Ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα και εγώ, με τον φίλο μου, σηκωθήκαμε και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Είμασταν στο ΟΑΚΑ, όπου είδαμε τον Παναθηναϊκό να νικάει 2-0, τον Παναιτωλικό. Αφού σχολιάσαμε διάφορα γεγονότα, από την νεότητα μας, μέσα στον Ηλεκτρικό, χωρίσαμε και εγώ συνέχισα προς την Βικτώρια, όπου και αποβιβάστηκα, για ένα σύντομο πέρασμα από την πιάτσα. Στην Πλατεία Βικτωρίας πέτυχα την Ντάρια. Έμοιαζε με νυφίτσα, κοιτούσε περίεργα και έτσι όπως ήταν ντυμένη, δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινα μαζί της. Πριν εισέλθω στην "Εμπόλεμη Ζώνη", μπήκα σε ένα ψητοπωλείο, έριξα ένα κατούρημα και ένα φρεσκάρισμα. Στρίβοντας στην οδό Αριστοτέλους, είδα να γίνεται μανούρα, μεταξύ θαμώνων του Cafe Club "CNG 96", που βρίσκεται στην γωνία της Φιλιππίδου. Είχαν χωρίσει τους εμπλεκόμενους, οι οποίοι τηλεφωνούσαν για ενισχύσεις. Ο καυγάς, από ότι άκουσα, έγινε για την γκόμενα κάποιου, την οποία ενόχλησε μία παρέα. Έστριψα και απομακρύνθηκα, από το μάτι του κυκλώνα, καθώς "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ":
Φιλιππίδου 11Α: Τρεις κοπέλες: Ντιάνα, το γνωστό μπάζο. Η Ναόμι, με το φιδίσιο κορμί, από την Νιγηρία και η Λούνα, μια αδιάφορη, από την Κολομβία. Όλες, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 71Α: Τρεις Φολό-Λατίνες: Μπάρμπαρα, Ρενάτα και Άννα. Όλες σε νορμάλ πρόγραμμα, εκτός από την Άννα, η οποία κάνει ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό, με συν 20€. Όταν ρώτησα την τσατσά, εάν το ελεύθερο στοματικό είναι και τελειωτικό, αυτή με σιχτίρισε.
Φυλής 65Β: Νικόλ, αδιάφορη παρουσία. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 9: Τρεις κοπέλες: Ντιόνα, Καρολίνα και Τζένιφερ. Μαυροτσούκαλες, αγνώστου εθνικότητας και μέτριας εμφάνισης. Νορμάλ πρόγραμμα και με έξτρα χρήματα έκαναν και ελεύθερο στοματικό. Ρώτησα την τσατσά, η οποία έτρωγε μερίδα στο σαλόνι, εάν το ελεύθερο στοματικό ήταν και τελειωτικό και μία, από τις κοπέλες, έκανε πως ξέρναγε. Ίσα, μωρή χαμούρα!
Φωκαίας 13 (υπόγειο): Βάνα, αδιάφορο milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 13: Δύο Φολό-Λατίνες: Η Λάουρα, η οποία έχει καλές εντυπώσεις, από συναγωνιστή που με ενημέρωσε και η Σάρα, με τουμπανιάρικη εμφάνιση. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φωκαίας 19: Κάρλα, αδύνατο μελαχρινό στυλιάρι, έμοιαζε με ντυμένο ξύλο. Ήταν τόσο μελαχρινή, που την πέρασα για γύφτισσα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 74 (δεξιά): Άννα, αδύνατο, άσχημο, ξανθό στυλιάρι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Έφυγα, από την πιάτσα, χωρίς να πηδήξω καμία. Πηγαίνοντας προς τον Ηλεκτρικό πέτυχα κάτι πιτσιρίκες, μπάζα, ντυμένες καρναβάλια. Οι Άραβες, που τις έβλεπαν, τους έκαναν άγριο και επιθετικό καμάκι. Αυτές, αν και είχαν και αγόρι, μαζί τους, δεν αντιδρούσαν. Σκέφτηκα, πως εάν ήταν κανένα νεαρό Ελληνόπουλο, θα το έκραζαν, οι κωλοτρυπίδες! Μπήκα μέσα στο βαγόνι και έκατσα σε μία θέση. Μπροστά μου καθόταν ένας νεαρός σεκιουριτάς. Ήταν με σκυμμένο το κεφάλι και έκανε, διαρκώς, γκριμάτσες απελπισίας και μιζέριας. Τον λυπήθηκα, τον φουκαρά. Ένα ταλαιπωράκι, της ζωής, με μισθό της πλάκας. Με τι αυτοπεποίθηση, θα έβγαινε έξω το Σαββατόβραδο και με τι θάρρος, θα μιλούσε σε μία οποιαδήποτε κοπέλα, όταν από πριν ήξερε την μοίρα του. Γαμημένη και άδικη ζωή, σκέφτηκα, καθώς έβγαινα από το βαγόνι. Πηγαίνοντας προς το Μετρό, περνούσαν από μπροστά μου πολλά καρναβάλια και πολλά πατσαβούρια, με εμφάνιση χειρότερη από τους μασκαράδες. Οι πόρτες του συρμού ήταν ακόμα ανοιχτές. Σε ένα βαγόνι, είδα μια παρέα από τρεις πούστηδες. Ήταν τόσο ιδιαίτερες, οι φυσιογνωμίες και το ντύσιμο τους, που έμοιαζαν με διαφημιστικό πόστερ! Κατέβηκα τις σκάλες και μπήκα στο βαγόνι του Μετρό, το οποίο ήταν γεμάτο από πιτσιρικαρία. Ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας νεαρός ζητιάνος, ο οποίος ζητούσε χρήματα μπουσουλώντας. Τι άλλο θα σκαρφιστούν, αυτοί οι ζήτουλες, σκέφτηκα. Εν τω μεταξύ, κάποιοι πιτσιρικάδες άρχισαν να γελάνε και να κλείνουν την μύτη τους, καθώς ο τύπος φαινόταν να μύριζε. Πλησίασε προς το μέρος μου, με κοίταξε με ένα βλέμμα απελπισίας και μου ζήτησε χρήματα. Στην αρχή δεν ένιωσα κάτι. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, άρχισα να μυρίζω μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΟΧΑ! Μάγκες, ο τύπος ΒΡΩΜΟΥΣΕ σαν κτήνος! Οι πιτσιρικάδες είχαν έρθει προς το μέρος μου, έκλειναν την μύτη τους και ένας, από αυτούς, έλεγε ότι ήθελε να ξεράσει. Ένα νεαρό τσιμπούκι, με τα μισά βυζιά έξω, έβγαλε ένα μπουκάλι με άρωμα και άρχισε να ψεκάζει.
Κάτι άχρωμες κοπελιές χαμογελούσαν, κρατώντας παράλληλα την μύτη τους, ενώ κάποιες άλλες γελούσαν και σχολίαζαν. Ο τύπος μύριζε ένα μίγμα από νυφίτσα, ασβοκούναβο, κάλτσες δρομέα Ημιμαραθώνιου Αθήνας, σκουπίδια, χώμα από τάφο, σώβρακο συνταξιούχου Πασοκτζή και αρβύλες Καταδρομέα, μετά από 50άρα πορεία-βολή. Ειλικρινά, ήμουν ψιλό-down, από τα προηγούμενα σκηνικά. Όμως, αυτό το ατυχές περιστατικό μου άλλαξε την διάθεση. Γύρισα σπίτι, γελώντας. Ήπια ένα ποτήρι γάλα, έφαγα ένα πακέτο μπισκότα, έκανα μπάνιο, έγραψα την ενημέρωση και έπεσα για ύπνο. Καλό ξημέρωμα, σε όλους!