The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Για σένα μπορεί για την πλειοψηφία όχι..
...και ποιος οριζει την πλειοψηφια???? και ποια ειναι η πλειοψηφια???
!!!
Για σένα μπορεί για την πλειοψηφία όχι..
Βάσει κρητικών και σχόλιον......και ποιος οριζει την πλειοψηφια???? και ποια ειναι η πλειοψηφια???
!!!
Βάσει κρητικών και σχόλιον...
Το "ισως" δεν μπορείς να το βαλεις μαζί με το όχι ,είναι κάτι ενδιάμεσο όποτε έχει 10 ναι 2 όχι και άλλη 9 που δεν θα έλεγαν όχι σε μια δεύτερη φόρα μαζί της..boy
οι κριτικες λενε
απο το 2013 μεχρι σημερα : Συνολο = 21
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ναι = 10 Ισως = 9 Οχι = 2
μαλλον το "Ισως" θελεις να το βαλεις στα Ναι
εγω τις κριτικες στα 3 χρονια τις βλεπω μοιρασμενες...!!!!! (βαζω μεσα και την δικη μου εμπειρία μαζι της!!)
Εχει όμως υποστεί βελτιωση από το 13. Τοτε δεν εδινε κολαρακι και τα ελληνικα της "χεσε μεσα". Να επικεντρωθούμε στις κριτικες του 2015-16Το "ισως" δεν μπορείς να το βαλεις μαζί με το όχι ,είναι κάτι ενδιάμεσο όποτε έχει 10 ναι 2 όχι και άλλη 9 που δεν θα έλεγαν όχι σε μια δεύτερη φόρα μαζί της..
Σωστό σε βρίσκω, η οποίες είναι 4 ναι και 1 ίσως..Εχει όμως υποστεί βελτιωση από το 13. Τοτε δεν εδινε κολαρακι και τα ελληνικα της "χεσε μεσα". Να επικεντρωθούμε στις κριτικες του 2015-16
Εχει όμως υποστεί βελτιωση από το 13. Τοτε δεν εδινε κολαρακι και τα ελληνικα της "χεσε μεσα". Να επικεντρωθούμε στις κριτικες του 2015-16
Εχει όμως υποστεί βελτιωση από το 13. Τοτε δεν εδινε κολαρακι και τα ελληνικα της "χεσε μεσα". Να επικεντρωθούμε στις κριτικες του 2015-16
Ειχε από τοτε πειρα ?Και εγώ το 12 που την πείρα για πρώτη φορά έδινε κώλο ... αχ αυτό το κωλαράκι..
Και εγώ το 12 που την πείρα για πρώτη φορά έδινε κώλο ... αχ αυτό το κωλαράκι..
Ναι ρε τύπε ,διάβασε και λιγάκι... τα κάνει όλα και συμφέρει ..Τώρα δίνει κώλο;
Μαλλον κανει δακοπες στα πατρια εδαφηγιατί τέτοια ησυχία; Εχει σταματήσει;
Μαλλον κανει δακοπες στα πατρια εδαφη
Ναι ρε τύπε ,διάβασε και λιγάκι... τα κάνει όλα και συμφέρει ..
την εχω παρει φιλε σχετικα προσφατα.πριν κανα δυο μηνες.πολυ καλη για εμενα.αδυνατη με μικρο βυζακι.γλυκουλα και προσχαρη,κοντουλα ομως.για εμενα κοπελα καθημερινη ανω του μετριου.υπηρεσιες τωρα.φιλι πολυ και καλο με γλωσσα,συμπεριφορα καλη,συμετοχηαυτη που πρεπει,σεχ σε ολες τις στασεις και κολο ,χωρις μα και μου.α για μενα σημαντικο,πολυ καθαρη,και οχι πολυλογου.Φανταζομαι την πηρες προσφατα? Καλη?
αφου την συναντησες φιλε μου,γραψε και δυο λογια,εδω www.bourdela.com/call-girls/girls/iolh/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/iolh/[/url]την εχω παρει φιλε σχετικα προσφατα.πριν κανα δυο μηνες.πολυ καλη για εμενα.αδυνατη με μικρο βυζακι.γλυκουλα και προσχαρη,κοντουλα ομως.για εμενα κοπελα καθημερινη ανω του μετριου.υπηρεσιες τωρα.φιλι πολυ και καλο με γλωσσα,συμπεριφορα καλη,συμετοχηαυτη που πρεπει,σεχ σε ολες τις στασεις και κολο ,χωρις μα και μου.α για μενα σημαντικο,πολυ καθαρη,και οχι πολυλογου.