Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 458 άτομα (44 μέλη και 414 επισκέπτες)

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.967
Πόντοι
3.177
Θα ήθελα να διαβάσω μια κριτική της Ράνιας στο μισάωρο με 60 από κάποιον που την είχε πάρει με 20 στα 10. Γούστα είναι αυτά , αλλά απορώ πως κάποιος επιλέγει μπουρδελοκατάσταση επι τρία.

Είναι σαν να πας στα Μακντόναλντς και να να τρως 3 πλάσια ποσότητα αντί να δώσεις κάτι παραπάνω για κάτι πιο γκουρμέ.
Καλησπέρα συναγωνιστή,γκουρμέ ειναι και η Ράνια,γι'αυτό και οι συναγωνιστές δινουν κατι παραπάνω για να το ευχαριστηθούν περισσότερο από 10 λεπτά.
Το μόνο αρνητικό είναι ο χώρος,στο ξενοδοχείο είναι καπως διαφορετικά γιατί έχει ντουζιέρα και ο χώρος ειναι καλύτερος,τιποτα άλλο.
Σε όλα τα άλλα δεν έχει κατι το αρνητικό,εχω δει το κυρ Βασίλη να κάθεται έξω και να μην αφήνει κανέναν να μπει μέσα όταν η Ράνια είναι σε πρόγραμμα.
Οπότε δε σε ενοχλεί κανεις και απολαμβάνεις το μουνέτο ευχαριστα.
Η Ράνια ειναι ο καλυτερος χαρακτήρας που εχω γνωρισει ,δε θα κοιταξει να σε ξεπετάξει ,δεν ειναι κουτοπόνηρη ,σέβεται το πελάτη και τα χρήματα που δίνει ο καθέναςκαι είναι και καυλάκι τρελό,οπότε πίστεψε με οτι ειναι μακραν πολυ καλυτερη από μερικές <γκουρμέ> όπως λες που σου φεύγει στη καλυτερη ενα 150 και δε το εχεις ευχαριστηθεί.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
790
Πόντοι
361
Μη ψάχνεις φίλε λογική στα ναυάγια...
Αυτοί που πληρώνουν για μεγάλα προγράμματα, νομίζουν ότι έχουν δημιουργήσει σχέση μαζί της:jerking2::jerking2::jerking2:
Υπάρχουν όμως κάτι αστέρια που τα σκάνε λες και θα την παντρευτούν.αλλα πονηρός ο βλάχος.τους τα μασάνε τα ευρώ και λένε και ευχαριστώ τα κουτάβια.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.292
Πόντοι
206
Η Ειρηνη απτο φωκαιας 9 με κωλο,ειναι τωρα εκει ξερει κανεις;

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.292
Πόντοι
206

nightmoments15

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Like
88
Πόντοι
0
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
172
Πόντοι
0
Ποια πιστεύετε είναι η πιο μίζερη εργαζόμενη στη φυλλης?Πιο καταθλιπτική, που να είναι στο 0 ,με καμία επαφή με τη πραγματικότητα

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Eιχαμε πρωτογαμηθει στην Αλκιβιαδου. Μετα φωκαιας υπογειο ως βικτωρια. Μετα χαθηκε ενα διαστημα, γυρισε Αλκαμενους ως Ελενα, και μετα μεταξουργειο ως Νικη. Παντα με κολο στο μενου, με τις μαυρες καλτσες της, απορω γιατι τις φορουσε, ηθλε να κρυψει κατι? Το μονο αρνητικο μια σκουραδα που ειχε κοντα στην τρυπουλα του ποπού της. Υπαρχει φωτο της στα 4 με το κολαρακι τουρλωμενο που φαινεται η σκουραδα.
Που μπορούμε να βρούμε την φωτό ;

xanw_xronja

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2023
Like
92
Πόντοι
0
φόλα απο Ίνα απόψε, φ17α. Μπήκα δωματιο και μου εδινε εντολες λες και κανει αυταρχικό. Τεσπα λεω γαμησε την κανε αυτο που θελει να δουμε... Αρχιζει μία πιπα που μου τραβαγε την πουτσα τερμα κατω λες και θελει να την μαγαρισει. Λεω τι κανει αυτή? Ημουν με μία 50αρα στυση και μου λεει γλυψε με. Λεω αντε να σε γλυψω. Την γλυφω και η πουτσα εχει πεσει, μετα απο κανα λεπτο μου λεει βαλτην μου, της λεω δεν βλεπεις πως μου επεσε? Μου κανει "οκ, πιπα". Με βαζει στο κρεβατι και αντι να μου κανει πιπα στεκεται μπροστα απο την πουτσα μου και μου λεει παιξτηνα με αυτην να κοιταει..Ξεκιναω εγω και απλα με παρακολουθει. Της λεω πιπα? Μου κανει "όχι, έτσι" δείχνωντας μου και καλα να την παιξω. Λεω μπλεξαμε με μαλακισμενη. Εντωμεταξυ ολη την ωρα ειχε παρει ενα υφος λες και της ειχα βγαλει την ψυχη ενω το ατομο απο την στιγμη που μπηκε έδινε σόου (όχι ερωτικό) μαλακίας. Της λεω σε καποια φαση "σεξ"? Μου λεει "όχι σεξ, μονο πιπα", λεω "γιατι όχι"? Μου λεει κατι ακαταλαβιστικα, ότι να ναι. Λέω καλα τουλαχιστον ας χυσω, αφου η φόλα είναι δεδομενη. Με τα πολλά χυνω στα βυζια της με αυτη να είναι στραβωμένη χωρις λόγο κ αιτία.. δεν εκανα κυριολεκτικα τιποτα. Αφου καταλαβε πως στραβωσα κι εγω, της κανω bye bye και μου λεει δεν κανουν ετσι οι gentlemen και είχε παρει μουρη παραπονεμενης.. ότι να ναι.. καταλαβε την μαλακια της και για να το σωσει ερχετε και καλα να με φιλησει στο μαγουλο, ρωτωντας με αν όλα οκ.. της λεω ναι μην ανησυχεις. Εν κατακλειδι, η κυρια αυτη είναι μία φόλα με ψυχολογικά που νομίζει ότι εσυ πληρωνεις να την κοιτας και να την παιζεις.. οσοι πιστοι πηγαινετε :jerking2:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.207
Πόντοι
19.236
Αλλά το φαινόμενο πρώην επαναλαμβανόμενοι πελάτες του εικοσάρικου να επιλέγουν μισάωρο, όχι με τη συγκεκριμένη αλλά με οποιοδήποτε κοπέλα από μπουρδέλο, μου είναι ακατανόητο
Μακάρι να ήταν αυτό το μόνο που δεν καταλαβαίνεις...
:uglystupid:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.019
Πόντοι
46.232
Διδυμου 27 έχουμε επιστροφή της Μιλενας (περιμένω νσ έρθει δωμάτιο)μαζί της κσι η Ελένη, καστανοξανθη ψηλή χοντρή με 3.5αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
580
Πόντοι
81
Στείλτε π.μ ρε παιδιά.
Κάθε μέρα θα διαβάζουμε για την συγκεκριμένη?
Έξτρα διαφήμιση της κάνετε και στο τέλος δεν θα την ξαναδείτε.
Βρείτε εκεί κάνα κουλούρι στο δεκαρικο να γαμησουμε και ας είναι και πιο βρωμερά.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
780
Πόντοι
81
Διδυμου 27 έχουμε επιστροφή της Μιλενας (περιμένω νσ έρθει δωμάτιο)μαζί της κσι η Ελένη, καστανοξανθη ψηλή χοντρή με 3.5αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Μας καυλωσες πρωινιατικα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom