Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.195
- Πόντοι
- 32.478
Εμένα Τατζικιστάν μου είπε πάντωςΚαζακστανάκι είναι, μιλάει Ρωσική κανονικά.
Τρολλάρουν.
Εμένα Τατζικιστάν μου είπε πάντωςΚαζακστανάκι είναι, μιλάει Ρωσική κανονικά.
Τρολλάρουν.
Η Πωλίνα είναι κάθε μέρα 10.00-18.00 εκτός Πέμπτες.Καλησπέρα ξέρετε η Πωλίνα από Καλύμνου 48β τι ώρες δουλεύει την Κυριακή ; Επίσης η μπιουτι από φυλής η μαυρουλα ; Επίσης ποιες μαύρουλες δουλεύουν Κυριακή ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν ειναι αναδουλεια. Ειναι οτι ο κοσμος εχει καταλαβει ποσο φολα ειναι η Σαρα και δεν θελει να πεταξει τα χρηματα του στα σκουπιδιαΤζανινα μετα τις γιορτες.Εχθες ηταν παλι η Μανταλινα και η Σαρα.Μηδεν δωματια και η Σαρα σε τραβαγε μεσα να μη φυγεις.Αναδουλεια.
Την Κυριακή οι κορασίδες κλείνουν τα μπούτια και προσεύχονταιΚαλησπέρα ξέρετε η Πωλίνα από Καλύμνου 48β τι ώρες δουλεύει την Κυριακή ; Επίσης η μπιουτι από φυλής η μαυρουλα ; Επίσης ποιες μαύρουλες δουλεύουν Κυριακή ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ρε συ απλά κάνει πελατεία έτσι με μουνογλειφτες. Αφού δεν μπορεί να γαμηθει δυνατά ή δεν θέλει.Λέω να πάω στη Τζανινα (δεν έχω πάει ποτέ) και μόλις μπει στο δωμάτιο με τη μουναρα της απλωμένη και το πουλί μου σε 100% στύση έτσι και μου ζητήσει να της γλύψω τη μουνακλα της να βγω στο σαλονακι και να ζητήσω από την τσατσά τα 20€ μου πίσω γιατί στα μπουρδέλα πληρώνουμε για να ικανοποιούμαστε εμείς, όχι οι αλόγες. Εφόσον θέλει η αλόγα Τζανινα γλυφομούνι φέρε μου τα 20€ μου πίσω, δώσε μου και τα δικά σου 20€ και αν έχεις καθαρή μουναρα ίσως και σε γλύψω... Fair trade λένε στο Αμέρικα!!
Ρε τιναφτορε...!!
Την ξέρεις χρόνια την Τζανίνα?Ρε συ απλά κάνει πελατεία έτσι με μουνογλειφτες. Αφού δεν μπορεί να γαμηθει δυνατά ή δεν θέλει.
Άμα μπορούσε θα σου έλεγε απλά κοίτα με και παιξτην. Δεν είναι νυμφωμανης, πονηρή είναι.
Ρε μπαγάσα... Πάλι μέσα έπεσες!!!Τζανινα μετα τις γιορτες.Εχθες ηταν παλι η Μανταλινα και η Σαρα.Μηδεν δωματια και η Σαρα σε τραβαγε μεσα να μη φυγεις.Αναδουλεια.
Έτσι μου είπε χθες η Σάρα. Ότι θα δουλεύει πρωί.Τελικά η τζανινα ήταν εκεί στο πόστο της...ευχαριστήθηκα το μουνακι της...από τις καλύτερες υπηρεσίες για εμένα...άσπρο μαύρο με την Σάρα
Όχι πριν κάτι μήνες την είδα και κατάλαβα ότι θέλει να σε καυλώσει γρήγορα για να χύσεις και να γλιτώσει όση πουτσα μπορείΤην ξέρεις χρόνια την Τζανίνα?
Μάλιστα... Αυτό κατάλαβες εσύ.Όχι πριν κάτι μήνες την είδα και κατάλαβα ότι θέλει να σε καυλώσει γρήγορα για να χύσεις και να γλιτώσει όση πουτσα μπορεί
Έτσι όπως τα έκαναν, ας τα λουστούν. Για κοροϊδα ψάχνουνΤζανινα μετα τις γιορτες.Εχθες ηταν παλι η Μανταλινα και η Σαρα.Μηδεν δωματια και η Σαρα σε τραβαγε μεσα να μη φυγεις.Αναδουλεια.
Όταν εννοώ την είδα, σημαίνει ότι πέρασα μαζί της, όπως και πριν από λίγες μέρες. Κοιτάζει να σε καυλώσει στα προκαταρκτικά για να μην γαμησεις πολύ. Επειδή όμως για μένα δεν είναι καμία μουναρα και κρατιομουν άρχιζε την γκρίνια στο 5 λεπτό να τελειώνω και ότι πονάει.Μάλιστα... Αυτό κατάλαβες εσύ.
Την είδες μόνο να υποθέσω? Αυτό γράφεις.
Επειδή κάποιοι την ξέρουμε πολλά χρόνια, πριν γράψεις κάτι ψάξτο λίγο.
Και αν έχεις την καλοσύνη άλλαξε και φωτογραφία, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε το παπάρι σου.
![]()
σήμερα δούλευαν μόνο Ελένη και Ιβάνα. είπε η τσατσά οτι επιστρέφουν από Δευτέρα Τάνια και Μιλένα!Ρώτησες την υπηρεσία γιατί δεν δουλεύει?
Οτι πουνε οι τσατσαδες δυστυχως.Και δεν γουσταρουν μερικες φορες τετοιου ειδους ερωτηματα για κοπελες που δουλευουν καλα.Ρε μπαγάσα... Πάλι μέσα έπεσες!!!
Έτσι μου είπε χθες η Σάρα. Ότι θα δουλεύει πρωί.
Χαίρομαι που πέρασες καλά.
Έγραψε βέβαια το μέλος από πάνω ότι θα λείπει...![]()
Η Καρινα ηταν 2η ή 3η βαρδια?Το βράδυ μετά από μπύρα,
Εσύ έγραψες για την τύσι ενώ εγώ έγραψα για την Νέμεση! Συνεπώς, ο άσχετος είσαι εσύ και όχι εγώ!Είναι η τιμωρία άσχετε. Νέμεσις είναι η οργή των θεων
Απλά το έγραψε λίγο λάθος τίσης είναι σωστά . Καταλάβαμε πάντως.Εσύ έγραψες για την τύσι ενώ εγώ έγραψα για την Νέμεση! Συνεπώς, ο άσχετος είσαι εσύ και όχι εγώ!