Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (12 μέλη και 189 επισκέπτες)

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές
Πέρασα πρωί από Διδυμου 27 για Μιλένα αλλά έλειπε. Ξέρουμε αν έχει ρεπό σήμερα ή απλα πάει πιο μετά για δουλειά;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
8.196
Πόντοι
2.036
Έχω υπόλοιπο άδειας, οπότε χθές είπα να βολτάρω 1η βάρδια να δοκιμάσω κανά κορίτσι που δεν πετυχαίνω, είπα να ενημερώσω αλλά είχε γράψει μόλις ο Κ.Σμύρνης.
Πήγα για Κάτια Φ65/67? όροφο, ήταν δωμάτιο και 1 αναμονή(και η Χριστίνα τα ίδια), πάω για Ντιάνα Φ84 δωμάτιο + 2 αναμονή (ρε τεμπέληδες, κανείς δεν δουλεύει ? καφετέριες γεμάτες , μπουρδέλα ημιγεμάτα :cheesy: ).

Τελικά πήρα Βαλέρια Φ11 κάτω, Λιθουανή δηλώνει καλό κορμί, τίγκα σολάριουμ, δεν άντεξα ούτε 7' , έκανε πολύ καλή πίπα και όταν μπήκα τελείωσα στο λεπτό, αρκετά ψεύτικα επιφωνήματα κλπ. αλλά δεν με χάλασαν.

Μετά από γρήγορο καφεδάκι και πιροσκί, πήγα και ρέφαρα με την Έρρικα στην υπόγα Φ72?, αξιοπρεπέστατο γαμήσι, με νεανικό λευκόσαρκο γιουβαρλάκι, μάλλον περάσαμε αρκετά το 10' αλλά η τσατσά στα @@ της , χαζεμένη.

Το βράδυ μετά από μπύρα, βόλταρα και μία Μετάξι, παρότι έχω μόλις ~2χρόνια πείρα στον χώρο, η διαφορά σε ποσότητα και ποιότητα επιλογών είναι εμφανής, ακόμα και εκεί που έχει ίσως οκ κοπέλες σε εμφάνιση (Κ45-Ι32-Ι20Α-Γ) είναι υπεράθλιοι οι χώροι, μια χαρά ήταν το Κ27 (εκτός της υπόγας) τελικά :cheesy: Πήρα βέβαια την νεαρή Ρουμάνα βυζαρού Καρίνα, που μετακόμισε στο Περδίκα 3 από Ι44 με τσατσά την Νέλλυ!

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
340
Πόντοι
21
Έχω υπόλοιπο άδειας, οπότε χθές είπα να βολτάρω 1η βάρδια να δοκιμάσω κανά κορίτσι που δεν πετυχαίνω, είπα να ενημερώσω αλλά είχε γράψει μόλις ο Κ.Σμύρνης.
Πήγα για Κάτια Φ65/67? όροφο, ήταν δωμάτιο και 1 αναμονή(και η Χριστίνα τα ίδια), πάω για Ντιάνα Φ84 δωμάτιο + 2 αναμονή (ρε τεμπέληδες, κανείς δεν δουλεύει ? καφετέριες γεμάτες , μπουρδέλα ημιγεμάτα :cheesy: ).

Τελικά πήρα Βαλέρια Φ11 κάτω, Λιθουανή δηλώνει καλό κορμί, τίγκα σολάριουμ, δεν άντεξα ούτε 7' , έκανε πολύ καλή πίπα και όταν μπήκα τελείωσα στο λεπτό, αρκετά ψεύτικα επιφωνήματα κλπ. αλλά δεν με χάλασαν.

Μετά από γρήγορο καφεδάκι και πιροσκί, πήγα και ρέφαρα με την Έρρικα στην υπόγα Φ72?, αξιοπρεπέστατο γαμήσι, με νεανικό λευκόσαρκο γιουβαρλάκι, μάλλον περάσαμε αρκετά το 10' αλλά η τσατσά στα @@ της , χαζεμένη.

Το βράδυ μετά από μπύρα, βόλταρα και μία Μετάξι, παρότι έχω μόλις ~2χρόνια πείρα στον χώρο, η διαφορά σε ποσότητα και ποιότητα επιλογών είναι εμφανής, ακόμα και εκεί που έχει ίσως οκ κοπέλες σε εμφάνιση (Κ45-Ι32-Ι20Α-Γ) είναι υπεράθλιοι οι χώροι, μια χαρά ήταν το Κ27 (εκτός της υπόγας) τελικά :cheesy: Πήρα βέβαια την νεαρή Ρουμάνα βυζαρού Καρίνα, που μετακόμισε στο Περδίκα 3 από Ι44 με τσατσά την Νέλλυ!
Εγω δεν εχω καταλαβει, η Ερρικα τα πρωινα ανακοινωνει ελευθερο στοματοκο και το απογευμα οχι;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
8.196
Πόντοι
2.036
Εγω δεν εχω καταλαβει, η Ερρικα τα πρωινα ανακοινωνει ελευθερο στοματοκο και το απογευμα οχι;
Δεν γνωρίζω :cheesy: το πρόγραμμα της κάθε κοπέλας αλλάζει αναλόγως διαφόρων συνθηκών ...

