Νέα

Josephine (πρώην Καρολίνα) από Αλυσίδα Βουλιαγμένης-Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Καταρχάς σ' ευχαριστώ για τις φωτο απ' την ταινία της που ανέβασες την οποία βρήκα κ την κατέβασα..!
Εγώ το μόνο βίντεο της που 'χα βρει είναι αυτό:
κ το κατεβάζω τώρα..!

Δηλ, λες να δώσω 50 για το απλό κ να δώσω αλλά 100 σ' αυτήν μέσα..;
Κ τί παίρνω μ' αυτά..; Εμένα προσωπικά δε μ' ενδιαφέρει πολύ το πρωκτικό σεξ για να το πληρώσω έξτρα..! Εμένα μ' ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες που προσφέρουν γενικά τα CT: Kissing with tongue, Oral without condom, Cum on body, Cum in face, Cum in mouth, 69 position κτλ.
Πάντως με 150+ ευρώ πρέπει να 'χεις τουλάχιστον μισή ώρα χρόνο κατά τη γνώμη μου..!
Εσύ πόση ώρα ήσουν μέσα..;

πας καλα ρε? kissing with tonque και cum in mouth,body κλπ δεν εχει..

εκτος των αλλων ειναι και επικυνδινα.

με 100 ευρω σου προσφερει ολο το προγραμμα.

μην ακους τον majestic.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
πας καλα ρε? kissing with tonque και cum in mouth,body κλπ δεν εχει..

εκτος των αλλων ειναι και επικυνδινα.

με 100 ευρω σου προσφερει ολο το προγραμμα.

μην ακους τον majestic.

συγνωμη δηλαδη αλλα το να την φιλας με γλωσσα η να τελειωσεις στο στομα της ειναι επικινδυνο ενω το να σου παρει πιπα χωρις προφυλαξη ειναι ακινδυνο?
παμε καλα? :headbang:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
συγνωμη δηλαδη αλλα το να την φιλας με γλωσσα η να τελειωσεις στο στομα της ειναι επικινδυνο ενω το να σου παρει πιπα χωρις προφυλαξη ειναι ακινδυνο?

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

φιλε μου και τα 2 σκατα ειναι αλλα πολυ πιο επικινδυνο το ακαποτο...

[ εχουμε κανα λινκ για τυχον ασθενειες που μπορουμε να κολλησουμε απο γλωσσοφιλα και ακαποτα;; ]

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ολα αυτα ειναι επικυνδινα λεμε!!! ξυπνα!!!

μονο το πηδημα απο τον κωλο ειναι ασφαλες. ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

φιλε μου και τα 2 σκατα ειναι αλλα πολυ πιο επικινδυνο το ακαποτο...

[ εχουμε κανα λινκ για τυχον ασθενειες που μπορουμε να κολλησουμε απο γλωσσοφιλα και ακαποτα;; ]

το καλυτερο λινκ απο ολα ειναι με τον γιατρο σου wolf. ;)

και ναι το ξερω οτι ειναι επικινδυνα και τα δυο. σαφως. απλα ο τροπος που το ειπες πριν ηταν παρεξηγησιμος.
τελος παντων. ολα καλα!  :)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
παθολογος ή σεξολογος ειναι η καταλληλη ειδικοτητα;;;

ο παθολογος δεν νομιζω.
σεξολογος-αφροδισιολογος πρεπει να κανει.
αν και οταν πας στο νοσοκομειο και σε ρωτησουν στην ρεσεψιον τι θες μην ντραπεις, πες οτι θες γιατρο για Σ.Μ.Ν

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εκείνες οι Φωτό του Αστέρα...που είναι μαυρισμένο το μωρό..με κούριερ έρχονται..η θα τραβηχτούν αύριο με βροχή.?

