dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
Η Ιρίνα επέστρεψε απο την Ουκρανία και απο αύριο στο Φωκαίας 27 θα την βρείτε.
Αυτά ειναι καθημερινά σκηνικά, πιστεύω είναι μέσο σκληραγωγηξσης μαμοθρευτων, να τα βάζεις να παίρνουν τον ηλεκτρικό 10 το βράδυ.Ολα αυτά που είδες στο λεοφορειο και στο μετρό,θα τα διηγείσαι κάποια στιγμή στα δισέγγονα σου.
Για μετάξι ξεκίνησα χθες θεωρώντας ευκαιρία την έλλειψη πάκιδων αλλά με απέτρεψε η σκέψη των βρωμοσεντονων.Τι ωραια ηταν χτες στο μεταξι χωρις τους λαθρο...
Έμενα δεν μου έδινε και του κυρίου xxx νομίζω, τώρα μετά το κέρασμα δεν ξέρω , παίζει να είναι ο ορισμός του "γαμιέται για μια πάστα"Λοιπόν κάτι που δεν ήξερα. Χουλιανα κάνει γλωσσόφιλα και επίσης παρατήρησα ένα μικρό κονδύλωμα στο μουνι προς το κωλο. Προσέξτε!
Επίσης Σαμπινα έκανε 69 ενώ άλλη φορά δεν μου είχε κάνει… μάλλον το μουντ
Τα ιδια θα λενε και οι άλλοι βλέποντας εμάς.Αχ Εβελινα...
Η καταντια του Ελλαδισταν 2025...
Κανεις την βολτα σου και ενα ποιοτικο σκηνικο δεν συναντας...
Εβελινα θεαΤην Εβελίνα θα εννοείς. Ξανθό κορίτσι με σιλικονάτο στήθος, λίγα τατουάζ, απαλό δερματάκι και υπέροχο κώλο. Πάντα πεντακάθαρη και μυρωδάτη. Δυστυχώς για εμάς, εχει αποσυρθεί και εχει γίνει σεφ.
Η Ιρίνα επέστρεψε απο την Ουκρανία και απο αύριο στο Φωκαίας 27 θα την βρείτε.
Αυτό το τελευταίο έχει ανοίξει καθόλου πρόσφατα; Συνέχεια κλειστό το βλέπω σαν το Φ66Α κόκκινη πόρταΦωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
ωραία να θυμηθώ να πάω να πετάξω στα σκουπίδια τον χαρταετόΗ Ιρίνα επέστρεψε απο την Ουκρανία και απο αύριο στο Φωκαίας 27 θα την βρείτε.
ακόμα δεν έχει ανοίξεισυνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαιας 25α περιμένουν κοπέλα
Του 20ρικου..Αυτή με τα πολλά τατουάζ είναι η σανυ Γουάιλντ;
Συναγωνιστη αν μπορεις να πεις καμια πληροφορια για το 18χρονο με ενδιαφερει
H ανοξη εχει φτασει νωριτερα για εμας τους μπουρδελιαρηδες !!
Ειρηνη Αλκαμενους !!
Αννα και Κατερινα Φωκαιας 19
Ιρινα αν επιβεβαωθει
+ ενα μικρο διαμαντακιανερχομενο ταλεντο που κραταω ακομα κρυφο και το χαιρομασττε 5-6 μπουρδελιαρηδες. Το εχουμε περασει απο εκτεταμενες δοκιμες στο πορνοκρεβατο και τα παει πολυ καλα !! Λεπτομερειες στην κριτικη που θα εχει τιτλο "Αγουρη 18χρονη στο στιβο μαχης "
Πολλες αξιολογες επιλογες επιτελους για τους μπουρδελιαρηδες !!!
Πραγματικα δεν ξερω που να ξοδεψω τα λεφτα μου ! Μαλλον σε ολες !!
![]()