majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
για ποια αννα μιλας την σερβα??
Σιγά μωρε!!! Εδώ φίλε μου μιλάμε μόνο για κωλάντερα πολυτελείας.καλα αυτο εννοειται!αλλα αλλο ομως κουλουρι με 50 κ αλλο με 100!αν ειναι πηγαινε κ στην φυλης κ γαμα κ με 20 ξεφτιλα τιμη.
για ποια αννα μιλας την σερβα??
Πήγαινε φίλε μου στην Σάρα απο καρέα 30 και θα με θυμηθείς
Και μουνάρα είναι αλλά κυρίως στο δωμάτιο θα χασεις τ αβγά......και τα πασχάλια!!!!!!!
Κάνει χρόνια αυτή τι δουλειά και οπως ήτανε την πρώτη μέρα έτσι είναι και τώρα.Αντίθετα με την Καριολαιν που νομίζει οτι είναι η βασίλισσα της αθήνας..........
Που μπορεί να την δούμε?
Τι να το κάνεις το κουλουρι της ρε φίλε.Βάζει τόσο λιπαντικό που είναι σα να γαμάς πηγάδι.Αυτό το κάνειπηρε κανεις κουλουρι τελικα??
Για μένα η Σάρα είναι πιο όμορφη βεβαια γούστα είναι αυτά,αλλά και πιο όμορφη να θεωρεί κάποιος την καρολαιν η τεράστια διαφορά που έχουνε στη συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη αλλά και στο σέρβις κάνει την Σάρα μακράν καλύτερη επιλογήκαμια σχεση με την καρολαιν φιλε.η σαρα ειναι σαν τυροπιτα απεναντι της...
Θέλω να γίνω Αβραάμ!!!Τι να το κάνεις το κουλουρι της ρε φίλε.Βάζει τόσο λιπαντικό που είναι σα να γαμάς πηγάδι.Αυτό το κάνει
βέβαια και για μπροστά.Σε κάθε βάρδια θέλει 5-6 μπουκάλια τζέλ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για μένα η Σάρα είναι πιο όμορφη βεβαια γούστα είναι αυτά,αλλά και πιο όμορφη να θεωρεί κάποιος την καρολαιν η τεράστια διαφορά που έχουνε στη συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη αλλά και στο σέρβις κάνει την Σάρα μακράν καλύτερη επιλογή
η Σαρα ειναι μωρο απ τα λιγα και με υπηρεσιες τουρμπο
στο στουντιο της οδου ισμηνης... μεχρι τις 8
τον ξερω και γω αυτο τον κωλο... δεν εχεις αδικο...αυτη εκει στη μηχανη μοιαζει πολυ με την καρολαιν..
ιδιο κωλο εχουνε.. ;)