιατι εχουν δει και μενα τα ματια μου καποια πραγματα. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ. Και οποιος θελει ας μου πει οτι δεν αγαπαω την γυναικα μου και την οικογενεια μου. Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι η φυση του ανθρωπου ετσι που θελει να δοκιμαζει παντοτε το καινουργιο ελπιζοντας σε κατι καλλιτερο. Ποσο μαλλον του αντρα (ειτε με κεφαλαιο Α ειτε με μικρο) που εχει και για κακο του συμβουλο το κατω κεφαλι. Και στο φιναλε ολο αστακους και χαβιαρια θα τρωμε καθε μερα? Ας δοκιμασουμε και καμια φασολαδα αραια και που ετσι για να μην βαρεθουμε τους αστακους και να μπορουμε να τους εκτιμαμε.
τι αστακος ρε τρυπερ???αστακέ...
τι αστακος ρε τρυπερ???
ουτε σημιακο γαριδακι λεμε..
Σημειωση ειμαι 25 χρονων και φρεσκοπαντρεμενος.
να ειστε παντα ερωτευμενοι οπως τωρα!!![]()
![]()
![]()
και αν γουστάρουν συμβουλές περί swinging..ας ρωτήσουν τον πατέρα μου...τον άρχοντα...τον πλέζουρα !!!
να ειστε παντα ερωτευμενοι οπως τωρα!!![]()
![]()
![]()
δεν χρειαζεται..χαχαχαχαχαχα....
δεν τον έχω μελετήσει ρε...