Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (21 μέλη και 288 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.425
Πόντοι
31.618
Oλες οι γνωστές της απογευματινής βάρδιας στη θέση τους, εξαιρετικά δύσκολο το πάρκινγκ. Τεράστιες ουρές για τη Ράνια, όπου ο κυρ Βασίλης "υπενθύμισε" πως για να πάει κάποιος στα ουράνια η ελάχιστη χρέωση είναι μισή ώρα παραμονή στο δωμάτιο. Προσωπικά κατέθεσα στην Ντάρια. Καλή τσάρκα σύντροφοι συναγωνιστές!
Εγώ πέρασα με Ράνια, επιτέλους,και πήγα στα ουράνια σε 10 λεπτά.
Μα τι κολάρα είναι αυτή!!!!!

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.425
Πόντοι
31.618
Εγώ γιατί δεν το άκουσα αυτό για το μισάωρο απ' τον κυρ Βασίλη;;;;
Μην αναπαράγουμε ότι νάνε

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.477
Πόντοι
2.546
Εγώ πέρασα με Ράνια, επιτέλους,και πήγα στα ουράνια σε 10 λεπτά.
Μα τι κολάρα είναι αυτή!!!!!
Πως ειναι εμφανισιακα και σε αποδοση?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ γιατί δεν το άκουσα αυτό για το μισάωρο απ' τον κυρ Βασίλη;;;;
Μην αναπαράγουμε ότι νάνε
Μηως δεν ειχε κλεισμενα η δεν ειχε κοσμο οποτε δεχτηκαν αφου λεφτα ειναι οπως κ αν ερχονται

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
373
Πόντοι
20
Τον κυρ Βασίλη τον βλέπω για κουμπάρο αφού τον ξέρουν όλοι οι "μνηστήρες" και υποψήφιοι γαμπροί της Ράνιας.
Μην τον βλέπετε έτσι τον Κυρ Βασίλη ειναι πανέξυπνος άνθρωπος και με αίσθηση του χιούμορ!

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
71
Πόντοι
0
Καλησπέρα καμία καλή 2αδα να της πάρω μαζί που κάνουν ελεύθερο στοματικό πίπα μαζί κλπ φυλής και πέριξ στην πρωινή βάρδια υπάρχει ;

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
393
Πόντοι
20
Ετιμήθει Κριστίνα πιο πολύ από περιέργεια και για ενημέρωση στους παίκτες.
Δεν είναι έγγυος απλά κάποιο πρόβλημα και έχει μεγάλη κοιλιά...το στήθος δεν έβγαζε γάλα. Στα τέσσερα διαπιστώθηκε έντονη σκολίωση αφού η σπονδυλική στήλη της έγερνε δεξιά. Δόντια σάπια. Στα θετικά τα μαύρα μακριά μαλλιά στα οποία δέχεται τράβηγμα ελαφρύ στα 4. Επίσης πίπα με περιποίηση στις μπάλες κατόπιν υπόδειξης. Γενικά μια απλή δοκιμή για το παλμαρέ που δεν αξίζει να επαναληφθεί, αν και τελείωσα.

Αν αντί για πόδια είχε ρόδες θα χε βγει σε απόσυρση..

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486
Δεν νομίζω ότι είναι πολλά για κάποιους που την είχαν άχτι όταν δούλευε υπηρεσία. Εξάλλου είναι κάβλα γυναίκα!

Και εύγε στον συναγωνιστή για την πληροφορία.
Τούμπανο η συνταξιουχα:)

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.336
Πόντοι
2.836
το εχω ξαναγραψει,γιατι τοσος ντορος για την Ρανια,δεν εχω δει αλλο μπουρδελο να κλεινει επειδη την εχουν παρει για μιση ή 1 ωρα,καλη εμφανισιακα αλλα μεσα μετρια,δεν κανει κατι ουαου να την κανει καποιος στανταρακι,εδω Ιρινα απο φωκαιας κ Ειρηνη απο διδιμου π ειναι καλυτερες εμφανισιακα αλλα κ μεσα απλα εχουν πολυ πελατεια ,δεν τις κλεινουν μισαωρα ή 1 ωρα,σορρυ π το λεω αλλα κατι αλλο παιζει μεσα(ετσι πιστευω)
Τι νομίζεις ότι συμβαίνει μέσα?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.742
Πόντοι
1.936
Υπάρχει καλύτερη πίπα σε πρωινή βάρδια στα πέριξ της φυλής από βικτώρια Δ27;
Με τελειωτικο στο στομα ,θα ελεγα οχι .Και χωρις μα μου και λοιπες παπαριες αποφυγης,βιασυνες κτλ

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.679
Πόντοι
2.036
Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος 2 λατίνες, Κλάρα μελαχρινή κοντή χοντρουλα με 3αρια βυζια και Σανέλ καστανή παχουλη με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
φώτο από το σαλόνι του οίκου
Κλάρα, την πήρα την πρασκευή, όμορφο νεανικό γιουβαρλάκι Λατινάκι, τα βυζόνια της είναι φοβερά σε σχήμα/μέγεθος/υφή, αλλά είναι φολίτσα, κλέβει παντού, την έβαλα νορμάλ και έδινα πόνο να τα βλέπω να κουνιούνται σαν τρελά, 2 φορές ρώτησε "finish?" :cheesy:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
1.940
Πόντοι
201
Υπαρχει φωτο της να την δουμε οσοι δεν την γνωριζουμε?Μπορεις να την περιγραψεις?Διοτι διαφωνω στο οτι ειναι ανωτερη απο Ιρινα τουλαχιστον,θεωρω δυσκολο να υπαρχουν πολλες τετοιου συνολου και μαλιστα να ναι και ανωτερες.
Μέτριο πρόσωπο,καλό σώμα, συγκεκριμένα ο πάτος της,αλλά μέσα τπτ ουαου ,+ ότι το μουνι της μαζί με κρέμα δεν έχει καλή αίσθηση,γαμας αέρα(έχω καιρό να την πάρω)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.690
Πόντοι
4.646
Τρείς Δεκεμβρίου.
Πρωινή ενημέρωση από το ερωτικό Μεταξουργείο!!!
:bounce::bounce::bounce:

Για εικοστή δεύτερη μέρα (22) άδειος ο φούρνος... :cry:
Χωρίς το Μήτσο βέβαια όλη η Αθήνα είναι άδεια... :cry:
(τέσσερις μέρες είπε ότι θα πάει να κάψει κλαριά ο ψεύτης...)

Η Μέγα Αλέκου πλήρες εργοτάξιο.... :angry:

Το ίδιο και η οδός Κολοκυνθούς...:angry:
RIP το πάλαι ποτέ 63...:cry: που είχαν γίνει τα απίστευτα εκεί μέσα. :fuck1::fuck1::fuck1:

Ευτυχώς πήγα με μετρό.

Στην οδό Πανεπιστημίου στην Ακαδημία όλα τα μουνάκια και τα πουστράκια γιόρταζαν :confused: ίσως την αποφοίτηση τους.
:dancing::dancing::dancing:

Κολοκυνθούς 38 αριστερά ισόγειο λοιπόν.
Τρεις κοπέλες. Τα δύο βουνά και μια αδύνατη μελαχρινή χωρίς κώλο στο μενού... :smitten:

Κολοκυνθούς 38 δεξιά όροφος άλλο ένα Θηρίο σε πρόγραμμα τα πάντα πλην κώλου.
Εντύπωση μου έκανε γιατί αν θυμάμαι καλά ήταν στο Λεωνίδου κάτω Με κώλο στο μενού... :think:
(τα πορνεία αυτά είναι για πολύ σκληρούς μύστες. Εισέρχεσθε με προσωπική σας ευθύνη...)

Τελικά κατέληξα σε New entry που θα δοκιμάσω και αύριο για να έχω πλήρη εικόνα και να ενημερώσω.
:hi:

(Φωτόρεπορτάζ από την μαγική πρωτεύουσα.)
IMG_20241209_123948.jpg

Τελικά είχα πελώρια ανάγκη να τσεκαρω τον σιχαμερό οίκο της Κολοκυνθούς. Όπου έγινε το εξής τρελό. Η μία κοπέλα, μάλλον πρεζόνι, κοιμόταν μέσα στο δωμάτιο και η χοντρή μποτανα προσπαθούσε να την ξυπνήσει. Μάλιστα της έταξε και ρεπό αύριο. Τελικά δεν το είδα το σαπακι κι έφυγα αχυστος αλλά ζωντανός από την περιοχή του Μεταξιού. Αυτά! :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom