Νέα

Ιστορίες απο νοσοκομεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mourganarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
224
Πόντοι
21
Γράφουμε ιστορίες από νοσοκομεία με προσωπικό και επισκέπτες.
Κατά την γνώμη μου είναι μεγάλη καυλα ο τομέας της υγείας.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.936
Πόντοι
3.346
Γράφουμε ιστορίες από νοσοκομεία με προσωπικό και επισκέπτες.
Κατά την γνώμη μου είναι μεγάλη καυλα ο τομέας της υγείας.
Ξερω νοσηλευτρια που πηδιοτανε με γιατρο.. τωρα το σταματησε γιατι αρραβωνιαστηκε!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.792
Πόντοι
34.538

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.936
Πόντοι
3.346
Και εγω ξερω μια που πηδιοτανε με γιατρους.
Σκυλοφατσα. Δεν σταματησε ακομα!!
Εγω μιλαω για πιτσιρικα πολυ ομορφη γυρω στα 25 τωρα.
Σε νοσοκομειο στη Λαρισα γνωρισε τον ντοκτορ.
Τωρα αρραβωνιαστηκε εναν συνομηλικο της.

XONTROS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
3.810
Πόντοι
441
Αν θυμαμαι καλά ηταν το 2010 στο Γεννηματα , Νοσηλειεα συγγγενικου προσωπου και ηταν η σειρα μου για διανυκτερευση . Κατα τις 3 τα ξημερωματα προκύπτει ενα θεμα με την αντιβιωση του ασθενη και επρεπε να ερθει η Νοσοκομα . Χτυπησα ενα κουδουνι που υπηρχε τοτε , περιμενα λιγο αλλα τίποτα . Ξαναχτυπησα , τιποτα . Βγηκα απο το δωματιο και πηγα στο χωρο που ειναι συνηθως οι Νοσοκομες . Δεν υπηρχε ψυχη . Εκανα μια γρηγορη βολτα σε άλλα δωματια μπας και πετυχω Νοσοκομα αλλα και πάλι τίποτα . Ξαναγυρίζω στην υποδοχη που ειναι οι Νοσοκόμες και κανω την ματ κίνηση να ανοιξω τη πόρτα που ειναι ακριβως απο πίσω , χωρις βεβαια να χτυπήσω γιατι ειχα εκνευριστει και στο μυαλο μου ειχε καρφωθει ότι την ειχε πεσει για υπνο οποια διανυκτέρευε ,,,και ηθελα να το δω με τα ματια μου ωστε να τους βαλω τις φωνες . Αλλά δυχτυχως για αυτούς μπαίνοντας βλέπω τη Νοσοκομα να τσιμουκώνει ενα τύπο που δεν ηταν Γιατρός μαλλον συντηρητης ήταν , οποτε μενω καγκελο , καγκελο και αυτη με τη πουτσα στο στομα . Κλεινω τη πορτα χωρις να πω τιποτα και φευγω ... Μετα απο κανενα τεταρτο ξαναχτυπαω το κουδουνι και μετα απο λιγο ερχεται η τυπισσα , Ωραιο μουνι γυρω στα 30. Της λεω σας ψαχνω εδω και ωρα αλλά δεν σας βρισκω πουθενα ειναι δυνατον να μην υπαρχει ανθρωπος ? Με κοιτάζει , καταλαβαινει πως ημουν εγω (με την πόρτα ) γιατι φορουσα ενα σορτσακι ( ηταν καλοκαιρι) και μου λεει με περισσιο θρασσος " Ξερετε ειμαστε και εμεις ανθρωποι μπορεί να εχουμε αναγκες " Υπονοωντας οτι και καλα μπορει να ηταν τουαλετα κλπ. Δεν την αφηνω ετσι , και με ηρεμο τονο γιατι ηθελα και την εξυπηρετηση παραλληλα της λεω " Κοιταξτε σεβομαι απολυτα τις αναγκες σας , εξαλλου ειστε νεα και ομορφη απλά και εμεις απο την πλευρα μας αν τυχει κατι θα πρεπει καπου να αποτανθουμε . Μου χαμογελασε και συνεχισε να φτιαχνει τον ορό ....

