Νέα

Αύξηση τιμής καφέ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gidovoskos007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.137
Πόντοι
3.846
O καφές στην καφετέρια είναι για την παρέα. Να τα πεις με τους φίλους σου, το έτερον ήμισυ, άντε στη χειρότερη να κάθονται περισσότερο σπίτι.
Ο καφές σε πλαστικό έχει γίνει για αυτούς που δε θέλουν να ξυπνήσουν πιο νωρίς και να κάνουν το πρωινό τους ή τον καφέ τους. Το απόγευμα έχει λιγότερη πελατεία. Αν ακριβύνει πολύ μια χαρά θα δουλέψει θερμός στο αμάξι.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.688
Πόντοι
1.446
Στην εταιρία έχουμε δωρεάν καφέ σε κάψουλες ... πολυ καλός καφές

Παρόλα αυτά πολλοι βαριουνται να βάλουν την κάψουλα στο μηχάνημα και πάνε και περνούν από κάτω και τον πληρώνουν 3 EUR ...

Γιατί έτσι ειναι ο Ελληναρας ... και μετά κλαίγεται που θα πάει 5 EUR ...
Να πάει λοιπόν ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.764
Πόντοι
3.656
σαν ποιότητα ο καφές μηχανής στο σπίτι δεν συγκρίνεται αλλά και η μανούρα δεν συγκρίνεται επίσης

δεν είναι δουλειές αυτές να γίνονται πρωί εγώ για να φτιάξω καφέ στη μηχανή πρέπει πρώτα να έχω πιεί καφέ :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.940
Πόντοι
6.515
Παιδια η γνώμη μου είναι οτι οσο και να πάει,ο κοσμος θα εξακολουθεί να παίρνει απεξω. Οπως και τα τσιγάρα αντιστοιχα,δε πα να πάνε και 10 ευρω,πάλι θα αγοράζει ο κοσμος
νομιζεις, κατσε να μετρας λουκετα σε λιγο :coffee:

OP
OP
gidovoskos007

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
500
Πόντοι
21
10 ευρω μπορουν να τον πανε το καφε,θα χαρω πολυ.

Να μαθετε να κανετε καφε στο σπιτι και στη δουλεια σας....

:rockon:
και στην καφετέρια πως θα καθήσουμε 1 ώρα στο τραπέζι, δεν πρέπει να πιουμε κάτι? Η θα πίνουμε καφέ δικό μας στο παγκάκι?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.852
Πόντοι
34.538
και στην καφετέρια πως θα καθήσουμε 1 ώρα στο τραπέζι, δεν πρέπει να πιουμε κάτι? Η θα πίνουμε καφέ δικό μας στο παγκάκι?
Στη καφετερια θα πας δυο τρεις φορες τη βδομαδα,θα το γουσταρεις κιολας..

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.151
Πόντοι
1.346
Παιδια η γνώμη μου είναι οτι οσο και να πάει,ο κοσμος θα εξακολουθεί να παίρνει απεξω.

Άντζελα ενώ έκανα ερώτηση

ΚΟΓΙΟΤ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ
για τη διάλεκτο, ουδείς μαντραχαλαίος απήντησε :confused:
Κούλης μέχρι να βαρεθεί, έτσι να τους τσούξει :headbaning2: :confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Πάνε να μετατρέψουν τον Έλληνα σε χικικομορι που θα ο
πίνει καφέ μόνο στο σπίτι .
Κηρύσσω πόλεμο σε αυτούς...θα συναντηθούμε στα χαρακώμ...εχχμμ...στις πολυθρόνες των καφετεριονε.
Σπίτι δεν θα τον πίνει αλλά θα γίνει φάση ανατ Ευρώπη έγινε ήδη δηλαδή
Καφέ στα ορθάδικα η δίπλα στο μηχανάκι κι αερολογίες περί μπίζνες

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.813
Πόντοι
6.056
σαν ποιότητα ο καφές μηχανής στο σπίτι δεν συγκρίνεται αλλά και η μανούρα δεν συγκρίνεται επίσης

δεν είναι δουλειές αυτές να γίνονται πρωί εγώ για να φτιάξω καφέ στη μηχανή πρέπει πρώτα να έχω πιεί καφέ :confused:
Nα το πας σερι ρεμπεσκε απο το προηγουμενο βραδυ,μαλακες ειμαστε εμεις δηλαδη?(ρητορικη η ερωτηση):coffee::coffee::confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
τυποι αμα ακριβηνει ο καφες ελατε να σας δωσω σαλεπι 25χρονης ωριμανσης που εχω απο τους ολυμπιακους του συδνεϊ :confused::confused::confused:
στα δυο σαλεπια δωρο μια εκτελεση της συννεφιασμενης κυριακης.μονο επειδη μου χαλασε το μπουζουκι,θα παιξω με κατι ντραμς σπασμενα που βρηκα σε εναν σκουπιδοτενεκε διπλα στο παγκακι που μενω :confused::confused::confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.730
Πόντοι
5.006
τυποι αμα ακριβηνει ο καφες ελατε να σας δωσω σαλεπι 25χρονης ωριμανσης που εχω απο τους ολυμπιακους του συδνεϊ :confused::confused::confused:
στα δυο σαλεπια δωρο μια εκτελεση της συννεφιασμενης κυριακης.μονο επειδη μου χαλασε το μπουζουκι,θα παιξω με κατι ντραμς σπασμενα που βρηκα σε εναν σκουπιδοτενεκε διπλα στο παγκακι που μενω :confused::confused::confused:
Κράτα μαν εμενα,θα σου φέρω και καινούργια χαρτόκουτα για σπιτι καινούργιο :sad2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Σπίτι δεν θα τον πίνει αλλά θα γίνει φάση ανατ Ευρώπη έγινε ήδη δηλαδή
Καφέ στα ορθάδικα η δίπλα στο μηχανάκι κι αερολογίες περί μπίζνες
Aκομα χειρότερα δηλαδή...

Η πλεμπα θα πίνει καφέ στα όρθια η στο σπίτι...οι έχοντες και κατέχοντες οξω...και μάλιστα αν έχουν λεφτά και για εφημερίδα ...θα τους δίνουν και βιογραφικά μαζί με την απόδειξη τα παιδιά από το μαγαζί...:confused:...τρέλα...σκετη τρελα!!!:headbang:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Που χάθηκες μαρή αρρώστια;
Ξεκινάω προσφορές για τα ντραμς!!
Ένα χαρτονόμισμα των πέντε λέβα από τότε που έγινα διεθνής γαμιας στο Σαντανσκυ...κατακυρωνονται σε εμένα;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom