filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Αυτό το θέμα έχω και εγώ παίκτη! ;) ;) ;)Οποιος θελει ας μου στειλει το κινητο της γιατι στα mail δεν απαντα..
Αυτό το θέμα έχω και εγώ παίκτη! ;) ;) ;)Οποιος θελει ας μου στειλει το κινητο της γιατι στα mail δεν απαντα..
Ειναι 30 ετών η Ιόλη;;
Αυτό το θέμα έχω και εγώ παίκτη! ;) ;) ;)
[/quot
Θα στο στείλω εγώ τυπε πιο μετα.. Έχω 3 κινητά της πλέον..
24 είναι.
γνωστή από το 2010 ως ζευγάρι, προτιμούσαν τα πολυμελή σχήματα, κάτι σαν Μαριαλένα Κώστας.
εν συνεχεία Liza, Iolh, Elena, Sonya, Μαρία, Μαριάννα, Τίνα και δεν ξέρω πόσα άλλα..
τιμές τότε, όπου σε πετύχει, 150 έως 250 φουλ με αβέβαια τα γαλλικά φιλιά..όμως «για σένα 100 αλλά μην το πεις σε κανένα παρακαλώ!!».
το 2013 σε ένα από τα γραφεία που έχει δουλέψει δήλωνε 28 χρονών, η αλήθεια όμως είναι ότι μικροδείχνει και οι παίχτες μπερδεύονται δικαιολογημένα.
για το 2011 που ξέρω, μέτριες προς κακές υπηρεσίες, πολύ ψαρωμένη, φοβόταν μην τη συλλάβω, ευγενική και υπάκουη.
δίπλα διαφημίζεται, άρα πρέπει να δίνει κατιτις.
αυτά, άντε και καλή νεκρανάσταση λόγω των ημερών..
Ειναι 30 ετών η Ιόλη;;
Οχι....
Πριν 10 χρόνια πού ξεκινούσε δήλωνε είκοσι.Κάνε τούς υπολογισμούς σου.
24 είναι.
Άρα ξεκίνησε στα 14 ?
γιατι δεν κανει η μανα να ησυχασουμε??????
ακριβα ειναι120 με κώλο ,αναφέρετε και στης κρητικές της..
εν συνεχεία Liza,
φοβόταν μην τη συλλάβω, ευγενική και υπάκουη.
Για φουλ οχι.ακριβα ειναι
εισαι ή το παιζες
Λοιπόν για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση η Ιολη άρχισε σιγά -σιγά το 2010 αν θυμάμαι καλά μηνά Σεπτέμβριο και τότε ήταν 20-21.
όχι ntinos, δεν είμαι, ούτε το παιζα.
αυτή στις αρχες πήγαινε στα ραντεβου με κάποιον Ακη, εε δεν περπατησε το σχημα
και δειλα δειλα άρχισε να πηγαίνει και μόνη της χωρίς το λεβέντη.
τότε λοιπόν τη συνάντησα εγώ.
ήταν πολύ φοβισμένη, έβλεπε παντού χειροπέδες, από τη φαντασία της..
ευγενικά της φέρθηκα και την καθησύχασα.
Eπιβεβαιώνω την αναφορά για την πρώην Ελενα, Λίζα, Ιόλη......
Έχεις φάει κώλυμα με την ηλικία τύπε,αφού αναφέρουν η ποιο πολύ ότι όταν ξεκίνησε ήταν 21 τώρα θα είναι 27.Αρα ειναι 30 τελικά;
Αρα ειναι 30 τελικά;
Σωστός και κάνει καλές εξάλλου η εμφάνιση της δεν την κάνεις πάνω από 25-26 .τι 30 τι 40 το θεμα ειναι να ειναι μαστορισσα στην πιπα κ να γαμιεται καλα ολα τα αλλα ειναι αλοιφες!!!