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
33
Like
1.350
Πόντοι
1.071
Δεν έχει νοημα να ξαναγραψω κριτικη, αλλη μια πετυχημένη session με την Άννα απο Ιωαννινων 5 (κοκκινομαλλα πλεον). Μπανάκι στο στουντέλο, άραγμα στο κλιματιστικό να στεγνώσω ομαλά και ερχεται η μεγαλοκοπέλα. Ευτυχώς δεν κάνει ακαπ γιατι εστιάζει στο καραμέλωμα οπου παιρνει αριστα. Εκανε και κατι ανεβοκατεβάσματα τις ρωσιδοβυζάρες της και αρχισαμε το ματς. Τύφλα να έχουν οι νεοτερες. Τα καλύτερα 20αρικα μου εχω ξοδεψει πανω της.

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
915
Πόντοι
361
Καλησπέρα συναγωνιστές
Πέρασα πρωί από Διδυμου 27 για Μιλένα αλλά έλειπε. Ξέρουμε αν έχει ρεπό σήμερα ή απλα πάει πιο μετά για δουλειά;
Ρε μπρο πέρασες αλλά θες ενημέρωση χωρίς να δίνεις ενημέρωση, πέρασες πιες κοπέλες δούλευαν πες μας και ρωτά

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
259
Πόντοι
0
Κατέβηκα κέντρο μετά από καιρό είπα να δω στο τρίγωνο τη υπάρχει αλλά απογοητευτηκα, οπότε πήγα προς κάλυμνου αλλά τελικά μπήκα πρώτα Μαγνησίας 1 να δω τη γίνεται, παρουσίαστηκε η Λάουρα bbw και κάτι πολύ παραπάνω, λέω ας περάσω καιρό έχω να δοκιμάσω τέτοια γυναίκα, η Λάουρα γλείφει τα πάντα, πιπα ωραία αργή και αισθησιακή, φιλιά φαίνεται θερμή γυναίκα, τελικά τελείωσα στο στόμα της δεν άντεξα δουλεύει πιο πολύ τα Σαββατοκύριακα μου είπε.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.166
Πόντοι
441
Κατέβηκα κέντρο μετά από καιρό είπα να δω στο τρίγωνο τη υπάρχει αλλά απογοητευτηκα, οπότε πήγα προς κάλυμνου αλλά τελικά μπήκα πρώτα Μαγνησίας 1 να δω τη γίνεται, παρουσίαστηκε η Λάουρα bbw και κάτι πολύ παραπάνω, λέω ας περάσω καιρό έχω να δοκιμάσω τέτοια γυναίκα, η Λάουρα γλείφει τα πάντα, πιπα ωραία αργή και αισθησιακή, φιλιά φαίνεται θερμή γυναίκα, τελικά τελείωσα στο στόμα της δεν άντεξα δουλεύει πιο πολύ τα Σαββατοκύριακα μου είπε.

Υπάρχετε και εσείς οι κτηνοβάτες.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
22
Like
1.542
Πόντοι
1.071
Σπύρου πατση πριν αρκετή ώρα. Καποια Κωνσταντίνα όμορφη κοπέλα καστανόξανθη αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά αλλά είπε η τσατσά απλό πρόγραμμα της είπα ευχαριστώ και έφυγα και στράβωσε τα μούτρα της. Αν έκανε τουλάχιστον ελεύθερο στοματικό θα πέρναγα

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.013
Πόντοι
201
Σπύρου πατση πριν αρκετή ώρα. Καποια Κωνσταντίνα όμορφη κοπέλα καστανόξανθη αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά αλλά είπε η τσατσά απλό πρόγραμμα της είπα ευχαριστώ και έφυγα και στράβωσε τα μούτρα της. Αν έκανε τουλάχιστον ελεύθερο στοματικό θα πέρναγα
κάτσε θα την δεις ελεύθερο Λιοσίων.

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
458
Πόντοι
21

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
204
Like
4.999
Πόντοι
16.055
Δοκιμή με την Λίζα την "Ιταλιδα" που μιλάει άπταιστα αλβανικά τίποτα σπουδαίο ελάχιστη πίπα αλλά τον τρώει χωρίς να διαμαρτύρεται.
Πέρασμα και με την γνωστή Τζανίνα από Φωκαίας 25Β τυπικές υπηρεσίες(με ελεύθερο στοματικό), μην γράφετε μαλακίες ότι κάνει 69 κλπ γιατί δεν τα κάνει.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.143
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα συναγωνιστές
Για πρωί δεν ξέρω, αλλά κατά τη μία ήταν κλειστό, όπως κλειστά ήταν όλα σε Τροφωνίου-Βέργας-Εξηκίου, και τα μισά κλειστά σε Φυλής-Φωκαίας-Αγκύρας, το γιατί δεν ξέρω μάλλον κάποιο πέσιμο θα φοβόντουσαν

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
92
Like
16.596
Πόντοι
19.226
Τσάρκα γρήγορη στη 1η βάρδια!!!
Δυστυχώς πάρα πολλά κλειστά λόγω σκούπας:argue:

Διδυμου 27, Αγκύρας 9 και 12, Μαραθώνος όλα και Βέργας κλειστά.
Λιοσίων 73β Μισέλ και Έμμυ
Λιοσίων 73α Κίρα
Φωκαίας 19 Κάρλα με γυαλάκια, ελεύθερη φλογέρα σε καθαρούς.
Φωκαίας 13 κλειστά
Φυλής 67 Τζένιφερ με ελεύθερη φλογέρα και γεμάτα δωμάτια :headbang:
Φυλής 71 όροφος Βερόνικα λάτιν με νορμάλ και ένα μοσχαράκι Αλάνα με νορμάλ :2funny: Ποια Αλάνα, αυτή Ταβέρνα έπρεπε να τη λένε:tooth::tooth::tooth:
Φυλής 71 ισόγειο Μία με ελεύθερη φλογέρα και η άλλη μοσχαράκι:turkydance:

Αλλαγή πλεύσης για Μεταξοσκώληκες...
Πάρα πολλά λειτουργούσαν με κλειστά φώτα!

Λεωνίδου 28 ισόγειο κλειστό και όροφος μια χοντρή θεία:uglykiss:
Κολωνού 30-32, 47,48 κλειστά. Τα άλλα λειτουργούσαν με κλειστά φώτα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα η Αλίνα. Η τσατσά έβριζε :blahblah1:, την έβρισα και εγώ για συμπαράσταση :tooth:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Α Ντιάνα και μια χοντρή. Με ελεύθερη φλογέρα. Πήρα τη Ντιάνα. Λάθος μου που την απαξίωνα.
Είναι πολύ καλή, με καλό τσιμπούκι και δε βιάζεται:knockinb:. Δεν έχει ωραίο σώμα, αλλά είναι τίμια για 10€
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Δίδυμου 18Α είναι ανοιχτό με Αλιονα ξέρει κανείς;

Εγγρ.
11 Δεκ 2024
Like
33
Πόντοι
0
Βουρ στη Φυλής κατευθείαν αναζητώντας τη Μπιούτη για βυζομαχίες. Ανεβαίνω στο Φ65, ηταν με τη Χριστίνα Τσέχα (απ τα Τιρανα). Μου προσφέρει παρτούζα η τσατσα με 30 Εβραίους, της λέω όχι, η Μπιούτη από μόνη της κάνει για 3 (μία αυτή +2 οι βυζάρες της). Μπορεί και για 5, αν προσθέσουμε τα κωλομέρια της. 5κάθαρη, ευγενέστατη, καυλιάρα και άψογη γενικώς. Ισπανική Βυζομαχία, τσιμπουκομαχία μέχρι τ @@, twerk, και στράγγιγμα στα 4. Χύνεις μεσα της κ νιώθεις επιβήτορας.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.079
Πόντοι
441
Δοκιμή με την Λίζα την "Ιταλιδα" που μιλάει άπταιστα αλβανικά τίποτα σπουδαίο ελάχιστη πίπα αλλά τον τρώει χωρίς να διαμαρτύρεται.
Πέρασμα και με την γνωστή Τζανίνα από Φωκαίας 25Β τυπικές υπηρεσίες(με ελεύθερο στοματικό), μην γράφετε μαλακίες ότι κάνει 69 κλπ γιατί δεν τα κάνει.
Έχεις δίκιο.
Η Τζανίνα σε καμία περίπτωση δεν αφήνει να τις γλύψεις το μουνί.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.582
Πόντοι
2.536
Έχεις δίκιο.
Η Τζανίνα σε καμία περίπτωση δεν αφήνει να τις γλύψεις το μουνί.
Η Τζανινα δύο φορές που πέρασα μαζί της, το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι αν κάνω γλυφομούνι. Και χωρίς καν να της πω κάτι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom