Kokobloko2810
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κάποιος να έχει δοκιμάσει Βάνα;
Crossdresser είναι στην ουσία και όχι trans. Δεν μου φάνηκε καθόλου θηλυπρεπής. Ήθελα 2ωρη συνάντηση αλλά μου έκανε στοματικό και δεν με έψησε να συνεχίσω.Εσύ πηγές ή όχι; Καλό φαίνεται πάντως αν πας θα ήθελα να μου πεις
Και πλήρωσες για 2ωρω και δεν σε άφησε? Γιατί έτσι?Crossdresser είναι στην ουσία και όχι trans. Δεν μου φάνηκε καθόλου θηλυπρεπής. Ήθελα 2ωρη συνάντηση αλλά μου έκανε στοματικό και δεν με έψησε να συνεχίσω.
Όχι μου γύρισε πίσω τα λεφτά προφανώς. Δικό μου θέμα ήταν διότι μου θύμιζε 90% άντρα και 10% γυναίκα.Και πλήρωσες για 2ωρω και δεν σε άφησε? Γιατί έτσι?
Φαίνεται εντελώς θυληκο στις φωτό! Από καθαριότητα χώρος κτλ?Όχι μου γύρισε πίσω τα λεφτά προφανώς. Δικό μου θέμα ήταν διότι μου θύμιζε 90% άντρα και 10% γυναίκα.
Καμία σχέση με θηλυκό. Άντρας με κραγιόν, γυναικεία ρούχα και περούκα είναι. Μιας και δεν προχωρήσαμε πέρα του στοματικού δεν μπορώ να μιλήσω για καθαριότητα της περιοχής. Ο χώρος γενικά καθαρός ήτανΦαίνεται εντελώς θυληκο στις φωτό! Από καθαριότητα χώρος κτλ?
Σε ποιο περιοχή είχε χώρο? Το στοματικό καλό?Καμία σχέση με θηλυκό. Άντρας με κραγιόν, γυναικεία ρούχα και περούκα είναι. Μιας και δεν προχωρήσαμε πέρα του στοματικού δεν μπορώ να μιλήσω για καθαριότητα της περιοχής. Ο χώρος γενικά καθαρός ήταν
Το στοματικό πολύ καλό. Είχα πάει σε ένα διαμέρισμα κοντά στο Hondos αλλά άλλαζε κάθε μέρα σχεδόν. Από όσο ξέρω έφυγε από το Ηράκλειο.Σε ποιο περιοχή είχε χώρο? Το στοματικό καλό?
Έχει και ένα άλλο κρος αγγελία ένα μελαχρινό και αυτό φαίνεται καλό vanessa νομιζωΤο στοματικό πολύ καλό. Είχα πάει σε ένα διαμέρισμα κοντά στο Hondos αλλά άλλαζε κάθε μέρα σχεδόν. Από όσο ξέρω έφυγε από το Ηράκλειο.
Το στοματικό τρομερό και τα έριξα στο στόμα της κιόλας.
Άμα σου αρέσουν τα κρος ναι φίλος. Και η Βανέσα φαίνεται πολύ καλύτερη.Έχει και ένα άλλο κρος αγγελία ένα μελαχρινό και αυτό φαίνεται καλό vanessa νομιζω
Ναι μόλις βρω χρόνο θα τιμήσω τη μια από τις δυοΆμα σου αρέσουν τα κρος ναι φίλος. Και η Βανέσα φαίνεται πολύ καλύτερη.
Εμένα με φτιάχνει η diva από τις φωτό δεν την έχω πάρει ακόμα αλλά το έχω στο μυαλό. Έχει τρέλη τρύπα στις φωτό. Μοναδική εμπειρία για πρωτάρη!!!! Αν είχε και φωτό το πρόσωπο θα ήταν καλητεραΝαι μόλις βρω χρόνο θα τιμήσω τη μια από τις δυο
Είναι πολύ καλή σε όλα της την αδικούν οι φωτό!Εμένα με φτιάχνει η diva από τις φωτό δεν την έχω πάρει ακόμα αλλά το έχω στο μυαλό. Έχει τρέλη τρύπα στις φωτό. Μοναδική εμπειρία για πρωτάρη!!!! Αν είχε και φωτό το πρόσωπο θα ήταν καλητερα
Ρε φίλε μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες σε πμΕίναι πολύ καλή σε όλα της την αδικούν οι φωτό!
Ειναι αρκετα καλή, εγώ την ειχα επισκεφτεί κάμποσο καιρό πριν, πολύ καθαρή και μυρωδάτη. Ωραία πίπα ακα και το ιππευει μια χαρα. Προσωπο αρκετά καλό. Την προτείνω σιγουρα. Αν πάει κανείς τώρα να μας πει μια φρέσκια γνώμηΕμένα με φτιάχνει η diva από τις φωτό δεν την έχω πάρει ακόμα αλλά το έχω στο μυαλό. Έχει τρέλη τρύπα στις φωτό. Μοναδική εμπειρία για πρωτάρη!!!! Αν είχε και φωτό το πρόσωπο θα ήταν καλητερα
Ειχα παει πριν 2 χρονια.Πολυ μπλα μπλα.Μεγαλη σε ηλικια και αρκετα μυγιαγγιχτη θα ελεγα.Αν σ αρεσει ο παθητικος ρολος ισως ειναι καλη.Δεν της αρεσει τοσο να ειναι παθητικη.Χιλιες φορες την Ελλη!Με την TS-Lia (από Θεσσαλονίκη), έχει κάποιος γνώμη; Στο δικό της τόπικ είναι λίγο πολωμένα τα πράγματα.
Πριν 2 χρονια ειχα παει.Συμφωνω σε ολα αλλα με μενα τα εκανε ολα με προφυλαξη και εδειχνε λιγο να βιαζεται.Αρκετα θυληκη παντως.Ειναι αρκετα καλή, εγώ την ειχα επισκεφτεί κάμποσο καιρό πριν, πολύ καθαρή και μυρωδάτη. Ωραία πίπα ακα και το ιππευει μια χαρα. Προσωπο αρκετά καλό. Την προτείνω σιγουρα. Αν πάει κανείς τώρα να μας πει μια φρέσκια γνώμη