voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ο Χοπκινς υποστηριζει το αντιθετο.
Ο Χόπκινς είναι αυτός:
O Χώκιν είναι αυτός:
ο Χοπκινς υποστηριζει το αντιθετο.
Ο Χόπκινς είναι αυτός:
O Χώκιν είναι αυτός:
έχε ως αξίωμα την θεώρηση οτι η έννοια θεός ειναι πάνω και γύρω απο τον άνθρωπο ...
η ρήση ¨"πίστευε και μη ερεύνα" ισχύει παντού και πάντα ...
δεν διαφέρουν και πολύ, φυσιογνωμικά
Ο Χόπκινς είναι αυτός:
O Χώκιν είναι αυτός:
http://[URL unfurl="true"]www.facade.com/celebrity/photo/Stephen_Hawking.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Επρεπε να βαλεις και αλλες επιλογες, π.χ. "Δεν μασαω" κλπ.Ψηφιστε παρακαλω.
μιας και γραφετε για τον ιουδα ,τι θα γινει πια ?γεμισαμε συγχρονους ιουδες που προκειμενου να κερδισουν κατι προδιδουν τη μανα τους και τον καλυτερο τους φιλο(που λεει ο λογος)...λοιπον δε ξερω αν στα αληθεια υπηρχε αυτος ο ιουδας και αν ηταν προδωτης ,παντως ,σημερα υπαρχουν πολλοι
Επρεπε να βαλεις και αλλες επιλογες, π.χ. "Δεν μασαω" κλπ.
δεχομαι πμ
με το τσιτατο του Αινσταιν ΔΕΝ προκειται να βγει ακρη.
ο παραπληγικος Χοκινς υποστηριζει το αντιθετο.
ξαναγραφω, και πρεπει να ειναι η τριτη φορα που γραφεται,
παρακολουθειστε την ταινια Zeitgeist , να ανοιξει λιγο το μυαλο σας.
ειναι must , οποιος την ειδε ξερει...
είναι να τρελαίνεσαι όταν πας να αναλύσεις τέτοια θέματα. να σου πω ποια άποψη έχω ακούσει από θεολόγο?
ρώτησα αν ο Θεός γνωρίζει το μέλλον (δεν γίνεται να μην το γνωρίζει, αλλιώς πώς θα γίνονταν οι προφητείες?). η απάντηση ήταν ότι όντως ο Θεός γνωρίζει. η επόμενη ερώτηση φυσικά ήταν η ίδια με τη δική σου: τότε το παιχνίδι δεν είναι σικέ? μου λέει ο Θεός αν κάνεις αυτά τα 5 πράγματα θα σωθείς, μου δίνει και ελεύθερη βούληση να κάνω ό,τι θέλω, αλλά... σύμφωνα με τα παραπάνω ξέρει τι θα κάνω. δεν μπορώ δηλαδή να ξεφύγω. η απάντηση ήταν ότι αυτό δεν αναιρεί την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, [size=11pt]διότι για το Θεό δεν υπάρχει... χρόνος.[/size] εφόσον ο Θεός είναι συγχρόνως παντού, δεν έχει έννοια ο χώρος για Αυτόν. δεν υπάρχουν αποστάσεις. λογικό συνακόλουθο ότι δεν υπάρχει ούτε χρόνος. δεν υπάρχει παρελθόν, παρόν, μέλλον, αλλά μόνο... συνεχές παρόν.
εμένα προσωπικά, τα παραπάνω [size=11pt]δεν τα χωράει το μυαλό μου εύκολα [/size] πάντως.
είναι να τρελαίνεσαι όταν πας να αναλύσεις τέτοια θέματα. να σου πω ποια άποψη έχω ακούσει από θεολόγο?
ρώτησα αν ο Θεός γνωρίζει το μέλλον (δεν γίνεται να μην το γνωρίζει, αλλιώς πώς θα γίνονταν οι προφητείες?). η απάντηση ήταν ότι όντως ο Θεός γνωρίζει. η επόμενη ερώτηση φυσικά ήταν η ίδια με τη δική σου: τότε το παιχνίδι δεν είναι σικέ? μου λέει ο Θεός αν κάνεις αυτά τα 5 πράγματα θα σωθείς, μου δίνει και ελεύθερη βούληση να κάνω ό,τι θέλω, αλλά... σύμφωνα με τα παραπάνω ξέρει τι θα κάνω. δεν μπορώ δηλαδή να ξεφύγω.
Έ .. ρε Α-θεολόγητοι Θεολόγοι που κυκλοφορούν ...
εεεε αφού από μπουρδέλα από ότι βλέπω δεν βλέπω να προχωράει το πράγμα ... ας το γυρίσουμε σε θεολογικό φορουμ.... πλακίτσαH αλήθεια είναι ότι το site αυτό δε φημίζεται για μεγάλη συγκέντρωση θεολόγων στις τάξεις των χρηστών του...
Ας ελπίσουμε ότι θα πάρει πρέφα η Ι.Σ. ότι υπάρχουν πνευματικές ανησυχίες και ανάγκη για πνευματική κάλυψη εδώ, και θα μας ιδρύσει παρεκκλήσιο.
Κάπου θα βρούμε μια γωνιά.
Να ανάβουμε κανα κερί που και που ρε γαμώτο!
H αλήθεια είναι ότι το site αυτό δε φημίζεται για μεγάλη συγκέντρωση θεολόγων στις τάξεις των χρηστών του...
Ας ελπίσουμε ότι θα πάρει πρέφα η Ι.Σ. ότι υπάρχουν πνευματικές ανησυχίες και ανάγκη για πνευματική κάλυψη εδώ, και θα μας ιδρύσει παρεκκλήσιο.
Κάπου θα βρούμε μια γωνιά.
Να ανάβουμε κανα κερί που και που ρε γαμώτο!