δεν θα τις βαλω τελικα γιατι φαινομαι κ εγω κ θελουνε φωτοσοπ πρωτα κ βαριεμαι να τις φτιαχνω...ουτω η αλλως καποιοι εδω μεσα κραζουν οταν βαζω φωτος κ τις κραταω για την παρτη μου.Χθες το μωρο ειχε ερθει σπιτι μου για λιγο κ εγινε ωραιο παιχνιδι...για πολλες μαλακιες η γκομενα!!ουτε ο μακλειν δεν εχει τραβηξει τοσες...φιλικα παντα μιλαμε...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν θα τις βαλω τελικα γιατι φαινομαι κ εγω κ θελουνε φωτοσοπ πρωτα κ βαριεμαι να τις φτιαχνω...ουτω η αλλως καποιοι εδω μεσα κραζουν οταν βαζω φωτος κ τις κραταω για την παρτη μου.Χθες το μωρο ειχε ερθει σπιτι μου για λιγο κ εγινε ωραιο παιχνιδι...για πολλες μαλακιες η γκομενα!!ουτε ο μακλειν δεν εχει τραβηξει τοσες...φιλικα παντα μιλαμε...

ρε παπαρα τι με παρακαλας με πμ να σου πω τι μου ελεγε η καρολαιν στην προσωπικη μας κουβεντα στο κρεβατι?

μισο λεπτο να παρω τον φιλο μου να σου πει αναλυτικα τι της αρεσει και τι οχι. :headbang:

ερε καμμενους που εχει το site..

ερωτευεσαι πουτανα ρε?? ξυπνα ρε πουστη μου!!

δεν μπορεις να βρεις μια γκομενα που να σε ανεχεται?  :headbang:

μη μπερδευετε την προσωπικη ζωη σας με το σεξ με πουτανες.

απεκτησε πραγματικη ζωη.

οσες πληροφοριες χρειαζονται για την πορνσταρ καρολινα και τι κανει στο κρεβατι υπαρχουν

ηδη στο review που εχει παρατεθει. ;)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

μηνυμα απο majestic...

"ναι ρε φιλε αυτα θελω να μαθω για τα ονειρα της ..και τα ενδιαφεροντα της.. αντε με το τσιγγελι στα βγαζωωω....ελα πες μου! "

χαρακτηριστικο δειγμα καμμενου τυπου

φαντασου εισαι και τακτικος της πελατης ,την εχεις παρει 100 φορες και σε μενα ειπε για αυτα τα πραγματα..

γαματα φιλε..ουτε με λεφτα δεν μπορεις να πιασεις κουβεντα με γκομενα.

να μην τολμησω να σκεφτω καν τι γινεται στην ανυπαρκτη πραγματικη προσωπικη σου ζωη :headbang:

σταματα να με ενοχλεις με ανουσια παιδικα πμ

υγ.παω σκουφα τωρα.σαφηνω να καεις εντελως σαββατιατικα.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
με τέτοια καψούρα...που να μας στείλει και σε μας τους θαυμαστάς του ωραίου
τις λεγόμενες "φωτογραφίες του Αστέρα"

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Όχι ρε άσε τον antoni να λέει , αστειευεται.
Θα σε παραδεχτώ ρε μεγάλε αν ρίξεις κάνα δύο που να δίνει το κολαράκι της!!!!  :fuck1:

ghost_rider

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
4.jpg

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

παντως ενταξει δεν ειναι και τοσο ομορφη πια. ειδικα η φωτο την χαλανε πολυ.

και απο κοντα μετρια ειναι. ;)

ποια θεωρειται καλυτερη και ομορφοτερη απο την καρολινα παιδια απο τις πουτανες που κυκλοφορουνε στα στουντιο

αυτον τον καιρο ?

για πειτε γνωμες..

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
γιατί έγινε ξανθιά και αυτή για να ακολουθησει την μόδα εε? σου λέει το ξανθο ''βλέπεται'' από μακριά όπως μου είπε και μια στριπτιζεσ πρόσφατα και πανε όλες για ντεκαπάζ...

εμενα στο μελαχροινο που την βλέπω είναι για πολλές ''πικτές'' :2funny:
τι μανάρι μελανούρι είναι αυτό έχει κ τριχούλα στο χεράκι τεστοστερονι καταλαβαίνετε....σε βάζει κάτω και σε γαμάει δεν την γαμάς....οι περισσότερες έτσι τριχωτές μελαχροινες έτσι είναι σας έχει τύχει ποτέ?
πρέπει να βγάζει γουστα συτο γκόμενο της βέβαια γιατι στο studio ψεκάστε-σκουπίστε από ότι διαβάζω...
ελληνικα μιλάει ξέρετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom