Πού δουλεύει αυτή η Λίζα η Ιταλίδα;Δοκιμή με την Λίζα την "Ιταλιδα" που μιλάει άπταιστα αλβανικά τίποτα σπουδαίο ελάχιστη πίπα αλλά τον τρώει χωρίς να διαμαρτύρεται.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.389
- Πόντοι
- 46.232
Κολωνού 53 2η βάρδια στα 15 ευρώ.Πού δουλεύει αυτή η Λίζα η Ιταλίδα;
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.389
- Πόντοι
- 46.232
Φανταζομαι ότι τρολαρεις....οσες φορές έχω περάσει (κ δεν είναι λιγες)λέει, γελώντας γλύψε αλλιώς δεν έχει πιπα...Έχεις δίκιο.
Η Τζανίνα σε καμία περίπτωση δεν αφήνει να τις γλύψεις το μουνί.
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.389
- Πόντοι
- 46.232
Ωραίο κορμάκι η "Ιταλίδα 'κ ωραιο βυζί, για τη Τζανίνα πάντως όσες φορές την έχω πάρει οκ μπορεί μα μην έρχεται σε στάση 69 αλλά αράζει στο κρεβάτι ανοίγει τις ποδαρες της και λέει χαριτιλογωντας γλύψε αλλιώς δεν έχει πίπαΔοκιμή με την Λίζα την "Ιταλιδα" που μιλάει άπταιστα αλβανικά τίποτα σπουδαίο ελάχιστη πίπα αλλά τον τρώει χωρίς να διαμαρτύρεται.
Πέρασμα και με την γνωστή Τζανίνα από Φωκαίας 25Β τυπικές υπηρεσίες(με ελεύθερο στοματικό), μην γράφετε μαλακίες ότι κάνει 69 κλπ γιατί δεν τα κάνει.
george90430
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Περιοχή Αιγάλεω- Αγία Βαρβάρα παίζει κάτι?
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.203
- Πόντοι
- 4.115
Απ
Απο το κουζινάκι φωνάζει:περνα να γευτείς το μουνάκι μου.Φανταζομαι ότι τρολαρεις....οσες φορές έχω περάσει (κ δεν είναι λιγες)λέει, γελώντας γλύψε αλλιώς δεν έχει πιπα...
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.203
- Πόντοι
- 4.115
Με τη Κωνσταντίνα εχω να περάσω πολύ καιρό,ποτέ όμως δεν έκανε ελεύθερο,δε ξέρω αν άλλαξε κάτι.κάτσε θα την δεις ελεύθερο Λιοσίων.
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Αμα κάνω καμία επιδρομή 12-12 και θα βρω καμία μαύρη κάπου ρε μάγκες ;;
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.248
- Πόντοι
- 731
ισχυει, εκει που την γαμαγα μου λεει φτανει θελω τωρα να με γλειψεις! Παντως εχει ωραια μουνοχειλα και χωρις ιχνος μυρωδιας!Ωραίο κορμάκι η "Ιταλίδα 'κ ωραιο βυζί, για τη Τζανίνα πάντως όσες φορές την έχω πάρει οκ μπορεί μα μην έρχεται σε στάση 69 αλλά αράζει στο κρεβάτι ανοίγει τις ποδαρες της και λέει χαριτιλογωντας γλύψε αλλιώς δεν έχει πίπα
συνήθως ότι θεωρείται έξτρα Σπύρου Πάτση, Λιοσιων είναι στο κανονικό, υπό αυτό το πρίσμα το ανέφερα.Με τη Κωνσταντίνα εχω να περάσω πολύ καιρό,ποτέ όμως δεν έκανε ελεύθερο,δε ξέρω αν άλλαξε κάτι.
Ntamari
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 915
- Πόντοι
- 361
Διδυμου 27 κλειστό λαιβ τώρα
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.198
- Πόντοι
- 19.236
Πριν λίγο Live...
Φωκαίας 19
Κάρλα και Όλγα Ρουμάνες - Μολδάβες.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69. Και οι δύο με γυαλιά.
Φωκαίας 25 όροφος πάλι κλειστά.
Φωκαίας 25 ισόγειο, σκαλάκια.
Σάρα και Μανταλίνα.
Φόλες.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Σήμερα τα κορίτσια δεν ήθελαν παρτούζα...
Πέρασα τελικά με την πιτσιρίκα Μανταλίνα σε μισάωρο πρόγραμμα και έφυγα κάπως έτσι πάλι...
Ευτυχώς αύριο φεύγει η παλιό φολάρα....
Η Τζανίνα ίσως αύριο πρωί δουλέψει. Σήμερα πρωί πάντως δεν δούλευε μου είπε η Σάρα..
(το μήνυμα αυτό μου το γράφει ένας συναγωνιστής Πακιστανός. Το γέρικα χέρια μου ακόμα τρέμουν)
Φωκαίας 19
Κάρλα και Όλγα Ρουμάνες - Μολδάβες.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69. Και οι δύο με γυαλιά.
Φωκαίας 25 όροφος πάλι κλειστά.
Φωκαίας 25 ισόγειο, σκαλάκια.
Σάρα και Μανταλίνα.
Φόλες.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Σήμερα τα κορίτσια δεν ήθελαν παρτούζα...
Πέρασα τελικά με την πιτσιρίκα Μανταλίνα σε μισάωρο πρόγραμμα και έφυγα κάπως έτσι πάλι...

Ευτυχώς αύριο φεύγει η παλιό φολάρα....
Η Τζανίνα ίσως αύριο πρωί δουλέψει. Σήμερα πρωί πάντως δεν δούλευε μου είπε η Σάρα..
(το μήνυμα αυτό μου το γράφει ένας συναγωνιστής Πακιστανός. Το γέρικα χέρια μου ακόμα τρέμουν)

Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.132
- Πόντοι
- 9.846
Τι μουνακι ρε συ...;; Αυτή είναι αλόγα! Για να χορτάσει αυτηνής η μουνακλα θέλει δύο μμπουτσες!Απ
Απο το κουζινάκι φωνάζει:περνα να γευτείς το μουνάκι μου.
Ναι φίλε.απο Ρομά (γύφτους)έχει πολλούς.Καλησπέρα
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Τι ώρες είναι η μπιουτι ;Βουρ στη Φυλής κατευθείαν αναζητώντας τη Μπιούτη για βυζομαχίες. Ανεβαίνω στο Φ65, ηταν με τη Χριστίνα Τσέχα (απ τα Τιρανα). Μου προσφέρει παρτούζα η τσατσα με 30 Εβραίους, της λέω όχι, η Μπιούτη από μόνη της κάνει για 3 (μία αυτή +2 οι βυζάρες της). Μπορεί και για 5, αν προσθέσουμε τα κωλομέρια της. 5κάθαρη, ευγενέστατη, καυλιάρα και άψογη γενικώς. Ισπανική Βυζομαχία, τσιμπουκομαχία μέχρι τ @@, twerk, και στράγγιγμα στα 4. Χύνεις μεσα της κ νιώθεις επιβήτορας.
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
Τις μεγάλες ώρες σαν τα βυζια τηςΤι ώρες είναι η μπιουτι ;
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
γράφετε όλοι εδώ μέσα για ακάποτα. Θέλω να σας πω πως κι εγώ έκανα και βέβαια χωρίς να το ζητήσω. Σίγουρα οι κοπελες προσέχουν αλλά επειδή κανείς δν είναι πιστός ακόμα και σε τανα αλλά πάτε με πολλές απλά γίνεστε ηλιθιοι και επικινδυνοι. Δν μπορώ να κτλβ γιατί δέχονται ακα οι κοπελες με την αιτιολογία να δουν αν είστε παντρεμένοι η όχι. Αν κάποιοι ήσασταν τυχεροί γιατί κάποιοι δν ήταν και θα μείνανε στείροι και ανίκανοι μν το συνεχίζετε γιατί απλά κάποια στιγμή θα έρθει η τυσις όπως λέγανε οι αρχαίοι και θα κλαιτε.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.198
- Πόντοι
- 19.236
Σοφά λόγια Γέροντα!!!γράφετε όλοι εδώ μέσα για ακάποτα. Θέλω να σας πω πως κι εγώ έκανα και βέβαια χωρίς να το ζητήσω. Σίγουρα οι κοπελες προσέχουν αλλά επειδή κανείς δν είναι πιστός ακόμα και σε τανα αλλά πάτε με πολλές απλά γίνεστε ηλιθιοι και επικινδυνοι. Δν μπορώ να κτλβ γιατί δέχονται ακα οι κοπελες με την αιτιολογία να δουν αν είστε παντρεμένοι η όχι. Αν κάποιοι ήσασταν τυχεροί γιατί κάποιοι δν ήταν και θα μείνανε στείροι και ανίκανοι μν το συνεχίζετε γιατί απλά κάποια στιγμή θα έρθει η τυσις όπως λέγανε οι αρχαίοι και θα κλαιτε.

Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.198
- Πόντοι
- 19.236
Τίποτα δεν άλλαξε. Παραμένει μια μετριότητα.Με τη Κωνσταντίνα εχω να περάσω πολύ καιρό,ποτέ όμως δεν έκανε ελεύθερο,δε ξέρω αν άλλαξε κάτι.
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.257
- Πόντοι
- 201
Αν κάποιοι ήσασταν τυχεροί γιατί κάποιοι δν ήταν και θα μείνανε στείροι και ανίκανοι μν το συνεχίζετε γιατί απλά κάποια στιγμή θα έρθει η τυσις όπως λέγανε οι αρχαίοι και θα κλαιτε.
Η τύσις πιά είναι;
Για τη Νέμεση ξέρω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις