clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.394
- Πόντοι
- 5.946
μήπως παίρνεις ψωλοτρίν?Δεν μπορουσα να τελειωσω, αλλα παραδοξως δεν μου πεφτε.
Ισως φταιει η αγωγη που κανω με Ζolotrin εδω και λιγο καιρο.
μήπως παίρνεις ψωλοτρίν?Δεν μπορουσα να τελειωσω, αλλα παραδοξως δεν μου πεφτε.
Ισως φταιει η αγωγη που κανω με Ζolotrin εδω και λιγο καιρο.
Μοιαζει λιγο στο στυλ με την επισης ρομαντικη Ουκρανεζα γιαγιακα Ελενη απο Ιασωνος 43![]()
Πριν λίγο πέτυχα στο μετρό την θρυλική Βικτώρια/Νίκη Καβλιούσκα (την κυρία με τα ανοιχτόχρωμα τύπου χλωρίνης Klinex ξανθά μαλλιά).
Για τους νέους αναγνώστες, η εν λόγω πρώην πόρνη υπήρξε ιδιαίτερα ρομαντική και στο Μετάξι, με ένα επιπλέον ταληρο, έδινε κώλο, κατάπινεκι ενίοτε έφτανε σε απόλυτα ρομαντικά άκρα.
Από τις βαρυσήμαντες παρουσίες που έχουν περάσει από τον ταπεινό και λαϊκό πορνικό στίβο.![]()
Μου εχει αφησει καλες αναμνησεις. Μιλησατε? Σε γνωρισε? Νομιζω δε δουλευει τωρα. Ειχε ξεκινησει ως Βικτωρια στην Αλκιβιαδιυ, μετα Φ27 υπογειο.![]()
Πριν λίγο πέτυχα στο μετρό την θρυλική Βικτώρια/Νίκη Καβλιούσκα (την κυρία με τα ανοιχτόχρωμα τύπου χλωρίνης Klinex ξανθά μαλλιά).
Για τους νέους αναγνώστες, η εν λόγω πρώην πόρνη υπήρξε ιδιαίτερα ρομαντική και στο Μετάξι, με ένα επιπλέον ταληρο, έδινε κώλο, κατάπινεκι ενίοτε έφτανε σε απόλυτα ρομαντικά άκρα.
Από τις βαρυσήμαντες παρουσίες που έχουν περάσει από τον ταπεινό και λαϊκό πορνικό στίβο.![]()
Το θυμαμαι από πιτσιρικά. Μου έδινε και τσιγαρακιαΜην τον βλέπετε έτσι τον Κυρ Βασίλη ειναι πανέξυπνος άνθρωπος και με αίσθηση του χιούμορ!
Δεν φταιει αυτη. Φταινε αυτοι που πανε και πληρωνουντι λέτε ρε;;; αν ισχύει κάτι τέτοιο
επιβάλλεται να ρίξουμε ομαδικό άκυρο στη Ράνια να της κόψουμε τη φόρα! άκου τι πάει να πλασάρει το αλβανάκι!
Ήτανε φουλ ρομαντική η Νίκη...![]()
Είσαι καινούργιο μέλος και δεν μπορείς να δεχθείς ακόμα μηνύματα. Κάνε λίγο υπομονήΚαλησπέρα συναγωνιστή.... μηπως θα μπορούσες να στείλεις πληροφορίες που θα την βρούμε (σε προσωπικό)?? την έχω χάσει καιρό , και με ψήνει τρελά η κοπελιά!!!
....και χωρις ταληρο εκανε τα παντα...οι νεεε γενιες ποτε δεν θα μαθουν την χαρα του να εισαι κασκαντερ.![]()
Μιχαέλα ηλικία;Απουσα η Τζανινα απο το ποστο της οποτε οποιος περιμενε να βουτηρωσει το πεϊνιρλι της δυστυχως εμεινε με την ορεξη.
Στη θεση της δε ,μια Μιχαελα τελειως μοντελε η οποια σαλοναρισε με πολυ ναζι.Καστανη,ψηλη,ομορφο προσωπο οχι σκυλε οπως της Σαρας ,μοντελε σωμα βυζι αλαβαστρινο και κωλαρα.
Ευτυχώς μια πρόταση πέτυχες στην ορθογραφία...Τραγική κατάσταση στη φίλης! Και γενικά στα Μπουρδελα! Φόλες παντού!!
Η Ράνια αξίζει τον σεβασμό μας. Έχει ξεκουράσει αμέτρητες ψωλές. Και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.τι λέτε ρε;;; αν ισχύει κάτι τέτοιο
επιβάλλεται να ρίξουμε ομαδικό άκυρο στη Ράνια να της κόψουμε τη φόρα! άκου τι πάει να πλασάρει το αλβανάκι!
Χρόνια Πολλά !!!Xρόνια πολλα στις κοπελες του αγοραιου έρωτα.
Πάμπολες πασάρονται με το ονομα Άννα
![]()
Eιχαμε πρωτογαμηθει στην Αλκιβιαδου. Μετα φωκαιας υπογειο ως βικτωρια. Μετα χαθηκε ενα διαστημα, γυρισε Αλκαμενους ως Ελενα, και μετα μεταξουργειο ως Νικη. Παντα με κολο στο μενου, με τις μαυρες καλτσες της, απορω γιατι τις φορουσε, ηθλε να κρυψει κατι? Το μονο αρνητικο μια σκουραδα που ειχε κοντα στην τρυπουλα του ποπού της. Υπαρχει φωτο της στα 4 με το κολαρακι τουρλωμενο που φαινεται η σκουραδα.Την είχα πάρει πριν ακριβώς 10 χρόνια στο Φωκαίας 27 υπόγειο. Από εμφάνιση δεν έλεγε και πολλά, όμως ήταν αδύνατη και τα έδινε όλα (κυριολεκτικά).
Πόσο κρίμα να τη βλέπω έτσι σαν τελειωμένη πατσαβούρα. Κατά τη γνώμη μου τέτοιες φωτογραφίες δεν πρέπει να ανεβαίνουν διότι μας χαλάνε τις αναμνήσεις και μας υπενθυμίζουν την πνευματική και σωματική κατάπτωση της μέσης πόρνης. Είμαι υπέρ πάντως για creepshots από νυν εργαζόμενες.
*Η συγκεκριμένη μιας και το έφερε η κουβέντα, κούμπωνε διάφορα. Θα μπορούσε να είναι ένα αξιοπρεπές βυζιτάκι του 60ευρου και αντ'αυτού τα σκάτωσε και έφτασε να δουλεύει στο υπόγειο της Κολωνού.
δοκίμασες μπαρμπορα βεργας 6 κάτω;Καλημέρα παίδες όλα καλά,
Ένα καλό τσιμπούκι τελειωτικό πρώτη βάρδια υπάρχει;
....και στο 27 της διδυμου η Ιβανα.Σαλοναρισε με παντοφλες βλεμμα στο απειρο,εντελως κουρασμενη ψυχικα.Ηταν εκδηλος ο ψυχισμος της στα ματια της.Βγηκε απο την κουρτινα σαν φαντασμα ειπε μια καλησπερα και ξαναπερασε μεσα.
έχω σημειώσει ότι την λένε κρυστλα, η οποία συνεχίζει στο διπλανό και τρίτη βάρδια.καλησπερα,ειχα παει πριν καποιες βδομαδες στο φιλιππιδου στο πανω 2η βαρδια κ ειχα παρει μια μαυρη,petite φαση,δυνατο κορμι,δεν 8υμαμαι ονομα,ξερει κανεις κατι ?
![]()