Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 373 άτομα (16 μέλη και 357 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
3.107
Πόντοι
441
Το μεσημέρι πήγα καρφωτός Άγκυρας 9 μπας και βρώ την Ντάρια, αντ'αυτού πέτυχα την κοιμισμένη την Αναστασία. Την κάνεις ό,τι θες, δεν λέω, όμως περισσότερη προσωπικότητα διαθέτει το κωλόχαρτο του μπουρδέλου που στεγνώνω τον πούτσο μου αφού χύσω.
Στο 12ρι ήταν η Όλγα μαζί με μία άλλη που δεν συγκράτησα όνομα, πήγα να περάσω και ένας παλιομαλάκας ήθελε να περάσει και αυτός οπότε και έφυγα ( οι τάνες βιάζονται όταν έχουν δωμάτια στη σειρά).

Φιλιππίδου ισόγειο είχε τη Βαλέρια (για εμένα είναι μία μετριότητα) και στον όροφο το κλασικό ντούο Καρολίνα - Τάνια

Φωκαίας 27 ήταν το θωρηκτό η Κατερίνα η Πολωνέζα, ενώ στο 19 ήταν η Λίζα (ως συνήθως) ενώ στον όροφο του 17 ένα μπάζο κανονικά σε κιλά που με είχε φολιάσει πριν κάτι μήνες.

Φυλής 69 ήταν η Λάνα, 59 η Άντζελα μαζί με μια μελαχρινή που δεν συγκράτησα όνομα, 84 η Ντιάνα, 65 όροφο η Χριστίνα Τσέχα (και κάποια άλλη στο δωμάτιο) ενώ στο ισόγειο ήταν η Κορίνα.

Πήγα Διδύμου για την Άννα στο 8 αλλα είχε δύο δωμάτια, οπότε δοκίμασα την Αννέτα στο 22 που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα.

Κακή βόλτα αλλά ελπίζω σε καλύτερα μελλοντικά (λέμε τώρα).

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
340
Πόντοι
21
Κακώς δεν μπήκες.

Φωκαίας 13 υπόγειο είχε ένα λατινάκι μούρλια!!!
Πάολα σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 13 ισόγειο είχε
Σαμάνθα ξανθιά Λατίνα πετίτ, σε απλό και...
Άριελ, καινούργια Λατίνα σε απλό αλλά Πανέμορφη, Αστέρι.
Στο ισογειο καναν παρελαση Παλιστανοι- αρεβες -αφρικανοι . Και φυσικα περνουσαν και στα δωματια…

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.251
Πόντοι
2.046
Πέρασμα σε σπιτάκια πριν από λίγο..
Φωκαιας 27 σκαλακια η Ναταλι
Φωκαιας 27 υπόγειο κλειστό
Φωκαιας 27 όροφος δεν ανέβηκα
Φωκαιας 25 ισογειο Τζανινα & Σαρα
Φωκαιας 19 Λίζα
Φωκαιας 17 ισογειο Μιχαελα
Φωκαιας 13 ισογειο & υπόγειο ανοιχτά αλλά δεν μπήκα
Φυλής 86 η Αννιτα σε πρόγραμμα μισής ώρας..
Φυλής 84 όροφος ανοιχτό δεν θυμάμαι ονόματα μετριοτητες..
Φυλής 65 όροφος η Χριστίνα η "Τσεχα "
Συμπληρώνω μερικά

Φ84α Έμα λάτιν αραπίνα νεαρή με τατού, σώμα με λίγα πιασίματα και Σοφία έτερη Κολομβιάνα.

Φιλιπ11α η γνωστή Ντιάνα η παχουλή Ρουμάνα μαζί με τη σκίννυ Κρυστάλ τη λατίνα που δούλεψε στο ίδιο για κανά μήνα το Σεπτέμβριο.

Φωκ27όροφος 4 λατίνες ,οι αρκετά μελαμψές Τάμυ και Έμιλυ, η Κατερίνα με τη χαρακτηριστική φράντζα και η πιτσιρίκα Ντάρλιν που φέρνει σε πετίτ με συνεχόμενα δωμάτια.

Η επίσης νεαρή Πάολα στο υπόγειο του Φωκαίας 13 είναι πιθανόν η ίδια Πάολα που είχε δουλέψει ένα φεγγάρι στο φ59 το καλοκαίρι,έχω γράψει κριτική. Με τόσες λατίνες όμως μπερδεύομαι, μπορεί να είναι άλλη.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.251
Πόντοι
2.046
Πριν από λίγο στο φυλής 71 στο ισόγειο είχε τέσσερις Λάτιν. Ή μία θωρηκτό, οι άλλες δύο πανομοιότυπης εμφανίςης μελαχρινές, η τέταρτη μου έκανε εντύπωση καθώς ήταν ξανθιά με μαλλί ακριβώς σε στυλ Γιουσεφ και παρουσιάστηκε σχετικά ευδιάθετη . Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταια;
Άν λες μια ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή ανοιχτόχρωμη νόστιμη ή και ομορφούλα,την Άννα μήπως;
Έχει ξανασυζητηθεί εδώ πριν μια βδομάδα,οι απόψεις διΐστανται. Καλή παρουσία πάντως.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.190
Πόντοι
19.236
Στο ισογειο καναν παρελαση Παλιστανοι- αρεβες -αφρικανοι . Και φυσικα περνουσαν και στα δωματια…
Όταν πέρασα δεν υπήρχε ψυχή ούτε κάποιο δωμάτιο να περιμένει.

MakisPap23

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Φιλιπ11α η γνωστή Ντιάνα η παχουλή Ρουμάνα μαζί με τη σκίννυ Κρυστάλ τη λατίνα που δούλεψε στο ίδιο για κανά μήνα το Σεπτέμβριο.
Η Κρυσταλ είναι η ίδια που ήταν στο Φ61; Ξέρει κανείς;

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
57
Like
14.057
Πόντοι
9.436
Επιστροφη απο Σαββατιατικη μεταμεσονυχτια τσαρκα στο Μεταξουργειο, ψιλοπανικος με αρκετους Περσες,

Ιασωνος 20β οροφος μια μαυριδερη λατινα με τουμπανο κωλο η Σαμυ, πολυ τουμπανο κωλο ομως....

Ιάσονος 39 1ο δεξι επανω η Ψηλη Λευκορωσιδα η Ερρικα

Ιάσονος 39 2 δεξι υπογειο η μαυριδερη αδυνατη κολομβιανη η Mhia

MA 21 Ισογειο αλλη μια καινουρια λατινα υπερτουμπανο ομορφη κοπελα η Λουσι, ολα τα δωματια κλεισμενα , εφυγα

MA 21 οροφος Ξανα αλλη μια τουμπανο λατινα με σουπερ βυζαρες με λευκο δερμα δεν συγκρατησα ονομα, ξανα κλεισμενα ολα τα δωματια εφυγα...

Κ45 τερμα ευθεια μεσα ξανα(!) μελαχρινη Κολομβιανη τουμπανο με ωραιες καμπυλες η Αλεξανδρα... καλυμενη ολοκληρη με τατοο...περασα μαζι της..λιγο πριν της το χωσω ειδα ενα τεραστιο τατοο μια νεκροκεφαλη ακριβως επανω απο το μουνι της λες και θα ετρωγε την πουτσα μου αμα εμπαινα...ξενερωσα λιγο παρολαυτα τις εριξα μερικες πουτσιες χωρις να χυσω, ντυθυκα γρηγορα και πηγα παραδιπλα στο

K45 πρωτη πορτα δεξια ξανα(!) καινουργια πρωτη μερα που ηρθε Μελαχρινη Κολομβιανη η Βαλερια, οκ κλασσικα λατινοκωλαρα κτλ...με λευκο δερμα η συγκεκριμενη.... περασα οπου εδω τελικα εχυσα.....

καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους...

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.507
Πόντοι
7.095
Σάββατο κατά της 4:20 βρέθηκα στο Μεταξουργείο λόγο δουλειάς και δεν άφησα την ευκαιρία να ρίξω μια ματιά τι παίζει σε ορισμένα σπιτάκια.
Αυτό που μου έκανε κλικ είναι μια μελαχρινή Ρουμάνα στο Περδίκα 3 και Μ.Α. πρωινή βάρδια.
Μέχρι να βγω και να επιστρέψω για δωμάτιο είχε κλείσει και έμεινα με το πουλί στο χέρι.
Έχουμε κάποια εικόνα από την εν λόγω κοπέλα τι λέει μέσα, μέχρι την επόμενη φορά που θα κάνω ντου και θα έχω και δική μου γνώμη.

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
751
Πόντοι
361
Επιστροφη απο Σαββατιατικη μεταμεσονυχτια τσαρκα στο Μεταξουργειο, ψιλοπανικος με αρκετους Περσες,

Ιασωνος 20β οροφος μια μαυριδερη λατινα με τουμπανο κωλο η Σαμυ, πολυ τουμπανο κωλο ομως....

Ιάσονος 39 1ο δεξι επανω η Ψηλη Λευκορωσιδα η Ερρικα

Ιάσονος 39 2 δεξι υπογειο η μαυριδερη αδυνατη κολομβιανη η Mhia

MA 21 Ισογειο αλλη μια καινουρια λατινα υπερτουμπανο ομορφη κοπελα η Λουσι, ολα τα δωματια κλεισμενα , εφυγα

MA 21 οροφος Ξανα αλλη μια τουμπανο λατινα με σουπερ βυζαρες με λευκο δερμα δεν συγκρατησα ονομα, ξανα κλεισμενα ολα τα δωματια εφυγα...

Κ45 τερμα ευθεια μεσα ξανα(!) μελαχρινη Κολομβιανη τουμπανο με ωραιες καμπυλες η Αλεξανδρα... καλυμενη ολοκληρη με τατοο...περασα μαζι της..λιγο πριν της το χωσω ειδα ενα τεραστιο τατοο μια νεκροκεφαλη ακριβως επανω απο το μουνι της λες και θα ετρωγε την πουτσα μου αμα εμπαινα...ξενερωσα λιγο παρολαυτα τις εριξα μερικες πουτσιες χωρις να χυσω, ντυθυκα γρηγορα και πηγα παραδιπλα στο

K45 πρωτη πορτα δεξια ξανα(!) καινουργια πρωτη μερα που ηρθε Μελαχρινη Κολομβιανη η Βαλερια, οκ κλασσικα λατινοκωλαρα κτλ...με λευκο δερμα η συγκεκριμενη.... περασα οπου εδω τελικα εχυσα.....

καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους...
"λιγο πριν της το χωσω ειδα ενα τεραστιο τατοο μια νεκροκεφαλη ακριβως επανω απο το μουνι της λες και θα ετρωγε την πουτσα μου αμα εμπαινα". Κλαίω ρε τύπε

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.344
Πόντοι
1.056
Αυτη ειναι που δουλευει αντι για την Αγαπη; Ειχα παει κατι βδομαδες πριν.. Η ειναι καινουργια;

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.251
Πόντοι
2.046
Η Κρυσταλ είναι η ίδια που ήταν στο Φ61; Ξέρει κανείς;
Καμμία σχέση με αυτήν του φ61. Αυτή τώρα στο Φιλιππίδου είναι πιο κοντή πιο πετίτ πιο μελαμψή ,την έχω αναφέρει και παλιότερα σε ενημερώσεις .

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.344
Πόντοι
1.056
Πηγα χτες για την Beauty γιατι δεν την εχω δοκιμασει ποτε αλλα ειχε ρεπο! :headbang:

Τελικα πηγα στο 59 (νομιζω) σε υπογειο και δοκιμασα μια μπελα/μπερλα καπως ετσι.. Επισης εχει και μια αλλη πολυ ωραια παρουσια κοντα στο 8αρι, δυνατο λατινακι αλλα πιο αδυνατη την οποια θα την επαιρνα ανετα αλλα ηθελα ζυμαρακι..

Η μπερλα προκειται για μια <<γνησια>> λατινα μαυριδερη με πιασιματα, βυζαρες, και κωλαρα..

Ειναι μελαχρινη και το προσωπο της ειναι σε σε στυλ αβαταρ και μιξη ινδιανας σαν αυτη που ερωτευεται ο κολιν φαρελ σε μια ταινια του που δεν θυμαμαι πως την λενε.. Το μουνακι της εχει ωραια αισθηση παρολο το λιπαντικο και σου παρεχει ζεστασια..
Το σωμα της εχει φουλ πιασηματα και ειναι μαλακο δλδ το πιανεις με την παλαμη σου ολοκληρη και γεμιζει απο την απαλοτητα του..

Γενικα ειναι ευδιαθετη με θετικη ενεργεια (τουλαχιστον με εμενα ετσι ητανε) και νομιζω θα περασετε καλα. Επισης αυτο που παρατηρησα ειναι οτι γενικα ειναι ηρεμα εκει τα πραγματα με την τσατσα να μην βιαζεται.. Αυτος ισως ειναι και απο τους πιο σημαντικους λογους για μενα, αλλωστε γιαυτο την δοκιμασα..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.819
Πόντοι
46.232
Πηγα χτες για την Beauty γιατι δεν την εχω δοκιμασει ποτε αλλα ειχε ρεπο! :headbang:

Τελικα πηγα στο 59 (νομιζω) σε υπογειο και δοκιμασα μια μπελα/μπερλα καπως ετσι.. Επισης εχει και μια αλλη πολυ ωραια παρουσια κοντα στο 8αρι, δυνατο λατινακι αλλα πιο αδυνατη την οποια θα την επαιρνα ανετα αλλα ηθελα ζυμαρακι..

Η μπερλα προκειται για μια <<γνησια>> λατινα μαυριδερη με πιασιματα, βυζαρες, και κωλαρα..

Ειναι μελαχρινη και το προσωπο της ειναι σε σε στυλ αβαταρ και μιξη ινδιανας σαν αυτη που ερωτευεται ο κολιν φαρελ σε μια ταινια του που δεν θυμαμαι πως την λενε.. Το μουνακι της εχει ωραια αισθηση παρολο το λιπαντικο και σου παρεχει ζεστασια..
Το σωμα της εχει φουλ πιασηματα και ειναι μαλακο δλδ το πιανεις με την παλαμη σου ολοκληρη και γεμιζει απο την απαλοτητα του..
λογικά στο Φυλής 61 τη Πέρλα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.923
Πόντοι
3.246
κοσμοσυρροή αργά χθες το βράδυ παραθέτω ενημέρωση από τσάρκα ώρες 22:30-23:30 περίπου
φυλής 71 κάτω η Κρυσταλ μαζί με μία άλλη που ήταν δωμάτιο
φυλής 71 πάνω Βερόνικα και Μαριάνα συνεχόμενα δωμάτια με μέσο όρο 10-15 άτομα στο σαλόνι πήγα τρεις φορές αλλά τζίφος
φυλής 69 η Έμμυ με τα τατού και τσατσά η Βίκη!
Φυλής 67 Τζένιφερ
φυλής 86 κάτω Αννίτα
φυλής 86 πάνω Έμμυ και Σοφία κολομβιανές ένας συναγωνιστής τις αποκάλεσε "αφρικανές" και παρεξηγήθηκαν
φυλής 84 κάτω Ράνια
φυλής 65 κάτω Κορίνα και Μπέτυ μαυρούλα
φυλής 65 πάνω Χριστίνα τσέχα
φυλής 59 κάτω Τζουλιάνα ενδιαφέρον κατσαρομάλικο λατινάκι θα τιμηθεί σύντομα!
φωκαίας 7 μια σκίννυ μοντελέ και ένας νάνος με αγελαδίσιο βλέμμα ήταν κάπως σαν αμεα
φωκαίας 13 υπόγα Πάολα
φωκαίας 17 Μικαέλα
φωκαίας 25 Σάρα και Τζανίνα
φωκαίας 27 Μιλένα
φωκαίας 27 όροφος 3 κορίτσια αδιάφορες και οι 3 (η πρεζού ξανθιά τσατσά που το παίζει βαρύμαγκας διώχνει κόσμο με τη συμπεριφορά της)
*πέρασα με Τζένιφερ απολαυστική πίπα, θα είναι εδώ μέχρι 22 του μηνός!

oti na nai

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.179
Πόντοι
4.115
Καλημέρα συναγωνιστές,εχτές το μεσημέρι βόλτα για άλλη μια επίσκεψη στους εθιστικούς δρόμους και αυτή τη φορά για Όλγα από φυλής 109 β.
Η κυρία της υποδοχής ,ευγενέστατη μου παρουσίασε την Άννα,ξανθιά μιλφ,ομορφη κοπέλα με κανονικό σώμα ,το πρόγραμμα της,69 ελεύθερο στοματικό και η Όλγα που ήταν δωμάτιο,πέρασα με Όλγα που έχει κόψει φιλιά και 69 αλλά οφείλω να πω οτι η πίπα της ηταν πολύ καλη και ωραίο σεξακι.
Στο δρόμο της επιστροφής ακουγα δυο φωνούλες ,η μια έλεγε πήγαινε σπίτι να αράξεις και η αλλη έλεγε πήγαινε στην άλλη Όλγα από Αγκύρας 12(δούλευε παλιότερα διδύμου 22)και έτσι ακουσα τη δεύτερη φωνουλα .Η Όλγα είναι μιλφακι, με κανονικό σώμα μελαχρινή,εχει βαψει μια τουφα στο μαλλί ξανθιά με ελεύθερο στοματικό και ολες τις στάσεις.
Δούλευε με μια Χριστίνα αλλα δεν έδωσα σημασία.
Πέρασα Όλγα μια χαρά στο δωμάτιο, ,το μονο κακο είναι οτι η κυρία της υποδοχής στο 7λεπτό χτύπησε πόρτα,βγαίνοντας η κουτοπόνηρη έκανε το λάθος να με ρωτήσει πως πέρασα ,τις είπα ολα ο.κ αλλά μη χτυπας τη πορτα πιο γρήγορα ,μου απαντάει :μουρο μου γραφω χρόνο δε χτύπησα πιο νωρίς.
Επειδή θεωρω οτι δεν άξιζε να χάσω το χρόνο μου να τις εξηγησω τα αυτονόητα σε κουτοπονηρα ατομα δε συνεχισα τη κουβέντα.

Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
434
Πόντοι
20
Φωκαίας 27 όροφος απόγευμα με 4 λατινες. Αξίζει καμία από εκει;
Πέρασα και εγώ εχθές από εκεί οι τρεις είναι καλές η μία δίνει Κόλο με συν δέκα ευρώ δεν πέρασα με τσατισε η πρεζου τσατσα

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.749
Πόντοι
3.760
Δλδ της ειπες ιεου ιεου μπερνα μπιεου και δε σου απαντησε?
Μτφρση:
θειο περνα να σου βαλω καποτα και μπες

Γενικα ειναι ευδιαθετη με θετικη ενεργεια (τουλαχιστον με εμενα ετσι ητανε) και νομιζω θα περασετε καλα. Επισης αυτο που παρατηρησα ειναι οτι γενικα ειναι ηρεμα εκει τα πραγματα με την τσατσα να μην βιαζεται.. Αυτος ισως ειναι και απο τους πιο σημαντικους λογους για μενα, αλλωστε γιαυτο την δοκιμασα..
Εκτος Μπιουτυ το μαγαζι εχει και τη Μπετυ.Επισης μαυρουκω αλλα με πολυ καλυτερο κορμι.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.749
Πόντοι
3.760
Καλημέρα συναγωνιστές,εχτές το μεσημέρι βόλτα για άλλη μια επίσκεψη στους εθιστικούς δρόμους και αυτή τη φορά για Όλγα από φυλής 109 β.
Η κυρία της υποδοχής ,ευγενέστατη μου παρουσίασε την Άννα,ξανθιά μιλφ,ομορφη κοπέλα με κανονικό σώμα ,το πρόγραμμα της,69 ελεύθερο στοματικό και η Όλγα που ήταν δωμάτιο,πέρασα με Όλγα που έχει κόψει φιλιά και 69 αλλά οφείλω να πω οτι η πίπα της ηταν πολύ καλη και ωραίο σεξακι.
Στο δρόμο της επιστροφής ακουγα δυο φωνούλες ,η μια έλεγε πήγαινε σπίτι να αράξεις και η αλλη έλεγε πήγαινε στην άλλη Όλγα από Αγκύρας 12(δούλευε παλιότερα διδύμου 22)και έτσι ακουσα τη δεύτερη φωνουλα .Η Όλγα είναι μιλφακι, με κανονικό σώμα μελαχρινή,εχει βαψει μια τουφα στο μαλλί ξανθιά με ελεύθερο στοματικό και ολες τις στάσεις.
Δούλευε με μια Χριστίνα αλλα δεν έδωσα σημασία.
Πέρασα Όλγα μια χαρά στο δωμάτιο, ,το μονο κακο είναι οτι η κυρία της υποδοχής στο 7λεπτό χτύπησε πόρτα,βγαίνοντας η κουτοπόνηρη έκανε το λάθος να με ρωτήσει πως πέρασα ,τις είπα ολα ο.κ αλλά μη χτυπας τη πορτα πιο γρήγορα ,μου απαντάει :μουρο μου γραφω χρόνο δε χτύπησα πιο νωρίς.
Επειδή θεωρω οτι δεν άξιζε να χάσω το χρόνο μου να τις εξηγησω τα αυτονόητα σε κουτοπονηρα ατομα δε συνεχισα τη κουβέντα.
...αυτη η τσατσα ειναι οντως ελεεινη και για πολλες κλωτσιες.Απο τις χειροτερες της αλυσιδας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom