Πολυνίκης 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
Ποια πιστεύετε είναι η πιο μίζερη εργαζόμενη στη φυλλης?Πιο καταθλιπτική, που να είναι στο 0 ,με καμία επαφή με τη πραγματικότητα
Ναι σωσταπου δίπλα έχει ένα υπόγειο, έτσι ;
Πριν 2 βδομαδες που πήγα εγώ ήταν κανονικά η καυλιαρα , τώρα δεν ξέρω …Ναι σωστα
Που μπορούμε να βρούμε την φωτό ;Eιχαμε πρωτογαμηθει στην Αλκιβιαδου. Μετα φωκαιας υπογειο ως βικτωρια. Μετα χαθηκε ενα διαστημα, γυρισε Αλκαμενους ως Ελενα, και μετα μεταξουργειο ως Νικη. Παντα με κολο στο μενου, με τις μαυρες καλτσες της, απορω γιατι τις φορουσε, ηθλε να κρυψει κατι? Το μονο αρνητικο μια σκουραδα που ειχε κοντα στην τρυπουλα του ποπού της. Υπαρχει φωτο της στα 4 με το κολαρακι τουρλωμενο που φαινεται η σκουραδα.
Yπαρχει η στο παρον site ή στο ιεροδουλς κομ. Εκανα μια ερευνα αλλα δεν την πετυχα.Που μπορούμε να βρούμε την φωτό ;
Μακάρι να ήταν αυτό το μόνο που δεν καταλαβαίνεις...Αλλά το φαινόμενο πρώην επαναλαμβανόμενοι πελάτες του εικοσάρικου να επιλέγουν μισάωρο, όχι με τη συγκεκριμένη αλλά με οποιοδήποτε κοπέλα από μπουρδέλο, μου είναι ακατανόητο
Ε πες εσύ τότε που όλα τα καταλαβαίνεις.Μακάρι να ήταν αυτό το μόνο που δεν καταλαβαίνεις...
![]()
Τι συμπτωματα ειχες και μετα απο ποσο καιρο εμφανιστηκαν?Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλκαμένους 117 πριν 6-7 χρόνια ψώνισα βλενοροια.
Μας καυλωσες πρωινιατικα...Διδυμου 27 έχουμε επιστροφή της Μιλενας (περιμένω νσ έρθει δωμάτιο)μαζί της κσι η Ελένη, καστανοξανθη ψηλή χοντρή με 3.5αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Μετά από 2 μέρες τσούξιμο στο κατούρημα και κίτρινο πηχτό υγρό σε συνεχή ροήΤι συμπτωματα ειχες και μετα απο ποσο καιρο εμφανιστηκαν?
Η Ελένη στο Δ27 ήταν στο Αλκοόλ 113?τώρα live επιγραμματικα
Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστά.
Διδυμου 27 2 κοπελες, έχουμε επιστροφή της Μιλενας(δεν έχασα ευκαιρία και πέρασα μαζί της) και η Ελένη, καστανοξανθη ψηλή χοντρή με 3.5αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Φωτος από το δωμάτιο
![]()
![]()
ΑλκαμένουςΗ Ελένη στο Δ27 ήταν στο Αλκοόλ 113?
ξανθιά χοντρουλα πιτσιρικα, με σφιχτό δέρμα, 3αρια σύν βυζία, έχει τατουάζ στον αυχένα καθώς και ένα που πιάνει λίγο αριστερό ώμο και μπράτσο.Αυτή η Μιλενα ατο διδυμου πως ειναι εμφανισιακά θα πήγαινα να την έβλεπα αλλά μενω λιγο μακρυά