You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας
Θεόκλητος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 177
- Πόντοι
- 280
Εκτιμώ, πως αν ζούσε, ιδανικός για τον ρόλο και το όλο στυλ, θα ήταν ο Μάνος Ξυδούς ...
Κατά τα λοιπά, τα μεγάλα κενά διαστήματα στην αφήγηση με κάνουν να αισθάνομαι όπως όταν βλέπω μια φορά την εβδομάδα το φετινό true detective ... ξεχνάω ονόματα και δευτερεύουσες φάτσες και πρέπει να κάνω συνεχώς reset το νιονιό μου ...
Κατά τα λοιπά, τα μεγάλα κενά διαστήματα στην αφήγηση με κάνουν να αισθάνομαι όπως όταν βλέπω μια φορά την εβδομάδα το φετινό true detective ... ξεχνάω ονόματα και δευτερεύουσες φάτσες και πρέπει να κάνω συνεχώς reset το νιονιό μου ...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Kωστας Στεφανακης μηπως?
εδω στην ταινια " η καθαρσις" ( την προτεινω παρεπιπτοντως, δειτε την )
εδω στην ταινια " η καθαρσις" ( την προτεινω παρεπιπτοντως, δειτε την )
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Επισκέπτης
giorgiodelafuentes
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
ο ιατροπουλος πιστευω οτι ειναι ο ιδανικος γιαυτο το ρολο. μην ξεχνατε οτι το σεναριο εχει φασαριες-μπαφους-νταβατζιλικια.
Φίλε νομίζω έχεις δίκιο.Σαν ανεψός τού Dani Trejo και πρωτοξάδελφος τού Robert Trujillo.
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Ποιός τον γαμεί τον μαλάκα??Εδώ μιλάμε για γνησιο λαϊκό ήρωα,οχι τζιτζιφιόγκο των Β.Π.Τζωρτζογλου.
Επισκέπτης
Σήμερα "εφαγα" tον αρχη-μάγειρα. Αν και το σωστο είναι ότι ο μαλάκας, μονος εφαγε το κεφάλι του.
Ειχαμε κατι κοντρες και στο τέλος της δουλειάς ειπε στο αφεντικο : Η εγω ή αυτός. Και χωρις να μπαινω σε λεπτομέριες, θα τα γραψω στη συνεχεια, το αφεντικό του ειπε : Αυτος.
Αυτο το σκηνικο με εβγαλε εκτός προγραμματος. Ειχα σκοπό να κρεπαλιάσω απόψε μαζι με τη Πορτογαλεζα μου, αλλα προτιμησα να πιω 2 Erdinger (ευχαριστω Chevalier Fidèle για την προταση) στο δρομο κι ενα μπάφο καθως περίμενα το u bahn.
Κι ερχομενος σπιτι και πινοντας ακομα μια μπυρα, φιλος απο κοντινή στο χωριό πολη μoy exει στειλει mail που γραφει πως θέλει να ερθει εδώ για δουλεια. Δεν εχώ αποφασίσει τι θα του απαντησω. Αυριο θα ειναι δύσκολη μερα και θα ακολουθήσουν και αλλες, αλλα νιωθω οτι ο αγωνας δικαιώνεται.
Ειχαμε κατι κοντρες και στο τέλος της δουλειάς ειπε στο αφεντικο : Η εγω ή αυτός. Και χωρις να μπαινω σε λεπτομέριες, θα τα γραψω στη συνεχεια, το αφεντικό του ειπε : Αυτος.
Αυτο το σκηνικο με εβγαλε εκτός προγραμματος. Ειχα σκοπό να κρεπαλιάσω απόψε μαζι με τη Πορτογαλεζα μου, αλλα προτιμησα να πιω 2 Erdinger (ευχαριστω Chevalier Fidèle για την προταση) στο δρομο κι ενα μπάφο καθως περίμενα το u bahn.
Κι ερχομενος σπιτι και πινοντας ακομα μια μπυρα, φιλος απο κοντινή στο χωριό πολη μoy exει στειλει mail που γραφει πως θέλει να ερθει εδώ για δουλεια. Δεν εχώ αποφασίσει τι θα του απαντησω. Αυριο θα ειναι δύσκολη μερα και θα ακολουθήσουν και αλλες, αλλα νιωθω οτι ο αγωνας δικαιώνεται.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
πιες κ Kozel την Τσεχικη,ειναι καλη.προτιμησα να πιω 2 Erdinger (ευχαριστω Chevalier Fidèle για την προταση)
giorgiodelafuentes
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Weiss!!!αλλα προτιμησα να πιω 2 Erdinger (ευχαριστω Chevalier Fidèle για την προταση)
Δοκίμασε κι αυτή. König Ludwig Weissbier
sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
H μήπως Διονύσης Ξανθός? αν και παραείναι καλτ
Τι ειπες τωρα!!!! Υποκλινομαι θεϊκη φατσα ο Διονυσης (αρσενικο βαρβατο ομως , ισως πιο πολυ κι απο τον Παραλιμνιο).Ενυ γουεϊ , σουπερ επιλογη
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
πιες κ Kozel την Τσεχικη,ειναι καλη.
Ελα ρε, καλη η kozel φιλε? Εχει στο μπακαλικο της γειτονιας μ θα παρω αυριο
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Ο καλλιτέχνης θέλει την ανεση του,μην τον πιεζετε!!!Φίλε Παραλίμνιε το αργείς το πράγμα όμως και ο λαός περιμένει. Δημιούργησες και υποχρεώσεις
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τυχερος εισαι...εγω την εβρισκα παλια στα καρφουρ,τωρα δεν ξαναφερανε...Ελα ρε, καλη η kozel φιλε? Εχει στο μπακαλικο της γειτονιας μ θα παρω αυριο
δοκιμασε κ πες μας
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.rgbstock.com/cache1nDe6W/users/j/je/jeinny/300/mhaHBfq.jpg[/img[/URL]]Ελα ρε, καλη η kozel φιλε? Εχει στο μπακαλικο της γειτονιας μ θα παρω αυριο
ιππότης??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 206