Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το κακο με αυτα τα μαλακισμενα ειναι οτι ενω το παιζουν ψωλοφιλοσοφοι δεν εχουν καθολου αισθηση του χιουμορ. Και νομιζουν οτι αν πουν την παπαρια τους εδω κανανε κατι σπουδαιο.
έχει λίγο καιρό που 5-10 γνωστοί σπαμαδόροι μπαίνουν σε όποιο θρεντ βλέπουν μπροστά τους και του αλλάζουν τα φώτα!
Και εμεις οι παντρεμενοι εχουμε ψυχη λεει ο τιτλος του θρεντ.....Οι γυναικες που ειναι παντρεμενες εχουν και αυτες ψυχη????????????????????????
Ψυχή και καύλες μουρό μου...Το παράνομο είναι γλυκό για όλους.Και εμεις οι παντρεμενοι εχουμε ψυχη λεει ο τιτλος του θρεντ.....Οι γυναικες που ειναι παντρεμενες εχουν και αυτες ψυχη????????????????????????
Καλημερα κοριτσαρα μου,αν πινεις το καφε σου θα ηθελα να μου το διηγηθεις το αμαρτωλο παρελθον σου,για να με φτιαξεις με προσωπικο μηνυμα....Ψυχή και καύλες μουρό μου...Το παράνομο είναι γλυκό για όλους.
Εχω κι εγώ ένα παρελθόν όλο αμαρτία..
Ψυχή και καύλες μουρό μου...Το παράνομο είναι γλυκό για όλους.
Εχω κι εγώ ένα παρελθόν όλο αμαρτία..
Καλημερα..εχεις δικιο,μου διεφυγεΔεν βλεπης την υπογραφη της ......Προσωπικά μυνήματα ΤΕΛΟΣ
καλημερα
γιαυτο κι εγω τρωω εξω.... ;)
Παντα το ξενο ειναι ποιο νοστιμο
Καλημερα κοριτσαρα μου,αν πινεις το καφε σου θα ηθελα να μου το διηγηθεις το αμαρτωλο παρελθον σου,για να με φτιαξεις με προσωπικο μηνυμα....
Αν το θελεις...κανενα προβλημα.Να σού πώ το δικό μου ??????? δημόσια.
Αν το θελεις...κανενα προβλημα.
συνεχισε γιατι εχει ενδιαφερον...1ον Μού άρέση ό άντρας να μού ξυρίζη τό μουνάκι μου....
και συγχρόνως να μού βαζη δάχτυλο.....
Μωρη ξεσαλωμενη αντε να δουμε ποτε θα χορτασης1ον Μού άρέση ό άντρας να μού ξυρίζη τό μουνάκι μου....
και συγχρόνως να μού βαζη δάχτυλο.....
Μωρη ξεσαλωμενη αντε να δουμε ποτε θα χορτασης
Εισαι καταπληκτικηΕχω ύγρασια μεγάλη τώρα άπο κάτω !!!!!!
Ναι τρεχουν τα ζουμιαΕχω ύγρασια μεγάλη τώρα άπο κάτω !!!!!!