xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δωσε και κανενα προγνωστικο απο γερμανια,για να παμε ταμειο..
Μη βιάζεστε βρε μαλάκες. Η ιστορία έχει, αίμα, σπέρμα και πολύ αγωνία. Φτιάχνω φραπέ και σας ρίχνω τη συνέχεια.
Θα μπει κ ο ιππότης σε αυτή τη περίπτωση στο θρεντ κ θα εκτοξευτεί
δωσε και κανενα προγνωστικο απο γερμανια,για να παμε ταμειο..
Αυτά φίλε τώρα τα μαθαίνω για αυτό και δεν έχω γράψει ακόμα κάτι για στοίχημα.
οκ.Αυτά φίλε τώρα τα μαθαίνω για αυτό και δεν έχω γράψει ακόμα κάτι για στοίχημα.
ωραιος φιλε , ετσι ειναι αισιοδοξια μονο και να μαστε καλαΗ συνέχεια και το τέλος της πρώτης βραδιάς στο Berlin είχε ελληνική ταβέρνα. Γυρίσαμε σπίτι αλλάξαμε πήραμε λεωφορείο και φτάσαμε. Ευτυχώς ήταν σχετικά κοντά στο σπίτι που θα εμένα. Περιμέναμε τον γκόμενο της φίλης μου, τον αδερφό ths και την κοπέλα του.
Ο γκόμενος της, ήταν κάπως επιφυλακτικός μαζί μου. Η, ας την πούμε Τατιάνα μου είχε πει ότι στην αρχή δεν ήθελε να με φιλοξενήσουν. Με φοβόταν, φοβόταν ότι η Τατιάνα η οποία πάντα του μιλούσε για μένα με τα καλύτερα λόγια, δεν με είχε ξεπεράσει κι ότι μπορεί να αναζωπυρωνόταν το πάθος που είχε κάποτε για μένα. Λογικές εύρισκα τις ανησυχίες του. Όχι ότι είχα σκοπό να γίνει κάτι μεταξύ εμού και της Τατιάνας. Σε κάποια περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο σε ανθρώπους που με φιλοξενούσαν και με βοηθούσαν.
Μαζεύτηκε η παρέα. Φάγαμε ήπιαμε κρασί και ούζα, γνώρισα και τους πρώτους Έλληνες στο Berlin, έδωσα και το τηλέφωνο μου .......μήπως χρειαστούν κανα άτομο για δουλειά..... και σπίτι. Η πρώτη νύχτα στο Berlin είχε φτάσει στο τέλος.
Όταν φτάσαμε σπίτι τα παιδιά έπεσαν σχεδόν αμέσως για ύπνο. Εγώ άραξα στο μπαλκόνι να καπνίσω ένα τσιγάρο πριν την πέσω. Σκέφτηκα, μαι χαρά είσαι μάγκα μου. Θα βρεις και μια δουλειά, θα έχεις το σπίτι σου με τον καιρό. Πασάς θα είσαι.........
Καμία φορά όταν όλα μας πάνε καλά η νομίζουμε ότι μας πάνε, μοιάζουμε με παγώνια κορδωμένα.
Νιώθουμε τόση σιγουριά που αν κάποιος σας πει ότι, πρόσεχε ρε δεν είναι έτσι, φουσκουμε τα στήθη σηκώνουμε το κεφάλι sαν τα παγώνια και τον προσπερνάμε. Και καλά κάνουμε πιστευω γιατί όσες συμβουλές και μας δώσουν, όσα διδάσκει η ζωή κανένα σχολείο και καμία συμβουλή δεν μας τα μαθαίνει.
Όμως αν και τα είχα χαμένα και είχα κομπλάρει δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω τις μπουταρες της που ξεπρόβαλαν τόσο ελκυστικές από το μίνι που φουρούσε. Αν και ήμουν σε δύσκολη θέση έφερνα στο μυαλό μου εικόνες όπως, αυτή γυμνή ξαπλωμένη στο κρεβάτι κι εγώ να γλύφω αυτές της μπουτάρες.
-Ρε φίλε και συγνώμη που σου μιλάω έτσι, αλλά με αυτό το παρουσιαστικό δεν είσαι για δουλειά σε bar. Φαντάσου να μπαίνει ο κόσμος στο μαγαζί και να βλέπει κάποιον με αυτή την εμφάνιση. Και ένταξη τα τατουάζ, είναι και της μόδας εδώ αλλά τα ρούχα, το μaλι ?
-Βασικά έχετε δίκιο, αλλά τα ρούχα θα τα αλλάξω όταν ερχόμε για δουλειά και απ ότι βλέπω και ο σερβιτόρος σαs καραφλός είναι.
-Ναι αλλά εσύ δόξα το θεό δεν είσαι καραφλός, αλλά αν δεν κάνω λάθος τα έχεις κόψει γουλί. Γιατί άνθρωπε μου ? Μια χαρά είσαι γιατί θέλεις να δείχνεις χάλιας ?
Καριόλα σκεφτόμουν πάρε με για δουλειά και θα σου δείξω με τον καιρό ποιος είναι ο χάλιας. Όταν θα σε βάλω να χορευεις πάνω στην ψωλή μου, τότε θέλω να δω τι θα λες.
-Τελοσπάντων καθίστε να σας κεράσω ένα καφέ, να τα πούμε και θα δούμε τι θα γίνει.
Παραγγείλαμε κι εγώ και ο Σάσα φραπέδες και άρχισε η κυρία να ρωτάει από που είμαι πόσο καιρό είμαι στην πόλη, που δούλευα στην Ελλάδα. Αν και είχε ένα στυλάκι που την έκανε κάπως αντιπαθητική, η εμφάνιση της με καβλωνε. Αντί όμως να δίνει σημασία σε μένα που υποτίθεται θα ήμουν ο υπάλληλος της, αυτή έδειχνε πιο πολύ ενδιαφέρον για τον Σάσα.
Τον ρωτούσε που δουλευει, τη εθνικότητας είναι, πόσο καιρό είναι στη Γερμανία, που έμαθε τα ελληνικά και αλλά.
Στο τέλος μας το έριξε. Εγώ δεν της έκανα για τη δουλειά, ο Σάσα όμως αν ήθελε μπορούσε να δουλέψει στο bar.
Εγώ οικοδομή δουλευω είπε ο Σάσα με τα σπαστά ελληνικά του. Δεν πειράζει του είπε. Από bar ξέρεις τίποτα ?
Ναι να παραγγέλνω μπύρες και βότκα της απάντησε γελώντας. Μπορώ να παραγγείλω στα γερμανικά, τα ελληνικά, τα ρωσικά και τα μολδαβικά.
Έβλεπα ότι το παιχνίδι το είχα χάσει και είπα στον Σάσα να πηγαίνουμε. Η κυρία επέμενε να μας κεράσει ούζο. Ο Σάσα ψηνόταν, αλλά εγώ δεν γούσταρα. Πριν φύγουμε έπιασε τον Σάσα από το χέρι και του έδωσε μια κάρτα του μαγαζιού της. Αν βρεθήτε ποτέ από edo έλα να πιεις μia βότκα στο μαγαζί μας του είπε. Εμένα μου πέταξε ένα καλή επιτυχία και γύρισε την πλάτη της.........