OP
OP
mourganarxis

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
224
Πόντοι
21
Αν και θα πρεπε να ξεκινήσω να γράφω εγώ.... Ας όψεται που έφυγα βιαστικά το πρωι.
Προσωπικά έχω παρει προσωπικο γραφείου παντρεμενη . Μία υπέροχη καυλα.
Και από τα νεανικά μου χρόνια είχα μια έφεση στις νοσηλεύτριες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Αν θυμαμαι καλά ηταν το 2010 στο Γεννηματα , Νοσηλειεα συγγγενικου προσωπου και ηταν η σειρα μου για διανυκτερευση . Κατα τις 3 τα ξημερωματα προκύπτει ενα θεμα με την αντιβιωση του ασθενη και επρεπε να ερθει η Νοσοκομα . Χτυπησα ενα κουδουνι που υπηρχε τοτε , περιμενα λιγο αλλα τίποτα . Ξαναχτυπησα , τιποτα . Βγηκα απο το δωματιο και πηγα στο χωρο που ειναι συνηθως οι Νοσοκομες . Δεν υπηρχε ψυχη . Εκανα μια γρηγορη βολτα σε άλλα δωματια μπας και πετυχω Νοσοκομα αλλα και πάλι τίποτα . Ξαναγυρίζω στην υποδοχη που ειναι οι Νοσοκόμες και κανω την ματ κίνηση να ανοιξω τη πόρτα που ειναι ακριβως απο πίσω , χωρις βεβαια να χτυπήσω γιατι ειχα εκνευριστει και στο μυαλο μου ειχε καρφωθει ότι την ειχε πεσει για υπνο οποια διανυκτέρευε ,,,και ηθελα να το δω με τα ματια μου ωστε να τους βαλω τις φωνες . Αλλά δυχτυχως για αυτούς μπαίνοντας βλέπω τη Νοσοκομα να τσιμουκώνει ενα τύπο που δεν ηταν Γιατρός μαλλον συντηρητης ήταν , οποτε μενω καγκελο , καγκελο και αυτη με τη πουτσα στο στομα . Κλεινω τη πορτα χωρις να πω τιποτα και φευγω ... Μετα απο κανενα τεταρτο ξαναχτυπαω το κουδουνι και μετα απο λιγο ερχεται η τυπισσα , Ωραιο μουνι γυρω στα 30. Της λεω σας ψαχνω εδω και ωρα αλλά δεν σας βρισκω πουθενα ειναι δυνατον να μην υπαρχει ανθρωπος ? Με κοιτάζει , καταλαβαινει πως ημουν εγω (με την πόρτα ) γιατι φορουσα ενα σορτσακι ( ηταν καλοκαιρι) και μου λεει με περισσιο θρασσος " Ξερετε ειμαστε και εμεις ανθρωποι μπορεί να εχουμε αναγκες " Υπονοωντας οτι και καλα μπορει να ηταν τουαλετα κλπ. Δεν την αφηνω ετσι , και με ηρεμο τονο γιατι ηθελα και την εξυπηρετηση παραλληλα της λεω " Κοιταξτε σεβομαι απολυτα τις αναγκες σας , εξαλλου ειστε νεα και ομορφη απλά και εμεις απο την πλευρα μας αν τυχει κατι θα πρεπει καπου να αποτανθουμε . Μου χαμογελασε και συνεχισε να φτιαχνει τον ορό ....

ρε τυπε σου εκατσε φουλ του ασσου με παππα και εσυ πεταξες στα σκουπιδια τετοια ευκαιρια!!!!
επρεπε να της πεις παραυτα οτι "και εγω ειμαι ανθρωπος και εχω αναγκες" και να της πετουσες εξω τον λεωνιδα σου, να σου τον τσιμπουκωσει αλλιως θα εκανες φασαρια που τσιμπουκωνε αλλον εν ωρα εργασιας....
:coffee::coffee::coffee:

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.536
Πόντοι
1.056
Εδώ και χρόνια κυκλοφορουν 2-3 βίντεο με έναν χοντρομπαλα γιατρό να πηδάει αβερτα νοσοκόμες στο χώρο που άραζε στις εφημερίες ....μάλιστα σε ένα τον παίρνουν τηλέφωνο από το χώρο του ιατρείου λέει " ναι ναι έρχομαι " το κλείνει και συνεχίζει να σκιζει τον κωλο μιας πατσαβουριτσας

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.792
Πόντοι
34.538
Εδώ και χρόνια κυκλοφορουν 2-3 βίντεο με έναν χοντρομπαλα γιατρό να πηδάει αβερτα νοσοκόμες στο χώρο που άραζε στις εφημερίες ....μάλιστα σε ένα τον παίρνουν τηλέφωνο από το χώρο του ιατρείου λέει " ναι ναι έρχομαι " το κλείνει και συνεχίζει να σκιζει τον κωλο μιας πατσαβουριτσας
Επικο βιντεο..

