AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 383
- Πόντοι
- 36
τι μας κάνεις τωρα .....
Καλησπερα
τι μας κάνεις τωρα .....
Καλησπερα
εγω δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη δεν παρεχει ολοκληρωμενη σεξουαλικη επαφη την ιδια στιγμη που προσφερει extreme υπηρεσιες τυπου rim ( καμια ειρωνεια ειναι κατι που ζητω και γω ) ????μου θυμιζει μια ρωσοποντια που ειχα παει πιο παλια που οταν πηγα να τη φιλησω στο στομα δεν με αφησε λεγοντας μου πως μπορει να χω καμια αρρωστια και μετα με πιπωνε ακαποτα και οταν της ζητησα να μου γλειψει και τον κωλο το εκανε ευχαριστωςΚάθεστε και ασχολείστε με μία κυρία που το παίζει θεραπεύτρια ενώ δεν θεραπεύει τίποτα κι αυτό είναι κατάλοιπο της συνεργασίας της με την Τέα. Αυτή η συνεργασία διακόπηκε βάναυσα από ότι ακούστηκε. Πολύ κακό για το τίποτα.
Για ένα μέτριο body to body με κακή υγιεινή και τον γκόμενο από κάτω νομίζω ότι είναι πολλά τα χρήματα που ζητάει και ειδικά αν κάποιος πάει σε ξενοδοχείο
Αλλά φυσικά στην μίζερη πόλη μας πληρώνουμε και με το παραπάνω τέτοιες υπηρεσίες. Εδώ έρχονται για αρπαχτή μια βδομάδα και φεύγουν κάποιες από Αθήνα και κονομάνε. Απλά η συγκεκριμέν Αναγκαστικά ήρθε Θεσσαλονίκη μόνιμα
Μας καύλωσες Ίριδα
Καλησπερα
Μας καύλωσες Ίριδα
Το μάρκετινγκ εδώ μέσα είναι το 50% , το υπόλοιπο το κερδίζει η κάθε κοπέλα με την απόδοση της.Επιθετικό μάρκετινγκ κάνει !
αν φτασεις τοσο νοτια...μπορεις και λιγο πιο νοτια μετα? δλδ κατα αθηνα???Έτσι όπως μου το ζητάς...με κάνεις και το σκέφτομαι....
Κάποια στιγμή δε το αποκλείω...
Σ 'ευχαριστω παρά πολύ, με τιμά που μου το ζητάς..
γυναικαρα !
Δεν με προσέλαβες για φωτογράφο, καλά Ίριδα καλά.. τα κρατάω εγώ αυτά..
Το μάρκετινγκ εδώ μέσα είναι το 50% , το υπόλοιπο το κερδίζει η κάθε κοπέλα με την απόδοση της.
Τρομερή ρόγα σώμα…. Έχουμε καμιά στα 4;;
Πολύ όμορφη!
αν φτασεις τοσο νοτια...μπορεις και λιγο πιο νοτια μετα? δλδ κατα αθηνα???
χαχαχα οκ αστειευομαι !
Δεν με προσέλαβες για φωτογράφο, καλά Ίριδα καλά.. τα κρατάω εγώ αυτά..
Ελα και Λαρισα μια βολτα κουκλα
Άλλη μια για απόψε... Για καληνύχτα