Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (46 μέλη και 295 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Δεκ 2024
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστή,γκουρμέ ειναι και η Ράνια,γι'αυτό και οι συναγωνιστές δινουν κατι παραπάνω για να το ευχαριστηθούν περισσότερο από 10 λεπτά.
Το μόνο αρνητικό είναι ο χώρος,στο ξενοδοχείο είναι καπως διαφορετικά γιατί έχει ντουζιέρα και ο χώρος ειναι καλύτερος,τιποτα άλλο.
Σε όλα τα άλλα δεν έχει κατι το αρνητικό,εχω δει το κυρ Βασίλη να κάθεται έξω και να μην αφήνει κανέναν να μπει μέσα όταν η Ράνια είναι σε πρόγραμμα.
Οπότε δε σε ενοχλεί κανεις και απολαμβάνεις το μουνέτο ευχαριστα.
Η Ράνια ειναι ο καλυτερος χαρακτήρας που εχω γνωρισει ,δε θα κοιταξει να σε ξεπετάξει ,δεν ειναι κουτοπόνηρη ,σέβεται το πελάτη και τα χρήματα που δίνει ο καθέναςκαι είναι και καυλάκι τρελό,οπότε πίστεψε με οτι ειναι μακραν πολυ καλυτερη από μερικές <γκουρμέ> όπως λες που σου φεύγει στη καλυτερη ενα 150 και δε το εχεις ευχαριστηθεί.
Συμφωνώ απόλυτα, ευγενέστατη και αυτό ειναι που κανει και τη μεγαλύτερη διαφορά. Ωραία κορμιά που να μην ειναι αγενέστατες, ξινές ή βούρλα πραγματικά σπανίζουν.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.155
Πόντοι
19.236
Πριν από λίγο...
:orchestra:
Live παρέα με τον κύριο Γιάννη!!! :uzi:

Φωκαίας 19
Όλγα μόνη της.
Ψηλή έκφυλη μιλφ. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Στο δωμάτιο τα παίρνει στόμα και ίσως κάνει και άλλα παιχνίδια... :fuck1:
Ήταν σε πρόγραμμα μισής ώρας.

Φωκαίας 27 Όροφος
Τέσσερις λατίνες. Όμορφες.
Ολες, αν δεν κάνω λάθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Μια μαυριδερή έδινε και κώλο με +10€!!!

Φωκαίας 25 όροφος.
Κλειστό δυστυχώς.

Φωκαίας 25 ισόγειο.
(Τζανίνα απούσα. Θα επιστρέψει μετά τις γιορτές.)
Σάρα και Μανταλίνα λοιπόν, Ρουμάνες. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Προσοχή προσοχή.!!!
Η Μανταλίνα δεν είναι η παλιά που βαφόταν σαν καρνάβαλος. :uglykiss:
Πρόκειται για καινούργια κοπέλα. Μοντελάκι σκέτο. Θα μείνει για λίγες μέρες ακόμα.
Αφού έκανα κάποιες διαπραγματεύσεις πέρασα δωμάτιο Και Με Τις Δύο!!! :rockon:
Έγινε μια Απίστευτη παρτούζα με ξύλο, φάπες, δάχτυλα, βρισίματα, και... Λεσβιακό πραγματικό.

:kneel::kneel::kneel:
Ναι κύριοι η φόλα Μανταλίνα έφαγε τη μουνάρα της φόλας Σάρας για πλάκα.
Πρέπει νομίζω να γράψω κριτική γιατί έγιναν πολλά και διάφορα στη σημερινή επίσκεψη.
Ο κύριος Γιάννης για ακόμα μια φορά έφαγε φρίκη στο σαλόνι με αυτά που άκουγε από το δωμάτιο!!! :tooth:

Φεύγοντας είδαμε στο...

Χωματιανού 11 αριστερά την
Αλίσα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69. Μέτρια παρουσία. Παλιά εργαζόταν στην Μοντελοαλυσίδα όπως με πληροφόρησε.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.020
Πόντοι
201
πηγα ο μακακας με Μανταλινα,οτι χειροτερο,ΦΟΛΑΡΑ,την εδιωξα κ πηγα Εμμυ,στανταρακι,καλο βραδυ(εγραψα την 1η κριτικη μ για Μανταλινα ,να γλιτωσετε λεφτα οσοι ειχαν σκοπο να την παρουν)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.822
Πόντοι
2.046
Πριν από λίγο...
:orchestra:
Live παρέα με τον κύριο Γιάννη!!! :uzi:

Φωκαίας 19
Όλγα μόνη της.
Ψηλή έκφυλη μιλφ. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Στο δωμάτιο τα παίρνει στόμα και ίσως κάνει και άλλα παιχνίδια... :fuck1:
Ήταν σε πρόγραμμα μισής ώρας.

Φωκαίας 27 Όροφος
Τέσσερις λατίνες. Όμορφες.
Ολες, αν δεν κάνω λάθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Μια μαυριδερή έδινε και κώλο με +10€!!!

Φωκαίας 25 όροφος.
Κλειστό δυστυχώς.

Φωκαίας 25 ισόγειο.
(Τζανίνα απούσα. Θα επιστρέψει μετά τις γιορτές.)
Σάρα και Μανταλίνα λοιπόν, Ρουμάνες. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Προσοχή προσοχή.!!!
Η Μανταλίνα δεν είναι η παλιά που βαφόταν σαν καρνάβαλος. :uglykiss:
Πρόκειται για καινούργια κοπέλα. Μοντελάκι σκέτο. Θα μείνει για λίγες μέρες ακόμα.
Αυτή η Μανταλίνα μοντελάκι είναι η Μιχαέλα μοντελάκι που αναφέρθηκε τις προάλλες πάλι στο φωκ25β δε θυμάμαι από ποιόν ή καμμία σχέση;

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
845
Πόντοι
81
πηγα ο μακακας με Μανταλινα,οτι χειροτερο,ΦΟΛΑΡΑ,την εδιωξα κ πηγα Εμμυ,στανταρακι,καλο βραδυ(εγραψα την 1η κριτικη μ για Μανταλινα ,να γλιτωσετε λεφτα οσοι ειχαν σκοπο να την παρουν)

Αυτή η Μανταλίνα μοντελάκι είναι η Μιχαέλα μοντελάκι που αναφέρθηκε τις προάλλες πάλι στο φωκ25β δε θυμάμαι από ποιόν ή καμμία σχέση;
Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι δεν πρόκειται για την παλιά Μανταλίνα με τις κακές κριτικές αλλά για άλλη κοπέλα, ψηλότερη με καταπληκτικές αναλογίες, μελαχρινή και πολύ ομιλητική μέσα στο δωμάτιο (αγγλικά).
Σύμφωνα με αυτά που μου είπε όμως αύριο θα δουλέψει τελευταία μέρα απόγευμα και μετά φεύγει για την πατρίδα της, με άγνωστο το αν θα ξαναεπιστρέψει.

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
385
Πόντοι
20
Μια ερώτηση για τον Σμύρνη και τους υπόλοιπους που πήραν την Μικένα.
Κωλοβαλβίδα καθάρισε;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
63
Like
8.778
Πόντοι
12.421

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 12

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.155
Πόντοι
19.236
Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι δεν πρόκειται για την παλιά Μανταλίνα με τις κακές κριτικές αλλά για άλλη κοπέλα, ψηλότερη με καταπληκτικές αναλογίες, μελαχρινή και πολύ ομιλητική μέσα στο δωμάτιο (αγγλικά).
Σύμφωνα με αυτά που μου είπε όμως αύριο θα δουλέψει τελευταία μέρα απόγευμα και μετά φεύγει για την πατρίδα της, με άγνωστο το αν θα ξαναεπιστρέψει.
Τελικά είναι φόλα?
Δεν μας είπες ποια τελικά η άποψη σου.
Εγώ πέρασα απίστευτα αλλά υπάρχουν και πολλοί που πέρασαν χάλια.

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές
Πέρασα πρωί από Διδυμου 27 για Μιλένα αλλά έλειπε. Ξέρουμε αν έχει ρεπό σήμερα ή απλα πάει πιο μετά για δουλειά;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.899
Πόντοι
2.036
Έχω υπόλοιπο άδειας, οπότε χθές είπα να βολτάρω 1η βάρδια να δοκιμάσω κανά κορίτσι που δεν πετυχαίνω, είπα να ενημερώσω αλλά είχε γράψει μόλις ο Κ.Σμύρνης.
Πήγα για Κάτια Φ65/67? όροφο, ήταν δωμάτιο και 1 αναμονή(και η Χριστίνα τα ίδια), πάω για Ντιάνα Φ84 δωμάτιο + 2 αναμονή (ρε τεμπέληδες, κανείς δεν δουλεύει ? καφετέριες γεμάτες , μπουρδέλα ημιγεμάτα :cheesy: ).

Τελικά πήρα Βαλέρια Φ11 κάτω, Λιθουανή δηλώνει καλό κορμί, τίγκα σολάριουμ, δεν άντεξα ούτε 7' , έκανε πολύ καλή πίπα και όταν μπήκα τελείωσα στο λεπτό, αρκετά ψεύτικα επιφωνήματα κλπ. αλλά δεν με χάλασαν.

Μετά από γρήγορο καφεδάκι και πιροσκί, πήγα και ρέφαρα με την Έρρικα στην υπόγα Φ72?, αξιοπρεπέστατο γαμήσι, με νεανικό λευκόσαρκο γιουβαρλάκι, μάλλον περάσαμε αρκετά το 10' αλλά η τσατσά στα @@ της , χαζεμένη.

Το βράδυ μετά από μπύρα, βόλταρα και μία Μετάξι, παρότι έχω μόλις ~2χρόνια πείρα στον χώρο, η διαφορά σε ποσότητα και ποιότητα επιλογών είναι εμφανής, ακόμα και εκεί που έχει ίσως οκ κοπέλες σε εμφάνιση (Κ45-Ι32-Ι20Α-Γ) είναι υπεράθλιοι οι χώροι, μια χαρά ήταν το Κ27 (εκτός της υπόγας) τελικά :cheesy: Πήρα βέβαια την νεαρή Ρουμάνα βυζαρού Καρίνα, που μετακόμισε στο Περδίκα 3 από Ι44 με τσατσά την Νέλλυ!

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
255
Πόντοι
21
Έχω υπόλοιπο άδειας, οπότε χθές είπα να βολτάρω 1η βάρδια να δοκιμάσω κανά κορίτσι που δεν πετυχαίνω, είπα να ενημερώσω αλλά είχε γράψει μόλις ο Κ.Σμύρνης.
Πήγα για Κάτια Φ65/67? όροφο, ήταν δωμάτιο και 1 αναμονή(και η Χριστίνα τα ίδια), πάω για Ντιάνα Φ84 δωμάτιο + 2 αναμονή (ρε τεμπέληδες, κανείς δεν δουλεύει ? καφετέριες γεμάτες , μπουρδέλα ημιγεμάτα :cheesy: ).

Τελικά πήρα Βαλέρια Φ11 κάτω, Λιθουανή δηλώνει καλό κορμί, τίγκα σολάριουμ, δεν άντεξα ούτε 7' , έκανε πολύ καλή πίπα και όταν μπήκα τελείωσα στο λεπτό, αρκετά ψεύτικα επιφωνήματα κλπ. αλλά δεν με χάλασαν.

Μετά από γρήγορο καφεδάκι και πιροσκί, πήγα και ρέφαρα με την Έρρικα στην υπόγα Φ72?, αξιοπρεπέστατο γαμήσι, με νεανικό λευκόσαρκο γιουβαρλάκι, μάλλον περάσαμε αρκετά το 10' αλλά η τσατσά στα @@ της , χαζεμένη.

Το βράδυ μετά από μπύρα, βόλταρα και μία Μετάξι, παρότι έχω μόλις ~2χρόνια πείρα στον χώρο, η διαφορά σε ποσότητα και ποιότητα επιλογών είναι εμφανής, ακόμα και εκεί που έχει ίσως οκ κοπέλες σε εμφάνιση (Κ45-Ι32-Ι20Α-Γ) είναι υπεράθλιοι οι χώροι, μια χαρά ήταν το Κ27 (εκτός της υπόγας) τελικά :cheesy: Πήρα βέβαια την νεαρή Ρουμάνα βυζαρού Καρίνα, που μετακόμισε στο Περδίκα 3 από Ι44 με τσατσά την Νέλλυ!
Εγω δεν εχω καταλαβει, η Ερρικα τα πρωινα ανακοινωνει ελευθερο στοματοκο και το απογευμα οχι;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.899
Πόντοι
2.036
Εγω δεν εχω καταλαβει, η Ερρικα τα πρωινα ανακοινωνει ελευθερο στοματοκο και το απογευμα οχι;
Δεν γνωρίζω :cheesy: το πρόγραμμα της κάθε κοπέλας αλλάζει αναλόγως διαφόρων συνθηκών ...

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
33
Like
1.321
Πόντοι
1.071
Δεν έχει νοημα να ξαναγραψω κριτικη, αλλη μια πετυχημένη session με την Άννα απο Ιωαννινων 5 (κοκκινομαλλα πλεον). Μπανάκι στο στουντέλο, άραγμα στο κλιματιστικό να στεγνώσω ομαλά και ερχεται η μεγαλοκοπέλα. Ευτυχώς δεν κάνει ακαπ γιατι εστιάζει στο καραμέλωμα οπου παιρνει αριστα. Εκανε και κατι ανεβοκατεβάσματα τις ρωσιδοβυζάρες της και αρχισαμε το ματς. Τύφλα να έχουν οι νεοτερες. Τα καλύτερα 20αρικα μου εχω ξοδεψει πανω της.

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
6
Like
765
Πόντοι
361
Καλησπέρα συναγωνιστές
Πέρασα πρωί από Διδυμου 27 για Μιλένα αλλά έλειπε. Ξέρουμε αν έχει ρεπό σήμερα ή απλα πάει πιο μετά για δουλειά;
Ρε μπρο πέρασες αλλά θες ενημέρωση χωρίς να δίνεις ενημέρωση, πέρασες πιες κοπέλες δούλευαν πες μας και ρωτά

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
221
Πόντοι
0
Κατέβηκα κέντρο μετά από καιρό είπα να δω στο τρίγωνο τη υπάρχει αλλά απογοητευτηκα, οπότε πήγα προς κάλυμνου αλλά τελικά μπήκα πρώτα Μαγνησίας 1 να δω τη γίνεται, παρουσίαστηκε η Λάουρα bbw και κάτι πολύ παραπάνω, λέω ας περάσω καιρό έχω να δοκιμάσω τέτοια γυναίκα, η Λάουρα γλείφει τα πάντα, πιπα ωραία αργή και αισθησιακή, φιλιά φαίνεται θερμή γυναίκα, τελικά τελείωσα στο στόμα της δεν άντεξα δουλεύει πιο πολύ τα Σαββατοκύριακα μου είπε.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.255
Πόντοι
441
Κατέβηκα κέντρο μετά από καιρό είπα να δω στο τρίγωνο τη υπάρχει αλλά απογοητευτηκα, οπότε πήγα προς κάλυμνου αλλά τελικά μπήκα πρώτα Μαγνησίας 1 να δω τη γίνεται, παρουσίαστηκε η Λάουρα bbw και κάτι πολύ παραπάνω, λέω ας περάσω καιρό έχω να δοκιμάσω τέτοια γυναίκα, η Λάουρα γλείφει τα πάντα, πιπα ωραία αργή και αισθησιακή, φιλιά φαίνεται θερμή γυναίκα, τελικά τελείωσα στο στόμα της δεν άντεξα δουλεύει πιο πολύ τα Σαββατοκύριακα μου είπε.

Υπάρχετε και εσείς οι κτηνοβάτες.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.155
Πόντοι
1.070
Σπύρου πατση πριν αρκετή ώρα. Καποια Κωνσταντίνα όμορφη κοπέλα καστανόξανθη αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά αλλά είπε η τσατσά απλό πρόγραμμα της είπα ευχαριστώ και έφυγα και στράβωσε τα μούτρα της. Αν έκανε τουλάχιστον ελεύθερο στοματικό θα πέρναγα

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.071
Πόντοι
201
Σπύρου πατση πριν αρκετή ώρα. Καποια Κωνσταντίνα όμορφη κοπέλα καστανόξανθη αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά αλλά είπε η τσατσά απλό πρόγραμμα της είπα ευχαριστώ και έφυγα και στράβωσε τα μούτρα της. Αν έκανε τουλάχιστον ελεύθερο στοματικό θα πέρναγα
κάτσε θα την δεις ελεύθερο Λιοσίων.

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
440
Πόντοι
21
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom