Gatoulis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Η ιδια λεει οτι μπορει να κανει και ενεργητικο αλλα με αλλη χρεωση.Ότι καλύτερο πραγματικά. Δεν είναι ενεργιτικη είναι καθαρά παθητική.
Η ιδια λεει οτι μπορει να κανει και ενεργητικο αλλα με αλλη χρεωση.Ότι καλύτερο πραγματικά. Δεν είναι ενεργιτικη είναι καθαρά παθητική.
Δεν θα με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Απάντησα στον dimimaΗ ιδια λεει οτι μπορει να κανει και ενεργητικο αλλα με αλλη χρεωση.
Ξέρεις ποτε θα έρθουν Ηράκλειο;Alexandra και monica. Ένα ντουέτο που δεν θα χάσω όταν έρθει. Μόνικα την είχα πάρει όταν πρωτοήρθε στο Ηράκλειο με 100€ ωριαίο. Μεγάλη Κατάπιολα και ξύλο στα κολομερια σηκώνει και άγριο γαμησι. Θα ήθελα να την δοκιμάσω μαζί με Αλεξάνδρα.
Καλή χρονιά φίλε μου. Δεν ξέρω δυστυχώς. Και δεν έχει και τίποτα αξιόλογο αυτές τις μερες και έχουν βαρεσει κόκκινο οι καβλεςΞέρεις ποτε θα έρθουν Ηράκλειο;
Την έχω επισκεφτεί μια φορά πριν αρκετό καιρό, αλικαρνασο έχει χώρο καθαρό, εμφανισιακά είναι μια χαρά ψηλή αδύνατη σε γενικές γραμμές ότι βλέπεις στις φωτό, + καθαρή ευγενική, στα του αγώνα δε λέει όχι και θέλει να σε ευχαριστήσει δεν είναι κανένα εντυπωσιακό τούμπανο για εμένα τίμια θα ξαναπηγαιναSania dior λέει κάτι ρε παιδιά? Βλέπω ίδιες και ίδιες φωτο και δυσταζω για επίσκεψη.
Σε το κομμάτι; παθητικοί πήρες ή ενεργητικό;Την έχω επισκεφτεί μια φορά πριν αρκετό καιρό, αλικαρνασο έχει χώρο καθαρό, εμφανισιακά είναι μια χαρά ψηλή αδύνατη σε γενικές γραμμές ότι βλέπεις στις φωτό, + καθαρή ευγενική, στα του αγώνα δε λέει όχι και θέλει να σε ευχαριστήσει δεν είναι κανένα εντυπωσιακό τούμπανο για εμένα τίμια θα ξαναπηγαινα
Ενεργητικός εγώ στο αντίστροφο δεν γνωρίζω καθόλου τι παίζει!Σε το κομμάτι; παθητικοί πήρες ή ενεργητικό;
Στείλε μου μήνυμαΠροσοχή ζητείτε άτομο με bi παθητική διάθεση να πάμε μαζί σε εσκορ
Δεν έχουν ανοίξει τα μηνύματα σου ακόμα φιλεΣτείλε μου μήνυμα
Ποσό καιρό παίρνει;Δεν έχουν ανοίξει τα μηνύματα σου ακόμα φιλε
Μέχρι να ανοίξουν το kik μου είναι manoshrakleio4Δεν έχουν ανοίξει τα μηνύματα σου ακόμα φιλε
Στην Σάνια έχω πάει εμένα πιο πολύ για κρος μου κάνει όμως σαν παθητική πολύ καλή ωραίο τσιμπούκι και αντέχει στο σφυροκόπημαΤρανς Ηράκλειο Κρήτης 6948432078
Βρίσκομαι σε δικό μου χώρο τρανς + αν θες να περάσουμε όμορφα δεν έχεις παρα να με πάρεις ένα τηλέφωνο έχω και viber μηνύματα και απόκρυψη δεν απαντάωkanesex.com
ΣΕΞΥ ΚΑΥΛΩΜΈΝΗ ΤΡΑΝΣ ΗΡΆΚΛΕΙΟ 6945872429
ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ 28 ΧΡΟΝΏΝ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΣ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩkanesex.com
Παιδιά καμία πληροφορία για τα κορίτσια μπορεί να δώσει κάποιος. Ευχαριστώ
Ok ΕυχαριστώΣτην Σάνια έχω πάει εμένα πιο πολύ για κρος μου κάνει όμως σαν παθητική πολύ καλή ωραίο τσιμπούκι και αντέχει στο σφυροκόπημα
Ποσό καιρό παίρνει;
Πρέπει να συμπληρώσεις νομίζω 5 ποστ για να ανοίξουν τα μνμτα δεν έχω κικΜέχρι να ανοίξουν το kik μου είναι manoshrakleio4
Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΚΑΥΛΑ!!! δεν το έχω επισκεφτεί ακόμα δείχνει να έχει κολάρα.