junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
καλό, συνέχισε
Ελπίζω να έλιωσες το κεφάλι του μουνόπανου στο πεζοδρόμιο Παραλήμνιε.
που χάθηκες βρέ παραλήμνιο αγόρι?
Xathika giati mou etyxan kati straves. Vrethika xoris na to katalavo sto dromo astegos. Eytyxos vrika pleon spiti, exo kai mia kopelia apo tin Portogalia, doulevo kai plironome kala kai prospatho na organoso tin zoi mou edo. Kateveno gia ligo Ellada, mou eleipse to xorio kai stin epistrofi tha exo valei internet sto spiti opote tha ta 'leme' syxna.
Sorry gia ta greeklish alla grafo apo internet cafe.
Η επομενη συναντηση με την Μπριζιτ δεν άργησε. Ηταν καθημερινη λιγες μερες μετα τα Χριστουγεννα. Της ειχα προτεινει να πάμε για φαγητο σε μια ψαροταβερνα κοντά στο σπιτι που έμενα. Ο Κλάους και η Τατιάνα θα εβγαιναν κι αυτοί οποτε ειχα πει στην Τατιάνα ότι θα έφερνα μια κοπελα σπιτι. Σκόπευα μετα το φαγητό να της προτεινα να παμε “σπιτι μου”.
Την περίμενα έξω από το μαγαζι. Φορούσα ένα γελοιο σακάκι και ισως το πιο ηλίθιο χαμόγελο και ημουν γεματος προσδοκίες.
Κάτσαμε, παραγγέλλαμε κρασί, της είπα πόσο χαρούμενος ήμουν που την ξαναεβλεπα και αρχίσαμε να διαβαζουμε τον κατάλογο. Οι τιμες ήταν εξωφρενικές. Μια μερίδα καλαμαρια, κατεψυγμένα φυσικα, 16ευρώ. Λίγο πριν παραγγέλλουμε χτυπησε το κινητό της. Ηταν η Βουλγάρα φιλη της η οποια όλως τυχαιως βρισκοταν στην περιοχη, συγκεκριμένα ηταν ένα τετραγωνο πιο πέρα σε μια “φίλη” της. Με ρώτησε αν θα με πειραζε να ερχοταν και η φιλη της. Κριμα θα ηταν να την άφηνε μονη της μιας και ήταν εδώ κοντά. Της είπα πως θα προτιμούσα να ήμασταν μονοι μας και πως ηθελα λίγο χρόνο μαζι της. Μου απαντησε ότι στο μελλον θα εχουμε όσο χρόνο θελουμε. Τι ρωτησα τι θα κάναμε μετα το δειπνο και μου απαντησε “ θα δούμε”. Iσως πηγαιναμε σε ένα club που ηξερε, που ηταν σχετικά κοντά και θα περνούσαμε καλά.
Ο σερβιτόρος ηρθε να παρει παραγγελία και του ειπαμε ότι περιμενουμε μια φίλη μας. Η Βουλγάρα δεν άργησε να έρθει. Όταν έφτασε με φίλησε στο μάγουλο, μου είπε ότι της αρεσε το αρωμα μου και παρήγγειλε μια μπύρα. Φωνάξαμε τον σερβιτορο για να παραγγέλλουμε. Η Μπριζίτ παρήγγειλε τσιπούρα, η Βουλγάρα mix θαλασσινα κι εγω πηρα καλαμάρια. Τα καλαμαρια ηταν σερβιρισμενα πανω σε μια σαλάτα από μαρουλι και διαφορα αλλα χορταρικά και πασπαλισμενα με μια περιεργη σάλτσα. Παιζει να ηταν τα πιο απαισια καλαμαρια που εχω φαει στη ζωή μου. Τρώγαμε και συζητουσαμε για τις δουλειές μας. Με ρώτησαν ποσα βγαζω το μηνα στο εστιατόριο. Τους ειπα. Μετα αν είμαι ευχαριστημενος από τη δουλεια μου. Τους ειπα ότι αν η δουλεια ήταν κατι ευχάριστο δεν θα μας πληρωναν για να το κάνουμε. Συμφωνήσαν.