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
959
Πόντοι
366
για δωστε υλικο παιχτες ειναι οντως αληθεια?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.724
Πόντοι
1.756
με ΕΚΑβιτη που μιλησα μια φορα,με ειπε οτι γινεται της ποτανας στα νοσοκομεια....
καθονται οι πιο πολλες σε μεγαλογιατρους μπας και τις παντρευτουν ή να βγαλουν κανα φραγκο....

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.054
Πόντοι
3.506
ρε τυπε σου εκατσε φουλ του ασσου με παππα και εσυ πεταξες στα σκουπιδια τετοια ευκαιρια!!!!
επρεπε να της πεις παραυτα οτι "και εγω ειμαι ανθρωπος και εχω αναγκες" και να της πετουσες εξω τον λεωνιδα σου, να σου τον τσιμπουκωσει αλλιως θα εκανες φασαρια που τσιμπουκωνε αλλον εν ωρα εργασιας....
Εκει που τσιμπουκωνε τον αλλο επρεπε να τον βγαλει εξω και να την παρουν παρτουζα.
Στις τσοντες ετσι γινεται!

Milf alkis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
610
Πόντοι
290
με ΕΚΑβιτη που μιλησα μια φορα,με ειπε οτι γινεται της ποτανας στα νοσοκομεια....
καθονται οι πιο πολλες σε μεγαλογιατρους μπας και τις παντρευτουν ή να βγαλουν κανα φραγκο....
Λογικό...Ειδικά στα ιδιωτικά νοσοκομεία γίνεται της πουτανας από νοσηλεύτριες γραμματείς κλπ

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
και να τους επιανε ο γιατρος, ο οποιος με τη σειρα του τον πεταει εξω και αυτος για να μη κανει φασαρια...

Kosteli

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Like
228
Πόντοι
20
Μια περιοδο γαμουσα μια γιατρεσα, λαμπρή επιστημών. Στο σπίτι της όχι στο νοσοκομείο. Μου είχε πει ότι αν ήθελα μπορουσα να την επισκεφτώ σε μια εφημερία της και να ξεσκιστουμε μέσα στο νοσοκομείο μιας και είναι πολυ καυλωτικά να γαμιεσαι στον χώρο εργασιαςσου. Εντάξει λέει, στο δημόσιο νοσοκομείο είναι πολυ ευκολο να μπεις, στο ιδιωτικο είναι πιο δυσκολο αλλά θα τα καταφέρουμε και εκεί. Της απάντησα ότι όταν μπω σε νοσοκομείο και δω όρους σύριγγες κτλ, δεν θα μου σηκωθεί ουτε με γερανο, και έτσι έχασα την ευκαιρία.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
959
Πόντοι
366
Μια περιοδο γαμουσα μια γιατρεσα, λαμπρή επιστημών. Στο σπίτι της όχι στο νοσοκομείο. Μου είχε πει ότι αν ήθελα μπορουσα να την επισκεφτώ σε μια εφημερία της και να ξεσκιστουμε μέσα στο νοσοκομείο μιας και είναι πολυ καυλωτικά να γαμιεσαι στον χώρο εργασιαςσου. Εντάξει λέει, στο δημόσιο νοσοκομείο είναι πολυ ευκολο να μπεις, στο ιδιωτικο είναι πιο δυσκολο αλλά θα τα καταφέρουμε και εκεί. Της απάντησα ότι όταν μπω σε νοσοκομείο και δω όρους σύριγγες κτλ, δεν θα μου σηκωθεί ουτε με γερανο, και έτσι έχασα την ευκαιρία.
τυπε μου φαινεται πουλας λιγο φιδι η οχι?

• Like
Αντιδράσεις: linear
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
798
Πόντοι
81
Μεγάλη καυλα οι ειδικευομενες ιατρινες αλλά και οι νοσηλεύτριες στα ΤΕΠ , πριν δύο χρόνια είχε χρειαστεί να είμαι σε ένα τέτοιο χώρο ,μόνο που δεν τσακώθηκα με μια πουτανα δεν με άφηνε να φύγω ήρθε μετά μια επίσης καυλιτσα και με ετζασε γρήγορα γρήγορα,...να ναι καλά το κορίτσι η αλλη επίτηδες θα φερόταν έτσι ....αχχχ μεγάλες καύλες όσες είστε εκεί μεσα εύχομαι μια μέρα να έχω μια τέτοια εμπειρία από εκεί :rockon:

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
192
Πόντοι
1
Τσ έχει κάποιο μέλος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom