Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
Σεβασμός στον παππού τότε με τις πράσινες εμετικές μαλακιες σΣοφά λόγια Γέροντα!!!
![]()
Σεβασμός στον παππού τότε με τις πράσινες εμετικές μαλακιες σΣοφά λόγια Γέροντα!!!
![]()
Αυτή είναι ακριβή. 200 + η ώρα.Η τύσις πιά είναι;
Για τη Νέμεση ξέρω.
Είναι η τιμωρία άσχετε. Νέμεσις είναι η οργή των θεωνΗ τύσις πιά είναι;
Για τη Νέμεση ξέρω.
Πέρασα ωραία, η κοπέλα έχει τρομερό σώμα και πολύ θετική αύρα.Τελικά είναι φόλα?
Δεν μας είπες ποια τελικά η άποψη σου.
Εγώ πέρασα απίστευτα αλλά υπάρχουν και πολλοί που πέρασαν χάλια.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Πέρασα ωραία, η κοπέλα έχει τρομερό σώμα και πολύ θετική αύρα.
Γινόταν χαμός για πάρτη της και η Σάρα βαρούσε μύγες στο κουζινάκι.
Βέβαια να πω ότι τα βογγητά της είχαν μια δόση θεατρινισμού,
Αλλά η όλη εμπειρία ήταν θετική, στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12 λεπτά.
Το θέμα είναι ότι τώρα έφυγε και πολύ πιθανόν να μην ξαναγυρίσει Ελλάδα.
Ρώτησες την υπηρεσία γιατί δεν δουλεύει?Πέρασμα και πάλι από Διδυμου 27 για να βρω την Μιλένα αλλά φάγαμε άκυρο. Όπως και χθες δούλευε μόνο μια Ελένη και από αύριο πρωί θα είναι και η Βικτώρια.
Οχι, ρωτησα απλα ποιες αλλες κοπελες ειναι γενικα και μου ειπε οτι το απογευμα θα ειναι η Ιβανα και γενικα μου ανεφερε και την Τανια. Δεν μου ανεφερε καν την Μιλενα.Ρώτησες την υπηρεσία γιατί δεν δουλεύει?
Λετε να σταματησε?Οχι, ρωτησα απλα ποιες αλλες κοπελες ειναι γενικα και μου ειπε οτι το απογευμα θα ειναι η Ιβανα και γενικα μου ανεφερε και την Τανια. Δεν μου ανεφερε καν την Μιλενα.
λετε να σταματησε?Ρώτησες την υπηρεσία γιατί δεν δουλεύει?
Καζακστανάκι είναι, μιλάει Ρωσική κανονικά.Πού δουλεύει αυτή η Λίζα η Ιταλίδα;
Τρολλάρουν.Εγώ δεν έχω καταλάβει τι εννοείτε οταν λέτε πινω δύο φαντα οπότε όλα καλά
Δευτερη βαρδια στο Φ65.Υπαρχει βεβαια και η Μπετουλα η αλλη αραπω του οικου που δεν ειναι τοσο ογκολιθος.Αν δεν ειναι πανω,θα ειναι στο κατω το 65.Καλησπέρα μύστες
Ξέρουμε τι ώρες δουλεύει η Μπιουτι;
Τζανινα μετα τις γιορτες.Εχθες ηταν παλι η Μανταλινα και η Σαρα.Μηδεν δωματια και η Σαρα σε τραβαγε μεσα να μη φυγεις.Αναδουλεια.Η τζανινα τελικά δουλεύει ή έχει φύγει ;;;
Φυλης 65 Μπιουτυ και Μπετουλα.Η μια ειναι σαν αρκουδα ,η αλλη ειναι σχεδον κανονικης αναλογιας.Αλλα πολυ μαυριλα....Αμα κάνω καμία επιδρομή 12-12 και θα βρω καμία μαύρη κάπου ρε μάγκες ;;
Νομίζω και στο 59 υπάρχει ένας πάνθηρας στην μεταμεσονύχτια.Φυλης 65 Μπιουτυ και Μπετουλα.Η μια ειναι σαν αρκουδα ,η αλλη ειναι σχεδον κανονικης αναλογιας.Αλλα πολυ μαυριλα....