black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.955
- Πόντοι
- 19.505
Ανοίγω το θέμα για να ενημερωνόμαστε.
Επισκέφθηκα τον οίκο σήμερα και έχω να πω τα εξής:
Υπεύθυνη η Αλεξάνδρα, μια ζεστή, ευγενική ξανθιά μιλφ. Είχε παλαιότερα μαγαζί στο Πασσαλιμάνι.
Χώρος: Μονοκατοικία, περιποιημένο εσωτερικό, ταμειακή, 2 δωμάτια με ντουσιέρα και ωραίο διάκοσμο, airco, μασαζοκρέββατο, και κρεββάτι διπλό με μαξιλαράκια-καρδούλες. Πεντακάθαρα, μυρωδάτα, με κεράκια, σαπούνια, κρέμες, πετσέτες.
Τύπος: Μασαζερί-μπριζολερί
Κοπέλες: δύο για την ώρα. Σόφη, Ελληνίδα μελαχρινή, γλυκό πρόσωπο, μη καλλίγραμμο σώμα, ωραία heels και μαύρο pantyhose και Εύα, ελληνίδα (μάλλον για αλβανίδα μου έκανε), νεαρή ξανθιά με πολύ ωραίο σώμα αλλά κάπως τραχύ βουκολικό πρόσωπο και περίεργη οδοντοστοιχία.
Τιμή: 60 ευρώ μασαζ και "επαφή". Έτσι μου δηλώθηκε έτσι το αναφέρω.
Αναμένονται και άλλες κοπέλες στο μέλλον. Όσο περίμενα, συναγωνιστής ήταν με την Εύα. Ας μας πληροφορήσει για τις εντυπώσεις του. Προσωπικά οι κοπελες δεν ήταν του γούστου μου. Η υπηρεσία ήταν καλύτερη.
Η Αλεξάνδρα από το μαγαζί της Ανδρούτσου στον Πειραιά είναι;Υπεύθυνη η Αλεξάνδρα, μια ζεστή, ευγενική ξανθιά μιλφ. Είχε παλαιότερα μαγαζί στο Πασσαλιμάνι.
Αν ειναι αυτη που μας το επαιζε "ιστορια κ επιχειρηματιας" ενω παλιοτερα ηταν μασατζου,Η Αλεξάνδρα από το μαγαζί της Ανδρούτσου στον Πειραιά είναι;
Ανοίγω το θέμα για να ενημερωνόμαστε.
Επισκέφθηκα τον οίκο σήμερα και έχω να πω τα εξής:
Υπεύθυνη η Αλεξάνδρα, μια ζεστή, ευγενική ξανθιά μιλφ. Είχε παλαιότερα μαγαζί στο Πασσαλιμάνι.
Χώρος: Μονοκατοικία, περιποιημένο εσωτερικό, ταμειακή, 2 δωμάτια με ντουσιέρα και ωραίο διάκοσμο, airco, μασαζοκρέββατο, και κρεββάτι διπλό με μαξιλαράκια-καρδούλες. Πεντακάθαρα, μυρωδάτα, με κεράκια, σαπούνια, κρέμες, πετσέτες.
Τύπος: Μασαζερί-μπριζολερί
Κοπέλες: δύο για την ώρα. Σόφη, Ελληνίδα μελαχρινή, γλυκό πρόσωπο, μη καλλίγραμμο σώμα, ωραία heels και μαύρο pantyhose και Εύα, ελληνίδα (μάλλον για αλβανίδα μου έκανε), νεαρή ξανθιά με πολύ ωραίο σώμα αλλά κάπως τραχύ βουκολικό πρόσωπο και περίεργη οδοντοστοιχία.
Τιμή: 60 ευρώ μασαζ και "επαφή". Έτσι μου δηλώθηκε έτσι το αναφέρω.
Αναμένονται και άλλες κοπέλες στο μέλλον. Όσο περίμενα, συναγωνιστής ήταν με την Εύα. Ας μας πληροφορήσει για τις εντυπώσεις του. Προσωπικά οι κοπελες δεν ήταν του γούστου μου. Η υπηρεσία ήταν καλύτερη.
για το προμίλφ είσαι σίγουρος? μήπως πρόκειται για την Εύα από Μακεδονίας 5 ?η Εύα, καστανόξανθη προμιλφ, με συμπαθητικό πρόσωπο, σώμα με ωραία πιασιματάκια και μεσαίο στήθος.
για το προμίλφ είσαι σίγουρος? μήπως πρόκειται για την Εύα από Μακεδονίας 5 ?
Η Αλεξάνδρα από το μαγαζί της Ανδρούτσου στον Πειραιά είναι;
για το προμίλφ είσαι σίγουρος? μήπως πρόκειται για την Εύα από Μακεδονίας 5 ?