katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Ήρθε η σιλβη όμως αλλά δν έχει χώρο από ότι κατάλαβαΦυγανεερ
Ήρθε η σιλβη όμως αλλά δν έχει χώρο από ότι κατάλαβαΦυγανεερ
Ψιλονταρντανα, πιπα με προφυλακτικό, μισάωρο στο 50αρι κ κάνει ενεργοπαθητικοΤΡΑΝΣ ΣΚΈΤΗ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΗΡΆΚΛΕΙΟ 6945872429
Τραβεστί σεξυ για ολα τα γουστα στο Ηράκλειο Κρήτης αν θέλεις να περάσουμε όμορφα. Το πρόγραμμά μου είναι κυριος παθητικό και αν σε ενδιαφέρει κανω και ενεργοπαθητικο παιχνιδι χωρις ταμπου και χωρις ανχως Ελα να τρελανουμε τα κορμιά. Μας. πάρε με τηλέφωνο μηνύματα και απόκρυψη δεν απαντάωkanesex.com
Έχει κάποιος άποψη. Υπηρεσίες τιμες και γενικά αν αξίζει.
Ευχαριστώ κάτι παραπάνω όπως συμπεριφορά αν έχει στήθος κλπ. Α και αν κάνει πρόγραμμα μονο παθητικό?
Και μόλις είδα ότι κατέβασε την διαφήμιση κρίμα ας έχουμε τις πληροφορίες για την επόμενη φορά.
Δημοσίευση στο thread ''Τραβέλια - γενική συζήτηση'' Τραβέλια - γενική συζήτηση - Page 1002 - bourdela.com forumΕχει καποιος αποψη για τη Ναντια που ειναι αυτες τις μερες εδω;
Καλημέρα πήγα διακριτικός χώρος πίσω από το Τάλως σε πολυκατοικία εύκολο παρκάρισμα. Στα του αγώνα έχει ωραίο πρόσωπο και απαλό δέρμα και καθαρή μοσχομυριζε αλλά δεν θέλει να της πιάνεις τα μαλλιά μην τις πειράζεις υπερβολικά τις ρώγες (δεν έβαλα δύναμη) όχι χαστούκια στα κολομερια πίπα συμπαθητική και δουλεμενη τρύπα. Κόστος 60€ αν ήθελε να με πιπωσει επιπλέον 10€ και αν με γαμαγε επιπλέον 10€. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο ενεργητική από παθητική για αυτό ίσως δεν έβγαλε γούστα.Μάγκες την Βαλέρια την έχει δοκιμάσει κανείς έχουμε άποψη;
Με έσωσες απ'την επίσκεψη.Καλημέρα πήγα διακριτικός χώρος πίσω από το Τάλως σε πολυκατοικία εύκολο παρκάρισμα. Στα του αγώνα έχει ωραίο πρόσωπο και απαλό δέρμα και καθαρή μοσχομυριζε αλλά δεν θέλει να της πιάνεις τα μαλλιά μην τις πειράζεις υπερβολικά τις ρώγες (δεν έβαλα δύναμη) όχι χαστούκια στα κολομερια πίπα συμπαθητική και δουλεμενη τρύπα. Κόστος 60€ αν ήθελε να με πιπωσει επιπλέον 10€ και αν με γαμαγε επιπλέον 10€. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο ενεργητική από παθητική για αυτό ίσως δεν έβγαλε γούστα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Καλημέρα πήγα διακριτικός χώρος πίσω από το Τάλως σε πολυκατοικία εύκολο παρκάρισμα. Στα του αγώνα έχει ωραίο πρόσωπο και απαλό δέρμα και καθαρή μοσχομυριζε αλλά δεν θέλει να της πιάνεις τα μαλλιά μην τις πειράζεις υπερβολικά τις ρώγες (δεν έβαλα δύναμη) όχι χαστούκια στα κολομερια πίπα συμπαθητική και δουλεμενη τρύπα. Κόστος 60€ αν ήθελε να με πιπωσει επιπλέον 10€ και αν με γαμαγε επιπλέον 10€. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο ενεργητική από παθητική για αυτό ίσως δεν έβγαλε γούστα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Κοίτα για μένα η Έλλη που είναι καθαρά παθητική είναι ότι καλύτερο έχω πάει Ηρακλειο.Θεωρείς οτι αξίζει να με περιποιηθεί λίγο; Ψάχνω κάτι καλό και θηλυκό.. Δέχομαι και εναλλακτικές προτάσεις..
Έλλη όλα τα λεφτά! Απλά ψάχνω και κάτι στο πιο ενεργητικόΚοίτα για μένα η Έλλη που είναι καθαρά παθητική είναι ότι καλύτερο έχω πάει Ηρακλειο.
Εκτός Κρήτης δεν έχω κάνει κάτι
Ότι καλύτερο πραγματικά. Δεν είναι ενεργιτικη είναι καθαρά παθητική.Κοίτα για μένα η Έλλη που είναι καθαρά παθητική είναι ότι καλύτερο έχω πάει Ηρακλειο.
Εκτός Κρήτης δεν έχω κάνει κάτι