Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 992
  • Εμφανίσεις 276K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (8 μέλη και 18 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
3.511
Πόντοι
441
1000003457.jpg

:rose: Καλό μεσημέρι ❤️

Dimass

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Λοιπόν ! Πριν από λίγο τελειώσανε 2 ώρες με την Ιριδα. Οτι και να πω δεν θα μπορέσει να περιγράψει αυτόν τον ύπεροχο άνθρωπο. Πρωταρχικό μέλημα της να σε κάνα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες γιατί πραγματικά όλα ήταν τέλεια . Η φωτογραφίες που ανεβάζει την αδικούν πάρα πολύ !!! Κούκλα μου σε ευχαριστώ πολύ . Δημήτρης

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.708
Πόντοι
3.786
Λοιπόν ! Πριν από λίγο τελειώσανε 2 ώρες με την Ιριδα. Οτι και να πω δεν θα μπορέσει να περιγράψει αυτόν τον ύπεροχο άνθρωπο. Πρωταρχικό μέλημα της να σε κάνα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες γιατί πραγματικά όλα ήταν τέλεια . Η φωτογραφίες που ανεβάζει την αδικούν πάρα πολύ !!! Κούκλα μου σε ευχαριστώ πολύ . Δημήτρης
Τζίμη οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.Θα πρέπει ο συναγωνιστής να γνωρίζει για ποιους λόγους έμεινες ευχαριστημένος.Έκανε καλό μασάζ;Ήταν καλή στο happy ending?Γράψε κάνα δυο στοιχεία.Δεν είπαμε να γράψεις πορνοσταρικές πικάντικες λεπτομέρειες,αλλά δώσε λίγο feedback παίχτη.

Dimass

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Τζίμη οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.Θα πρέπει ο συναγωνιστής να γνωρίζει για ποιους λόγους έμεινες ευχαριστημένος.Έκανε καλό μασάζ;Ήταν καλή στο happy ending?Γράψε κάνα δυο στοιχεία.Δεν είπαμε να γράψεις πορνοσταρικές πικάντικες λεπτομέρειες,αλλά δώσε λίγο feedback παίχτη.
Ήταν τέλεια σε όλα κατά την άποψη μου αδερφέ ! Αλλά τρομερή εντύπωση μου έκανε το ενδιαφέρον της να σε κάνει να νιώσεις όμορφα κατά την συνύπαρξη σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom