Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida ?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
383
Πόντοι
36
1000001114.jpg

:rose: Καλησπερα
τι μας κάνεις τωρα .....

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Κάθεστε και ασχολείστε με μία κυρία που το παίζει θεραπεύτρια ενώ δεν θεραπεύει τίποτα κι αυτό είναι κατάλοιπο της συνεργασίας της με την Τέα. Αυτή η συνεργασία διακόπηκε βάναυσα από ότι ακούστηκε. Πολύ κακό για το τίποτα.
Για ένα μέτριο body to body με κακή υγιεινή και τον γκόμενο από κάτω νομίζω ότι είναι πολλά τα χρήματα που ζητάει και ειδικά αν κάποιος πάει σε ξενοδοχείο
Αλλά φυσικά στην μίζερη πόλη μας πληρώνουμε και με το παραπάνω τέτοιες υπηρεσίες. Εδώ έρχονται για αρπαχτή μια βδομάδα και φεύγουν κάποιες από Αθήνα και κονομάνε. Απλά η συγκεκριμέν Αναγκαστικά ήρθε Θεσσαλονίκη μόνιμα
εγω δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη δεν παρεχει ολοκληρωμενη σεξουαλικη επαφη την ιδια στιγμη που προσφερει extreme υπηρεσιες τυπου rim ( καμια ειρωνεια ειναι κατι που ζητω και γω ) ????μου θυμιζει μια ρωσοποντια που ειχα παει πιο παλια που οταν πηγα να τη φιλησω στο στομα δεν με αφησε λεγοντας μου πως μπορει να χω καμια αρρωστια και μετα με πιπωνε ακαποτα και οταν της ζητησα να μου γλειψει και τον κωλο το εκανε ευχαριστως

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.498
Πόντοι
456

giannSL

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
173
Πόντοι
0
Έτσι όπως μου το ζητάς...με κάνεις και το σκέφτομαι....

Κάποια στιγμή δε το αποκλείω...

Σ 'ευχαριστω παρά πολύ, με τιμά που μου το ζητάς..
αν φτασεις τοσο νοτια...μπορεις και λιγο πιο νοτια μετα? δλδ κατα αθηνα???
χαχαχα οκ αστειευομαι !

OP
OP
Irida ?

Irida ?

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
996
Πόντοι
81
OP
OP
Irida ?

Irida ?

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
996
Πόντοι
81
Δεν με προσέλαβες για φωτογράφο, καλά Ίριδα καλά.. τα κρατάω εγώ αυτά..

Τις έβγαλα με το κινητό μόνη μου...το σταθεροποίησα στο τραπεζάκι σε ένα ποτήρι και έβαλα το χρονοδιακόπτη.

Βγάλε με κι εσύ ..! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom