Νέα

Αύξηση τιμής καφέ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gidovoskos007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.352
Πόντοι
446
Με 5 ευρω παιρνεις μια εξαδα! μια χαρα να κανεις λιγο κεφαλι πρωινιατικα.. μετα πας για τσιπουρα πινεις και κανα δυο μπυρες για σβησιμο και εισαι αρχοντας.
Όταν πας στη καφετέρια και κάτσεις κανει 5 ευρώ, take away αν πάρεις εξαδα μπορει να στα αφήσει ίδια τιμή. Ήξερα έναν γέρο στο χωριό μου ξύπναγε 5 το πρωί έπινε τον ελληνικό καφέ και από τις 8 το πρωί μέχρι το βράδυ έπινε τσίπουρα, αυτό κάθε μέρα μέχρι να πεθάνει στα 82 του και στην κηδεία του ζήτησε να αδειάσουν ένα μπουκάλι ουισκυ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Πιστεύουν στο εύκολο κέρδος...πόσα να δουλέψουν πια.. ασε τα franchise λες κ αγοράζεις σπίτι
Ε ναι καπου θα γινει φουσκα.
εαν ανεβει και η τιμη του καφε και ελλατωθει η καταναλωση, τοτε θα αρχισουν να κλεινουν καποια.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615
Έχω κόψει το take away εδώ και δύο χρόνια περίπου, εκτός εξαιρετικών περιστάσεων που μπορεί να περιφέρομαι για ώρες εκτός εργασιακού χώρου (για δουλειά πάντα) και να πάρω έναν καφέ (μία φορά στις τόσες), καθώς τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Δεν είναι δύσκολο κάποιος να φτιάξει μόνος του καφέ στο σπίτι ή στη δουλειά του, και απορώ πραγματικά βλέποντας ανθρώπους να τους έρχεται με delivery ο καφές στο σπίτι.
Τα μαγαζιά αυτά επιβιώνουν κατά κανόνα επειδή δουλεύουν με μετρητά και με ''μαύρη'' απασχόληση σε ικανό βαθμό, στην περιοχή μου έχουν ανοίξει πολλά κατά καιρούς, δύο είναι τα σταθερά που έχουν επιβιώσει καθώς οι λοιποί έκλεισαν.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Έχω κόψει το take away εδώ και δύο χρόνια περίπου, εκτός εξαιρετικών περιστάσεων που μπορεί να περιφέρομαι για ώρες εκτός εργασιακού χώρου (για δουλειά πάντα) και να πάρω έναν καφέ (μία φορά στις τόσες), καθώς τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Δεν είναι δύσκολο κάποιος να φτιάξει μόνος του καφέ στο σπίτι ή στη δουλειά του, και απορώ πραγματικά βλέποντας ανθρώπους να τους έρχεται με delivery ο καφές στο σπίτι.
Τα μαγαζιά αυτά επιβιώνουν κατά κανόνα επειδή δουλεύουν με μετρητά και με ''μαύρη'' απασχόληση σε ικανό βαθμό, στην περιοχή μου έχουν ανοίξει πολλά κατά καιρούς, δύο είναι τα σταθερά που έχουν επιβιώσει καθώς οι λοιποί έκλεισαν.
Εγω που παιρνω σχεδον καθε μερα και αρκετες φορες και απογευμα, πληρωνω με καρτα συνηθως και παντα η κοπελες με ρωτανε καρτα η μετρητα. Δεν το θεωρω πεταμενα λεφτα γιατι δεν μπορω να κανω στο σπιτι, ενταξει φευγουν αρκετα χρηματα κι εκει..αλλα μαθαμε πλεον να δουλευουμε για να τα τρωμε!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615
Εγω που παιρνω σχεδον καθε μερα και αρκετες φορες και απογευμα, πληρωνω με καρτα συνηθως και παντα η κοπελες με ρωτανε καρτα η μετρητα. Δεν το θεωρω πεταμενα λεφτα γιατι δεν μπορω να κανω στο σπιτι, ενταξει φευγουν αρκετα χρηματα κι εκει..αλλα μαθαμε πλεον να δουλευουμε για να τα τρωμε!
Γενικώς ομιλώντας, αν αύριο όλοι (έχοντας διασυνδέσει τα pos με τις ταμειακές) για ένα χρόνο πλήρωναν μόνο με κάρτα, δύο τινά θα συνέβαιναν:
-Οι τιμές πώλησης θα ανέβαιναν
-Τα μισά καφέ θα έκλειναν.
Να τα τρώμε, υπάρχουν πιο παραγωγικοί και ευχάριστοι τρόπο για μένα από το take away της γειτονιάς.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.701
Πόντοι
6.946
Επειδή ο καφές είναι ιδιαίτερο ρόφημα ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός, συνήθως, για δουλειά εκτός, φτιάχνω μονος μου. Στις δόσεις που θέλω, όπως τον θέλω και αυτόν που θέλω.
Φραπέ, καπουτσίνο/φρεντο.

Στο σπίτι πάντως συνήθως πίνω διαφορετικό καφέ, ή φίλτρου ή ελληνικό.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Γενικώς ομιλώντας, αν αύριο όλοι (έχοντας διασυνδέσει τα pos με τις ταμειακές) για ένα χρόνο πλήρωναν μόνο με κάρτα, δύο τινά θα συνέβαιναν:
-Οι τιμές πώλησης θα ανέβαιναν
-Τα μισά καφέ θα έκλειναν.
Να τα τρώμε, υπάρχουν πιο παραγωγικοί και ευχάριστοι τρόπο για μένα από το take away της γειτονιάς.
Γενικα ναι πληρωνουν αρκετοι με μετρητα..αλλα κοβουν σ ολους αποδειξη, αντε σε κανενα γνωστο οχι.
Δεν νομιζω να κλειναν πολλα..ο καφες ειναι μια συνηθεια οπως και το τσιγαρο που αν και μας προκαλουν μονο ζημια..εμεις συνεχιζουμε φανατικα να τα χρησημοποιουμε στην καθημερινοτητα μας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
Θα βάλει τάξη ο ηγέτης, όχι αυτό το χάλι να περπατάνε όλοι στους δρόμους μ ένα πλαστικό ποτήρι στο χερι
α μπραβο !! που νομιζουν ολοι αυτοι οτι είναι ;; στο Μανχαταν ;; τωρα θα τους δειξει ο Κος Κυριακος που μου θελουν και καφεδες ολη μερα

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.352
Πόντοι
446
Υπάρχει και εναλλακτικές λυσεις από το καφέ όπως τσαί και χυμό εγώ προσωπικα δεν πινω καφέ, θα πιω μόνο σε έκτακτη αναγκη αν δεν κοιμηθηκα καλα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.710
Πόντοι
6.166
Ετσι φτιαχνω το καφε γατακια πηγαινετε να πιειτε τα νεροζουμια

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.524
Πόντοι
2.306
Θα βάλει τάξη ο ηγέτης, όχι αυτό το χάλι να περπατάνε όλοι στους δρόμους μ ένα πλαστικό ποτήρι στο χερι

Προσπαθει εδω και 2-3 χρονια να βαλει ταξη ο Ηγετης. Σας χρεωσε το πλαστικο κυπελο ,σας χρεωσε το καπακι , σας εβαλε χαρτινα καλαμακια , σας εριξε 100 ευρω προστιμο για καφε στο αμαξι ,διπλασιασε την τιμη, εβαλε τον Πορτοσαλτε να σας βριζει ...Τιποτα. Ανεπιδεκτοι μαθησεως , κοπροσκυλα , ρεμπεσκεδες, τεντιμποιδες. 8 ευρω το εσπρεσακι θα σας το παει για να συνελθετε. Καφε πινουν οι τεμπελχαναδες ανεπροκοποι , ειναι αντιπαραγωγικο. 14 ωρες την ημερα θα δουλευετε για να πληρωνετε τους φορους. Arbeit macht Frei!

Kouvas7

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
1
Πόντοι
0
Καφές σπίτι άντε ένα σαββατοκύριακο εξω

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
19.088
Παιδια η γνώμη μου είναι οτι οσο και να πάει,ο κοσμος θα εξακολουθεί να παίρνει απεξω. Οπως και τα τσιγάρα αντιστοιχα,δε πα να πάνε και 10 ευρω,πάλι θα αγοράζει ο κοσμος

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.777
Πόντοι
206
Παιδια η γνώμη μου είναι οτι οσο και να πάει,ο κοσμος θα εξακολουθεί να παίρνει απεξω. Οπως και τα τσιγάρα αντιστοιχα,δε πα να πάνε και 10 ευρω,πάλι θα αγοράζει ο κοσμος
Ισχύει καφές σουβλάκια τσιγάρα πάντα θα αγοράζονται κ ας γκρινιάζουν για τις τιμές

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
19.088
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
Στα αρχιδια μας ολα... :buck2:

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.777
Πόντοι
206

Stories

Νέο!

Stories