dimitris_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2022
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Δουλεύουν τώρα ,Βικτώρια-Τάνια Διδυμου 27
Βερόνικα-Ελένη Διδύμου 8Β
Δουλεύουν τώρα ,Βικτώρια-Τάνια Διδυμου 27
Μέτριο πρόσωπο,καλό σώμα, συγκεκριμένα ο πάτος της,αλλά μέσα τπτ ουαου ,+ ότι το μουνι της μαζί με κρέμα δεν έχει καλή αίσθηση,γαμας αέρα(έχω καιρό να την πάρω)Υπαρχει φωτο της να την δουμε οσοι δεν την γνωριζουμε?Μπορεις να την περιγραψεις?Διοτι διαφωνω στο οτι ειναι ανωτερη απο Ιρινα τουλαχιστον,θεωρω δυσκολο να υπαρχουν πολλες τετοιου συνολου και μαλιστα να ναι και ανωτερες.
Κάτι π είναι εκτός προγράμματος ( έτσι πιστεύω,μακάρι να κάνω λάθος)Τι νομίζεις ότι συμβαίνει μέσα?
Τρείς Δεκεμβρίου.
Πρωινή ενημέρωση από το ερωτικό Μεταξουργείο!!!
Για εικοστή δεύτερη μέρα (22) άδειος ο φούρνος...
Χωρίς το Μήτσο βέβαια όλη η Αθήνα είναι άδεια...
(τέσσερις μέρες είπε ότι θα πάει να κάψει κλαριά ο ψεύτης...)
Η Μέγα Αλέκου πλήρες εργοτάξιο....
Το ίδιο και η οδός Κολοκυνθούς...
RIP το πάλαι ποτέ 63... που είχαν γίνει τα απίστευτα εκεί μέσα.
Ευτυχώς πήγα με μετρό.
Στην οδό Πανεπιστημίου στην Ακαδημία όλα τα μουνάκια και τα πουστράκια γιόρταζαν ίσως την αποφοίτηση τους.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά ισόγειο λοιπόν.
Τρεις κοπέλες. Τα δύο βουνά και μια αδύνατη μελαχρινή χωρίς κώλο στο μενού...
Κολοκυνθούς 38 δεξιά όροφος άλλο ένα Θηρίο σε πρόγραμμα τα πάντα πλην κώλου.
Εντύπωση μου έκανε γιατί αν θυμάμαι καλά ήταν στο Λεωνίδου κάτω Με κώλο στο μενού...
(τα πορνεία αυτά είναι για πολύ σκληρούς μύστες. Εισέρχεσθε με προσωπική σας ευθύνη...)
Τελικά κατέληξα σε New entry που θα δοκιμάσω και αύριο για να έχω πλήρη εικόνα και να ενημερώσω.
(Φωτόρεπορτάζ από την μαγική πρωτεύουσα.)
Πριωί δουλεύουν πάντα. Πήγαινε και δεςΔουλεύουν τώρα ,
α οκΜέτριο πρόσωπο,καλό σώμα, συγκεκριμένα ο πάτος της,αλλά μέσα τπτ ουαου ,+ ότι το μουνι της μαζί με κρέμα δεν έχει καλή αίσθηση,γαμας αέρα(έχω καιρό να την πάρω)
Καλησπέρα συναγωνιστή.... μηπως θα μπορούσες να στείλεις πληροφορίες που θα την βρούμε (σε προσωπικό)?? την έχω χάσει καιρό , και με ψήνει τρελά η κοπελιά!!!Έχει γυρίσει , αλλά κάνει πιάτσα στον δρόμο. Στείλε μήνυμα εάν ενδιαφέρεσαι να σου πω, που ακριβώς μήν πουν ότι της κάνουμε και διαφήμιση.
Θα πρόσθετα και Μπαρμπόρα στη ΒέργαςΒικτώρια-Τάνια Διδυμου 27
18:30 την πέτυχα και επερνε αβερτα κόσμο στο 20€.Ελα ρε μάγκα μου, πως το έκανες αυτό? Τι ώρα την πέτυχες ?
Γκομενα του κυρ Βασιλη ειναι η Ρανια?Μην τον βλέπετε έτσι τον Κυρ Βασίλη ειναι πανέξυπνος άνθρωπος και με αίσθηση του χιούμορ!
Δεν το γνωρίζω αυτόΓκομενα του κυρ Βασιλη ειναι η Ρανια?
Θα πρόσθετα και Μπαρμπόρα στη Βέργας
Και Σόνια στο Φ84 .
Τα φτύνουν όλες.
Οι δύο επιπλέον δίνουν και πίσω πόρτα μπόνους.γΙ
Για σονια διαβαζω τις χειροτερες κριτικεςΘα πρόσθετα και Μπαρμπόρα στη Βέργας
Και Σόνια στο Φ84 .
Τα φτύνουν όλες.
Οι δύο επιπλέον δίνουν και πίσω πόρτα μπόνους.
Μάλλον μπερδεύτηκες. Ο τύπος ζήτησε ένα καλό δίδυμο όχι μία μόνη της. Εκτός και εννοείς η Σόνια να πάει να δουλέψει μαζί με την Μπάρμπορα, ή το αντίθετοΘα πρόσθετα και Μπαρμπόρα στη Βέργας
Και Σόνια στο Φ84 .
Τα φτύνουν όλες.
Οι δύο επιπλέον δίνουν και πίσω πόρτα μπόνους.
Eχουμε και ιδια άποψη, δε μενουμε στις κριτικές.Για σονια διαβαζω τις χειροτερες κριτικες
τι λέτε ρε;;; αν ισχύει κάτι τέτοιοOλες οι γνωστές της απογευματινής βάρδιας στη θέση τους, εξαιρετικά δύσκολο το πάρκινγκ. Τεράστιες ουρές για τη Ράνια, όπου ο κυρ Βασίλης "υπενθύμισε" πως για να πάει κάποιος στα ουράνια η ελάχιστη χρέωση είναι μισή ώρα παραμονή στο δωμάτιο. Προσωπικά κατέθεσα στην Ντάρια. Καλή τσάρκα σύντροφοι συναγωνιστές!
Xτι λέτε ρε;;; αν ισχύει κάτι τέτοιο
επιβάλλεται να ρίξουμε ομαδικό άκυρο στη Ράνια να της κόψουμε τη φόρα! άκου τι πάει να πλασάρει το αλβανάκι!
Αν βρεις φίλε πες και σε εμένα εγώ Χριστίνα τσέχα έπαιρνα παλιά και νταρια αλλα μαζι δεν καναν πιπα ταυτόχρονα ιδανικά θελω κατι αντίστοιχο σε εμφάνιση και να ειναι τζονοφαση αλλά δύσκολα τα πράγματαΚαλησπέρα καμία καλή 2αδα να της πάρω μαζί που κάνουν ελεύθερο στοματικό πίπα μαζί κλπ φυλής και πέριξ στην πρωινή βάρδια υπάρχει ;
Οι θειτσες Βερονικα και Ελενη στο Διδυμου 8 ισογειο.Καλησπέρα καμία καλή 2αδα να της πάρω μαζί που κάνουν ελεύθερο στοματικό πίπα μαζί κλπ φυλής και πέριξ στην πρωινή βάρδια υπάρχει ;