Gatoulis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Στειλε και σε μενα λεπτομερειες παρακαλωΠήγα πριν 15 μέρες. Τρελές καύλες το ξεκολιδι. Κάνει όλες τις στάσεις. Και φιλιά και πίπα ακαποτη.
Στειλε και σε μενα λεπτομερειες παρακαλωΠήγα πριν 15 μέρες. Τρελές καύλες το ξεκολιδι. Κάνει όλες τις στάσεις. Και φιλιά και πίπα ακαποτη.
η ελλη ειναι εγγύησης μουτρο εδω στην αθηνα μ λυπειΕιχα παει πριν 2 χρονια.Πολυ μπλα μπλα.Μεγαλη σε ηλικια και αρκετα μυγιαγγιχτη θα ελεγα.Αν σ αρεσει ο παθητικος ρολος ισως ειναι καλη.Δεν της αρεσει τοσο να ειναι παθητικη.Χιλιες φορες την Ελλη!
τ ηθελες να κανει δλδ ...ρε εχετε καταλαβει τ κ π πατε κ τ κανετε ??????αντη ν τ δυνεις σχρτρα τ κραζεις!!!!!Πριν 2 χρονια ειχα παει.Συμφωνω σε ολα αλλα με μενα τα εκανε ολα με προφυλαξη και εδειχνε λιγο να βιαζεται.Αρκετα θυληκη παντως.
αντη ν τ δυνεις σχρτρα τ κραζεις!!!!! Φίλε από το πρωί προσπαθώ αλλά δεν. Τι λες εδώ.τ ηθελες να κανει δλδ ...ρε εχετε καταλαβει τ κ π πατε κ τ κανετε ??????αντη ν τ δυνεις σχρτρα τ κραζεις!!!!!
Η Έλλη φίλε στο Ηράκλειο είναι επένδυση. Ξέρεις ότι θα πας θα χαλαρώσεις και στον αγώνα δίνει πόνο. Έχω κάνει ονειρικά γαμισια εκεί. Πρώτη φορά πήγα το 2001 φαντάσου. Αν δεν είχα θέμα με την περιοχή θα ειμουν πολύ συχνότερα εκεί. Δυστυχώς η γειτονιά εκεί με περιορίζειη ελλη ειναι εγγύησης μουτρο εδω στην αθηνα μ λυπει
Αντί να της δίνεις συγχαρητηρια, την κράζεις. Αυτό υποθέτω λέειαντη ν τ δυνεις σχρτρα τ κραζεις!!!!! Φίλε από το πρωί προσπαθώ αλλά δεν. Τι λες εδώ.
προάγεσαι και επίσημα σε μεταφραστή του μούτρου...Αντί να της δίνεις συγχαρητηρια, την κράζεις. Αυτό υποθέτω λέει
Τελικα πηγε κανεις με τη Βανεσσα;Έχει και ένα άλλο κρος αγγελία ένα μελαχρινό και αυτό φαίνεται καλό vanessa νομιζω
Ειχα παει με 80 μιση ωρα πριν 2 χρονια.Απιστευτο προσωπο και κορμιΡε μάγκες αυτή η Μόνικα πολύ μουναρα αλλά ζητάει πολλά όταν ήρθε πρώτη φορά εδώ ήταν 100€ η ώρα... Τώρα θέλει την μάνα και τον πατέρα μαζί.
Και γαμησι μπορώ να πω. Ξύλο στα κολομερια και ξεπατωμαΕιχα παει με 80 μιση ωρα πριν 2 χρονια.Απιστευτο προσωπο και κορμι
Και εγώ πριν 2 χρόνια με 70 2 εκτονώσεις μουναρα όντως και ωραίες υπηρεσιεςΕιχα παει με 80 μιση ωρα πριν 2 χρονια.Απιστευτο προσωπο και κορμι
Ναι τώρα θέλει 150€ πολλά είναι και δεν θα την τιμήσωΚαι εγώ πριν 2 χρόνια με 70 2 εκτονώσεις μουναρα όντως και ωραίες υπηρεσιες
Είναι πολύ καυλιάρα και πέρυσι που είχα πάει 150 ήταν η ώραΝαι τώρα θέλει 150€ πολλά είναι και δεν θα την τιμήσω
Που έχει χώρο στο κέντρο?Εγώ παιδιά την επισκέφθηκα την Μόνικα δυσκολεύτηκα να την βρω αλλά πήγα και πέρασα τέλεια εκτός ότι είναι πανέμορφη, τέλειο σώμα και υπέροχο καυλι. Ήμουν μόνο ενεργητικός απίστευτη κωλαρα δεν ξέρω παιδιά έγω τα 150 δεν τα έκλαψα και όταν ξαναέρθει θα πάω ξανά !
Στην πυροσβεστική κοντά είναι πάρε τηλέφωνο αλλά καλύτερα μνμ στο viber δεν την βρίσκεις εύκολαΠου έχει χώρο στο κέντρο?