Καθως τρωγαμε κατι καταλαβα από αυτά που ελεγαν, για λεφτα. Νομιζω πως η Βουλγάρα ή αυτή την εντυπωση μου εδωσαν, ελεγε ότι δεν είχε λεφτά και ρωτάτε ποιος θα πληρωνε. Μιλούσαν γερμανικα, αλλά κατι επιανα. Τι σκατα σκέφτηκα, θα τις ταΐσω, θα τις πάω και για clubbing και στο τέλος θα με αφήναν με την πούτσα στο χερι ? Για τόσο μαλάκα με έχουν ? Ε, δεν γινονται αυτά σκέφτηκα και ειπα να περασω στην αντεπίθεση. Τους είπα ότι είχα μια ιδέα, μετα το φαγητό να πηγαίναμε σπιτι μου, ήταν 5 στασεις με το λεωφορείο, είχα μπύρες, βοτκα και κρασί. Θα αράζαμε, θα ακουγαμε μουσική, ειχα και βουλγάρικα τραγούδια και οπου μας εβγαζε.
Γέλασαν και παρήγγειλαν κι άλλο κρασι και μπύρα.
Κατι έχει στο μυαλο του αυτός είπε η Βουλγαρα κι εκλεισε το μάτι στην Μπριζίτ. Η Μπριζιτ επέμενε να παμε στο club μετά το φαγητό.
Εχουμε πολύ χρονο μπροστά μας baby ειπε και σήκωσε το ποτήρι της. Δεν ειχα καμία ορεξη για club. Να γαμησω ήθελα, αλλα δεν το εβλεπα να γίνεται, τουλαχιστον αποψε. Της έκανα άλλη πρόταση, να πηγαίναμε οι δυο μας σε ένα μικρό bar να την κερνουσα ένα ποτο κι ας αφήναμε το club για καποια άλλη φορά. Επεμενε λεγοντας ότι στο club δεν θα ειχε πολύ κοσμο. Θα είναι ωραία.
Ειχαμε τελειωσει το φαγητό και αυτές συνέχιζαν να παραγγέλλουν κρασι και μπύρα κι από κοντα κι εγώ. Συνειδητοποιούσα ότι ο λογαριασμος θα ξεπερνουσε τα 100 ευρώ. Αυτές συνέχιζαν να πίνουν, είχαν σχεδον μεθύσει και σε καποια φαση φιλήθηκαν στο στόμα.
Εχει γουστο να έπεσα σε λεσβίες σκέφτηκα. Τοτε τι σκατα θέλουν από μένα ? Να τις κερνάω ?
Προσπαθησα να μιλήσω στην Μπριζίτ και να της αλλαξω γνωμη για τη συνεχεια.
Της είπα : Μωρο μου εχουμε πιει αρκετά, δεν θα ηταν καλύτερα να πάμε σπίτι μου, που είναι ησυχα ? Να παει και η φίλη σου σπίτι της που εχει πιει πολύ…..και δεν εχει και λεφτά απ΄ότι εχω καταλάβει ?
Money is not the problem ειπε δυνατά, σχεδόν το φώναξε και σήκωσε το ποτήρι της.
Ναι σκεφτηκα, money is not the problem, όταν πληρωνει άλλος.
Ειπα στις κοπελες ότι θα βγω λίγο εξω για να καπνίσω ένα τσιγάρο. Είχα βγει άλλη μια φορα εξω με τη Βουλγάρα για να καπνίσουμε, η Μπριζίτ δεν κάπνιζε και ειχαμε επιστρέψει στο τραπέζι. Οντως αναψα τσιγάρο, τραβηξα 2-3 τζουρες και περπάτησα προς τη σταση του λεωφορειου. Μέχρι να κανω το τσιγάρο και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα με ξανά εβλεπαν το λεωφορειο θα είχε φτασει. Ελπιζα η Μπριζίτ να ειχε λεφτα μαζί της ή οι πιστωτικες τους να ισχύουν.
Μπηκα στο λεωφορείο και πηγα σ΄ένα bar πιο κεντρικά. Στη διαδρομή η Μπριζίτ αρχισε να με καλεί στο κινητό. 1-2-3-4 ούτε θυμάμαι ποσες φορες με πήρε μέχρι να το κλεισω. Καθησα στο bar και ζητησα μια μπύρα. Το μαγαζι δεν ειχε κοσμο. Ειπια την μπυρα και μετά πηρα το λεωφορείο της επιστροφης. Ο Κλάους Και η Τατιάνα δεν είχαν επιστρεψει ακόμα. Εστριψα ένα “γάρο” κι αραξα στο μπαλκόνι να το πιω. Ανοιξα το κινητό κι ειδα ότι είχα άλλες 2 κλήσεις από την Μπριζίτ, 2 με αποκρυψη κι ένα μήνυμα που με εβριζε στα αγγλικά. Επρεπε να σκεφτώ τι θα κανω με το σπίτι, περνουσαν οι μερες. Αλλα στο Βερολινο δεν είναι ευκολο να βρεις σπιτι………