Την έχεις δοκιμάσει τι λέει; Γιατί σκέφτομαι να παωSilvi ξανά στο Ηράκλειο έως τέλος Αυγούστου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο Κρήτης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα irakleio_psaxnw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 403
- Εμφανίσεις 103K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Έχω πάει άλλες 2 φορές, μια πολύ παλιότερα κ μια πέρυσι. Κατά κύριο λόγο είναι ενεργητικη αυτή, αν είσαι παθητικός δίνει πόνο, έχει καλό εργαλείο, όμορφο πρόσωπο κ δέρμα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.Την έχεις δοκιμάσει τι λέει; Γιατί σκέφτομαι να παω
Οκ ευχαριστώ στο παθητικό κομμάτι τι λέει ξέρεις;Έχω πάει άλλες 2 φορές, μια πολύ παλιότερα κ μια πέρυσι. Κατά κύριο λόγο είναι ενεργητικη αυτή, αν είσαι παθητικός δίνει πόνο, έχει καλό εργαλείο, όμορφο πρόσωπο κ δέρμα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.
Καλησπέρα ποια είναι η αγγελία; Δεν μπορώ μα την βρω ή κοιτάζω λάθοςΈχω πάει άλλες 2 φορές, μια πολύ παλιότερα κ μια πέρυσι. Κατά κύριο λόγο είναι ενεργητικη αυτή, αν είσαι παθητικός δίνει πόνο, έχει καλό εργαλείο, όμορφο πρόσωπο κ δέρμα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Καλή είναι, όχι όμως τόσο όσο στο ενεργητικό της. Στα 4 δν έχει τόσο δυνατή κωλαρα, βέβαια δν περνάς άσχημα κ σε αυτό το κομμάτιΟκ ευχαριστώ στο παθητικό κομμάτι τι λέει ξέρεις;
Έλα μου ντε. Στο tsdating ελεγε Ηράκλειο, σήμερα λέει πως είναι ΣαντορίνηΚαλησπέρα ποια είναι η αγγελία; Δεν μπορώ μα την βρω ή κοιτάζω λάθος
Γνωρίζει κάποιος κάτι για την Valeria?
Ηράκλειο .....6946593582,,,,,,, Αξεχαστη Μοναδικη ,,
Gatoulis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Πηρα τηλ.60 ευρω μιση ωρα ολα με προφυλαξηΓνωρίζει κάποιος κάτι για την Valeria?
Giannis_777
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ναι, ήρθε,,Silvi ξανά στο Ηράκλειο έως τέλος Αυγούστου.
Εχει παει κανεις? Παιζει οντως και ενεργιτικα? Και τι εργαλειο εχει?Πηρα τηλ.60 ευρω μιση ωρα ολα με προφυλαξη
bibottomher
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2021
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Εδώ τι παίζει;
2 τρανς λεσβίες που γουστάρουν να γαμιουντε μεταξύ τους !
2 τρανς λεσβίες που γουστάρουν να γαμιουντε μεταξύ τους !
Gatoulis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
EPITELOUS M BRIKES ..6931237823
Mi spatalas to xrono sou psaxnontas apodo k apoki otan auti ti stigmi epeses stin apoliti. Molon den exis pliroforithi sosta pos epeses pano stin thea NA SE PLIROFORISO LIPON OTI APOKRIPSI DEN DEXOME I FOTOGRAFIES MOU DEN INE [PIRAGMENES] OUTE PSEUTIKES .ciao baby
kanesex.com
Την προηγούμενη φορά ειχα παει. Πανέμορφη απο κοντά, λιγο ιδιαίτερη με ψιλομικρο εργαλειο αλλα ειναι απίστευτη στο σεξ.. ειναι να της το βγάλεις βέβαιαΚαταφερε καποιος να παει;Η κλειστο ή δεν απανταει!EPITELOUS M BRIKES ..6931237823
Mi spatalas to xrono sou psaxnontas apodo k apoki otan auti ti stigmi epeses stin apoliti. Molon den exis pliroforithi sosta pos epeses pano stin thea NA SE PLIROFORISO LIPON OTI APOKRIPSI DEN DEXOME I FOTOGRAFIES MOU DEN INE [PIRAGMENES] OUTE PSEUTIKES .ciao babykanesex.com
bibottomher
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2021
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ενεργητική η παθητική; Και είναι εντός Ηρακλείου;Την προηγούμενη φορά ειχα παει. Πανέμορφη απο κοντά, λιγο ιδιαίτερη με ψιλομικρο εργαλειο αλλα ειναι απίστευτη στο σεξ.. ειναι να της το βγάλεις βέβαια
Την προηγούμενη φορά ειχα παει. Πανέμορφη απο κοντά, λιγο ιδιαίτερη με ψιλομικρο εργαλειο αλλα ειναι απίστευτη στο σεξ.. ειναι να της το βγάλεις βέβαια
Και εγώ θα ήθελα να ήξερα τι παίζει εδώ. Τιμές κτλπΤην προηγούμενη φορά ειχα παει. Πανέμορφη απο κοντά, λιγο ιδιαίτερη με ψιλομικρο εργαλειο αλλα ειναι απίστευτη στο σεξ.. ειναι να της το βγάλεις βέβαια
Loveunder30ladies
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2021
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Έχω πάει, είναι πολύ δυνατό δίδυμο, πολύ όμορφες και οι 2 και πολύ ευχάριστες! Σίγουρα θα ξαναπάω κάποια στιγμή..
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Τιμές;Έχω πάει, είναι πολύ δυνατό δίδυμο, πολύ όμορφες και οι 2 και πολύ ευχάριστες! Σίγουρα θα ξαναπάω κάποια στιγμή..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις