Νέα

Ιούδας, ο Ισκαριώτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η άποψη σας για το Χριστιανισμό.

• Είναι η θρησκεία μου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πιστευω οτι βασιζεται σε ιστορικα γεγονότα

• Παραμύθι για μικρά παιδιά

• ΔΞ/ΔΑ

• Είμαι αντισημιτιστης

• Είμαι με τους Ρωμαίους

• Είμαι φιλοχρήματος

• Πιστεύω οτι είμαι ένας μικρός Θεός

• Είμαι κληρικός

• Μου άρεσε το μιούζικαλ Jesus Christ Super-Star

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ο Χοπκινς υποστηριζει το αντιθετο.

Ο Χόπκινς είναι αυτός:
15907.jpg

O Χώκιν είναι αυτός:
URL]]

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
προς τι η προστακτικη?
ποιος τα λεει αυτα?
έχε ως αξίωμα την θεώρηση οτι η έννοια θεός ειναι πάνω και γύρω απο τον άνθρωπο ...

η ρήση ¨"πίστευε και μη ερεύνα" ισχύει παντού και πάντα ...

Επισκέπτης
μιας και γραφετε για τον ιουδα ,τι θα γινει πια ?γεμισαμε συγχρονους ιουδες που προκειμενου να κερδισουν κατι προδιδουν τη μανα τους και τον καλυτερο τους φιλο(που λεει ο λογος)...λοιπον δε ξερω αν στα αληθεια υπηρχε αυτος ο ιουδας και αν ηταν προδωτης ,παντως ,σημερα υπαρχουν πολλοι

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ψηφιστε παρακαλω. :)

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
μιας και γραφετε για τον ιουδα ,τι θα γινει πια ?γεμισαμε συγχρονους ιουδες που προκειμενου να κερδισουν κατι προδιδουν τη μανα τους και τον καλυτερο τους φιλο(που λεει ο λογος)...λοιπον δε ξερω αν στα αληθεια υπηρχε αυτος ο ιουδας και αν ηταν προδωτης ,παντως ,σημερα υπαρχουν πολλοι

Οχι που λεει ο λογος: τον προδιδουν κανονικα και τον φιλο και τον γκομενο κλπ. Οπως λες γεμισαμε...

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλη ξεκουραση! :sleeping:

Επισκέπτης
με το τσιτατο του Αινσταιν ΔΕΝ προκειται να βγει ακρη.
ο παραπληγικος Χοκινς υποστηριζει το αντιθετο.
ξαναγραφω, και πρεπει να ειναι η τριτη φορα που γραφεται,
παρακολουθειστε την ταινια Zeitgeist , να ανοιξει λιγο το μυαλο σας.
ειναι must , οποιος την ειδε ξερει...

Και όμως βγάζεις άκρη.Γιατί η ουσία του ερωτήματος είναι αν υπάρχει ντετερμινισμός ή όχι.Δηλαδή αν τα πάντα είναι προδιαγεγραμμένα ή αν υπάρχουν βαθμοί ελευθερίας στο πως μεταβάλλεται ο χωροχρόνος! Ο Αινστάιν υποστήριζε ότι πρέπει να υπάρχει μια εξίσωση η οποία να ερμηνεύει τα πάντα,προπομπός της Θεωρίας των Πάντων.Ενώ οι "οπαδοί"της κβαντικής Θεωρίας και της Θεωρίας του Χάους πρεσβεύουν ότι δεν υπάρχει ντετερμινισμός στη φύση!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ωραια τωρα και ο Μητσοτος εχει τον χωρο του bravo ?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
είναι να τρελαίνεσαι όταν πας να αναλύσεις τέτοια θέματα. να σου πω ποια άποψη έχω ακούσει από θεολόγο?
ρώτησα αν ο Θεός γνωρίζει το μέλλον (δεν γίνεται να μην το γνωρίζει, αλλιώς πώς θα γίνονταν οι προφητείες?). η απάντηση ήταν ότι όντως ο Θεός γνωρίζει. η επόμενη ερώτηση φυσικά ήταν η ίδια με τη δική σου: τότε το παιχνίδι δεν είναι σικέ? μου λέει ο Θεός αν κάνεις αυτά τα 5 πράγματα θα σωθείς, μου δίνει και ελεύθερη βούληση να κάνω ό,τι θέλω, αλλά... σύμφωνα με τα παραπάνω ξέρει τι θα κάνω. δεν μπορώ δηλαδή να ξεφύγω. η απάντηση ήταν ότι αυτό δεν αναιρεί την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, [size=11pt]διότι για το Θεό δεν υπάρχει... χρόνος.[/size] εφόσον ο Θεός είναι συγχρόνως παντού, δεν έχει έννοια ο χώρος για Αυτόν. δεν υπάρχουν αποστάσεις. λογικό συνακόλουθο ότι δεν υπάρχει ούτε χρόνος. δεν υπάρχει παρελθόν, παρόν, μέλλον, αλλά μόνο... συνεχές παρόν.
εμένα προσωπικά, τα παραπάνω [size=11pt]δεν τα χωράει το μυαλό μου εύκολα [/size] πάντως.

Είναι πολύ εύκολο να χωρέσουν όλα:

Όταν καταλάβεις ότι Η ΕΝΝΟΙΑ θεός είναι κατασκεύασμα του ιερατείου, γιατί ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ απόδειξη για την ύπαρξη του δεν έχει παρουσιαστεί, τότε όλα θα χωρέσουν.

Όσο για το χρόνο, έχουν εφαρμόσει (φαίνεται) στην πράξη την καμπύλωση του χρόνου, του σύμπαντος, τις σκουληκότρυπες, και όλα αυτά για τα οποία η επιστήμη ακόμα μόνο θεωρίες μπορεί να διατυπώσει...

Προχωρημένα πράματα!

Επισκέπτης
είναι να τρελαίνεσαι όταν πας να αναλύσεις τέτοια θέματα. να σου πω ποια άποψη έχω ακούσει από θεολόγο?
ρώτησα αν ο Θεός γνωρίζει το μέλλον (δεν γίνεται να μην το γνωρίζει, αλλιώς πώς θα γίνονταν οι προφητείες?). η απάντηση ήταν ότι όντως ο Θεός γνωρίζει. η επόμενη ερώτηση φυσικά ήταν η ίδια με τη δική σου: τότε το παιχνίδι δεν είναι σικέ? μου λέει ο Θεός αν κάνεις αυτά τα 5 πράγματα θα σωθείς, μου δίνει και ελεύθερη βούληση να κάνω ό,τι θέλω, αλλά... σύμφωνα με τα παραπάνω ξέρει τι θα κάνω. δεν μπορώ δηλαδή να ξεφύγω.

Έ .. ρε  Α-θεολόγητοι  Θεολόγοι που κυκλοφορούν ...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Έ .. ρε  Α-θεολόγητοι  Θεολόγοι που κυκλοφορούν ...

H αλήθεια είναι ότι το site αυτό δε φημίζεται για μεγάλη συγκέντρωση θεολόγων στις τάξεις των χρηστών του...

Ας ελπίσουμε ότι θα πάρει πρέφα η Ι.Σ. ότι υπάρχουν πνευματικές ανησυχίες και ανάγκη για πνευματική κάλυψη εδώ, και θα μας ιδρύσει παρεκκλήσιο.
Κάπου θα βρούμε μια γωνιά.

Να ανάβουμε κανα κερί που και που ρε γαμώτο!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
H αλήθεια είναι ότι το site αυτό δε φημίζεται για μεγάλη συγκέντρωση θεολόγων στις τάξεις των χρηστών του...

Ας ελπίσουμε ότι θα πάρει πρέφα η Ι.Σ. ότι υπάρχουν πνευματικές ανησυχίες και ανάγκη για πνευματική κάλυψη εδώ, και θα μας ιδρύσει παρεκκλήσιο.

εεεε αφού από μπουρδέλα από ότι βλέπω δεν βλέπω να προχωράει το πράγμα ... ας το γυρίσουμε σε θεολογικό φορουμ.... πλακίτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Θα έπρεπε να γνωρίζεις πως οι Θεολόγοι είναι Α-δέσποτοι. :grin:
Δεν υπάγονται σε καμία Σύνοδο και σε κανένα Δεσπότη.
Άρα ... ατυχές το παράδειγμα !

Είδες για να μην έχεις φίλους θεολόγους ? Αγνοείς βασικά πράγματα ... ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μητσο στην ενορια μου  άκουσα από συγενή που είναι επίτροπος στην εκκλησία ότι τους ζήτησαν χρήματα για το άγιο φως.... μερικοί δεν έχουν το θεό τους  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom