Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

takis72(2)

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2021
Like
45
Πόντοι
0

Έχει κάποιος άποψη. Υπηρεσίες τιμες και γενικά αν αξίζει.

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
195
Πόντοι
1

Έχει κάποιος άποψη. Υπηρεσίες τιμες και γενικά αν αξίζει.
Ψιλονταρντανα, πιπα με προφυλακτικό, μισάωρο στο 50αρι κ κάνει ενεργοπαθητικο

takis72(2)

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Ευχαριστώ κάτι παραπάνω όπως συμπεριφορά αν έχει στήθος κλπ. Α και αν κάνει πρόγραμμα μονο παθητικό?
Και μόλις είδα ότι κατέβασε την διαφήμιση κρίμα ας έχουμε τις πληροφορίες για την επόμενη φορά.

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
195
Πόντοι
1
Ευχαριστώ κάτι παραπάνω όπως συμπεριφορά αν έχει στήθος κλπ. Α και αν κάνει πρόγραμμα μονο παθητικό?
Και μόλις είδα ότι κατέβασε την διαφήμιση κρίμα ας έχουμε τις πληροφορίες για την επόμενη φορά.

Δοκίμασε αυτή, αξίζει τα χρήματα της κ είναι κ πανέμορφη, κάνει ότι θες κ είναι κ πανέμορφη

takis72(2)

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Ok σε ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Έλη που είναι ρε παιδιά έχει φύγει

Boom7

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Ελενα πολυ δυνατη με πολυ χοντρό εργαλειο! Φουλλ!

Η ελλη έρχεται απο βδομαδα νομίζω

Gmarbi

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Ποια είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή για αυταρχικό στο ηρακλειο.. Θελω στραπον και δονητές 6εκ διάμετρο και φιστινγκ.

Gatoulis6969

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
123
Πόντοι
1
Εχει καποιος αποψη για τη Ναντια που ειναι αυτες τις μερες εδω;

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
195
Πόντοι
1
  • Like
Αντιδράσεις: DimiMa

giorgosrethimno

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα η άποψη μου είναι ότι εδώ στην Κρήτη μας θεωρούν χαζούς και οι τιμές είναι υπερβολικές,η άποψη μου είναι ότι χρειάζεται μια απόχη ώστε να κατεβάσουν τις τιμες

Ionnos81

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2023
Like
75
Πόντοι
0
Προσοχή ζητείτε άτομο με bi παθητική διάθεση να πάμε μαζί σε εσκορ

Fenrir

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2021
Like
11
Πόντοι
0
Μάγκες την Βαλέρια την έχει δοκιμάσει κανείς έχουμε άποψη;

Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Like
105
Πόντοι
0
Ψαχνουμε μια τυχερη τρανς να ελθει ΧΙΟ !! Φιλικαι με σεβασμο !!

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.762
Πόντοι
201
Μάγκες την Βαλέρια την έχει δοκιμάσει κανείς έχουμε άποψη;
Καλημέρα πήγα διακριτικός χώρος πίσω από το Τάλως σε πολυκατοικία εύκολο παρκάρισμα. Στα του αγώνα έχει ωραίο πρόσωπο και απαλό δέρμα και καθαρή μοσχομυριζε αλλά δεν θέλει να της πιάνεις τα μαλλιά μην τις πειράζεις υπερβολικά τις ρώγες (δεν έβαλα δύναμη) όχι χαστούκια στα κολομερια πίπα συμπαθητική και δουλεμενη τρύπα. Κόστος 60€ αν ήθελε να με πιπωσει επιπλέον 10€ και αν με γαμαγε επιπλέον 10€. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο ενεργητική από παθητική για αυτό ίσως δεν έβγαλε γούστα.
Ελπίζω να βοήθησα.

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
187
Πόντοι
1
Καλημέρα πήγα διακριτικός χώρος πίσω από το Τάλως σε πολυκατοικία εύκολο παρκάρισμα. Στα του αγώνα έχει ωραίο πρόσωπο και απαλό δέρμα και καθαρή μοσχομυριζε αλλά δεν θέλει να της πιάνεις τα μαλλιά μην τις πειράζεις υπερβολικά τις ρώγες (δεν έβαλα δύναμη) όχι χαστούκια στα κολομερια πίπα συμπαθητική και δουλεμενη τρύπα. Κόστος 60€ αν ήθελε να με πιπωσει επιπλέον 10€ και αν με γαμαγε επιπλέον 10€. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο ενεργητική από παθητική για αυτό ίσως δεν έβγαλε γούστα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Με έσωσες απ'την επίσκεψη.

DimiMa

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
21
Πόντοι
0
Ελπίζω να βοήθησα.

Θεωρείς οτι αξίζει να με περιποιηθεί λίγο; Ψάχνω κάτι καλό και θηλυκό.. Δέχομαι και εναλλακτικές προτάσεις..

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.762
Πόντοι
201
Θεωρείς οτι αξίζει να με περιποιηθεί λίγο; Ψάχνω κάτι καλό και θηλυκό.. Δέχομαι και εναλλακτικές προτάσεις..
Κοίτα για μένα η Έλλη που είναι καθαρά παθητική είναι ότι καλύτερο έχω πάει Ηρακλειο.
Εκτός Κρήτης δεν έχω κάνει κάτι

DimiMa

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
21
Πόντοι
0
Κοίτα για μένα η Έλλη που είναι καθαρά παθητική είναι ότι καλύτερο έχω πάει Ηρακλειο.
Έλλη όλα τα λεφτά! Απλά ψάχνω και κάτι στο πιο ενεργητικό

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Ότι καλύτερο πραγματικά. Δεν είναι ενεργιτικη είναι καθαρά παθητική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom