Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βρε τι γινεται εδω.Αρχισαμε τα ξεκατινιασματα και τις ηθικοπαπατζες? Ρε ειμαι 30 χρονια παντρεμενος 32 χρονια σχεσης (με την ιδια γυναικα). Εχω πει  και εγω  αυτες τις μαλακιες στα νιατα μου και μαλιστα κατεκρινα και  γω οσους κανανε τα ιδια που κανω εγω τωρα. Ενα εμαθα στην ζωη μου και το εχω σαν αρχη γιατι εχουν δει και μενα τα ματια μου καποια πραγματα. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ. Και οποιος θελει ας μου πει οτι δεν αγαπαω την γυναικα μου και την οικογενεια μου. Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι η φυση του ανθρωπου ετσι που θελει να δοκιμαζει παντοτε το καινουργιο ελπιζοντας σε κατι καλλιτερο. Ποσο μαλλον του αντρα (ειτε με κεφαλαιο Α ειτε με μικρο) που εχει και για κακο του συμβουλο το κατω κεφαλι. Και στο φιναλε ολο αστακους και χαβιαρια θα τρωμε καθε μερα? Ας δοκιμασουμε και καμια φασολαδα αραια και που ετσι για να μην βαρεθουμε τους αστακους και να μπορουμε να τους εκτιμαμε.

Επισκέπτης
Βρε τι γινεται εδω.Αρχισαμε τα ξεκατινιασματα και τις ηθικοπαπατζες? Ρε ειμαι 30 χρονια παντρεμενος 32 χρονια σχεσης (με την ιδια γυναικα). Εχω πει  και εγω  αυτες τις μαλακιες στα νιατα μου και μαλιστα κατεκρινα και  γω οσους κανανε τα ιδια που κανω εγω τωρα. Ενα εμαθα στην ζωη μου και το εχω σαν αρχη γιατι εχουν δει και μενα τα ματια μου καποια πραγματα. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ. Και οποιος θελει ας μου πει οτι δεν αγαπαω την γυναικα μου και την οικογενεια μου. Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι η φυση του ανθρωπου ετσι που θελει να δοκιμαζει παντοτε το καινουργιο ελπιζοντας σε κατι καλλιτερο. Ποσο μαλλον του αντρα (ειτε με κεφαλαιο Α ειτε με μικρο) που εχει και για κακο του συμβουλο το κατω κεφαλι. Και στο φιναλε ολο αστακους και χαβιαρια θα τρωμε καθε μερα? Ας δοκιμασουμε και καμια φασολαδα αραια και που ετσι για να μην βαρεθουμε τους αστακους και να μπορουμε να τους εκτιμαμε.
culo e la fica de futura
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Οι παντρεμένοι δεν έχουμε ψυχή, την αφήνουμε ενέχυρο, μολις βαζουμε την υπογραφη και την παιρνουμε ξανα αφου τιναξουμε τα πεταλα. Ειχα εναν απιστευτο διαλογο με την γυναικα μου εχτες.

Γυναικα "Εχεις πολλες ρυτιδες κατω απο τα ματια σου, τι επαθες?"
Εγω    "Σε παντρευτηκα"

Ριξαμε τρελα γελια και οι δυο, φυσικα και εχουμε χιουμορ. Σοβαρα τωρα ενας γαμος θελει κοπο και τροπο για να επιβιωσει, ειδικα αν υπαρχουν και παιδια στην μεση, δεν κρινω κανεναν γιατι αναμαρτητος πρωτος την λιθο βαλεττω, αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι στο χερι του καθενος να μην πεσει στην ρουτινα η ζωη του, γιατι αν βαριεσαι λογικο ειναι να θες την αλλαγη. Θελει προσπαθεια και απο τους 2.

Σημειωση ειμαι 25 χρονων και φρεσκοπαντρεμενος.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ας ξεκινησουμε αυτο το θεμα οπου θα μπορει να γραφει ο καθε πονεμενος παντρεμενος τις εμπειριες του ,τα παραπονα του, και συμβουλες για το πως θα ασκουμε το αγαπημενο μας σπορ  :knockinb: χωρις να μας παιρνουν χαμπαρι οι γυναικες μας.

Να δεις οι γυναίκες σας πώς το ασκούν χωρίς να παίρνετε χαμπάρι εσείς  :grin:

Επισκέπτης

αστακέ...

να φανταστώ οτι τα ίδια υποστηρίζεις κ για τη γυναίκα σου...έέέέέ ?

με λίγα λόγια...μπορεί κι εκείνη να δοκιμάσει λίγο απ'τη φασολάδα...έέέέέ ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να ειστε παντα ερωτευμενοι οπως τωρα!!  :smitten: :smitten: :smitten:

ο παιχτης παρελειψε να αναφερει οτι ειναι παντρεμενος με Ταιβανη. Γιατι με ελληνιδα αν παντρευτεις στα 25, στα 26 εισαι ηδη 70 χρονων  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom