Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (44 μέλη και 222 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
13
Like
2.297
Πόντοι
491
Μικρή αναφορά λόχου, έχουμε και λέμε..
Ανοιχτά:
Φ74Α, Φ72ΥΠ, Φ66Δ Σάρα & Έμμυ, Φ67, Φ84Α & Β, Φ86Α & Β, Φ69Β, Φ71Α & Β, Φ59ΙΣ Βραζιλιάνα λέει, αλλά είναι λευκή.. (γνωστό ψηλό κορμί με πιασίματα και καμπύλες)
Φ58 Αντρεα & Μαριλενα
Φ54 λατίνα με αφράτα πιασίματα

Φιλ11Α Ναόμι (ως μήνες πελάτης της μου τριβόταν μπροστά σε όλους για να περάσω, αλλά βολτάρω), Λούνα, Ντιάνα
Φιλ11Β Ρούμπι & Τζούλια (δεν αντιστάθηκα, θα ανέβει κριτική)
Παρεμπιπτόντως και τα δύο γεμάτα κόσμο..

Φωκ7 μεσαίο & δεξί, 13Α & Β, 17Α & Β, 19, 25Α & Β, 27Β ΙΣ

Κλειστά:
Φ66Α, Φ56, Φ69Α

Τελευταία τροποποίηση:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.954
Πόντοι
4.926
Έχουμε επιστροφή τζανινας;;; Την είχα χάσει ένα διάστημα...ξέρεις από τι ώρα ξεκινάει βάρδια;;
Εγώ την πέτυχα γύρω στις 20:00-20:30. Άρα, δουλεύει στην δεύτερη, απογευματινή, βάρδια (17:00-23:00).

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.954
Πόντοι
4.926
Ρε κοίτα αλλαγή συμπεριφοράς με ενα κωλοHell.
Όχι, ρε συναγωνιστή! Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό και να δίνεις ιδέες, στα λιγούρια. Προβλέπω να σκάνε, στους οίκους, διάφορα ναυάγια, κουβαλώντας κάσες με αναψυκτικά, για κέρασμα, μπας και τσιμπήσουν κάνα εξτραδάκι.

Συνημμένα

• unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 3

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
255
Πόντοι
21
Εγώ την πέτυχα γύρω στις 20:00-20:30. Άρα, δουλεύει στην δεύτερη, απογευματινή, βάρδια (17:00-23:00).
Παντός ισχύει ότι έχει πέσει σε εμφάνιση σε σχέση με πιο παλιά...αλλά από υπηρεσίες είναι από τα στανταρακια μου

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
13
Like
2.297
Πόντοι
491
Όχι, ρε συναγωνιστή! Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό και να δίνεις ιδέες, στα λιγούρια. Προβλέπω να σκάνε, στους οίκους, διάφορα ναυάγια, κουβαλώντας κάσες με αναψυκτικά, για κέρασμα, μπας και τσιμπήσουν κάνα εξτραδάκι.
Εξτραδάκια κυριολεκτικά δεν κερδίζεις εύκολα, ως και καθόλου, απλώς με δώρα, δηλαδή simping..
Προς ενημέρωσή τους.. :grin:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
13
Like
2.297
Πόντοι
491

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
3.089
Πόντοι
441
Σήμερα το μεσημέρι, τσάρκα με πολλά ευτράπελα :uzi::uzi:

Ώρα 1:30μ.μ.

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα με κώλο-τραπεζάκι κι ελεύθερη φλογέρα όπου και όταν θέλει...

Μαραθώνος 59 όροφος Μαρσέλα με νορμάλ. Υπηρεσία με πολλά νεύρα

Μαραθώνος 59 κάτω δύο καινούριες λατίνες με πιασίματα. Βαλέρια και Μαρία. Η μία καστανή και η άλλη μελαχρινή. Η τσατσά φώναζε ότι κάνω συνέχεια βόλτα:jerking2:Βάλε γκόμενες που να βλέπονται κ θα περάσω, απάντησα:birdman::birdman:Πρόγραμμα δεν είπε...

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαριάννα η λατίνα, νταρντάνα με απλό πλέον:jerking:

Μου είπαν η Μιωάννα είναι Βέργας 3 κ άλλαξα κατεύθυνση...

Βέργας 3 δεξιά Γκλόρια μελαχρινή ψιλή μιλφ με μεσοφόρι και Ειρήνη μελαχρινή γεματούλα με μεσοφόρι κι αυτή. Ελ.φλογέρα κι οι δυο.
Αριστερά Γκλόρια (νομίζω) μελαχρινή λατίνα μεσαίου ύψους. Κλασσικό σουλούπι λατίνας. Απλό πρόγραμμα. Δεύτερη κοπέλα Μιωάννα, ανοιχτόχρωμη σοβιετική 25-28 χρονών, νοχελική με 2.5 ωραίο βυζί. Πρόγραμμα επιλεκτική ελεύθερη φλογέρα :jerking2: Η υπηρεσία μέσα στα νεύρα:jerking: Ραμαζάνι βλέπεται, 50% κάτω έσοδα...

Πλήρωσα και μπήκα...

Μου συνέβη κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ στα τόσα χρόνια...

Μπήκε μέσα μες τη ξινίλα, χούφτωσα τα βυζιά της και προσπάθησε να μου περάσει προφυλακτικό, ενώ ακόμη φορούσα το σώβρακο:new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Την απέβαλα αμέσως:vomit: και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω:piss:

Η υπηρεσία στον επόμενο την είπε ως Μιλάνα...

Προσοχή....

Περίπου την ίδια ώρα βόλταρα και εγώ σήμερα. Η Μιλάνα έκανε μπαμ πως είναι φόλα, το στήθος της πάντως φαίνεται ωραίο αν και πιστεύω πως είναι πειραγμένο.
Οι άλλες οι δύο στο αριστερό σαλόνι (οι μελαχρινές) τι μούτρα που έχουν ρε γαμώτο; Σε μπουρδέλο δουλεύουν ή σε γραφείο κηδειών;

Στο απέναντι από το Βέργας 3 είχε την κλασική μιλφ με μέτριο σώμα αλλά καλές υπηρεσίες.
Στο 7 είχε αυτό το θωρηκτό την Κωνσταντίνα μαζί με μια άσχημη σοβιετική, ενώ στο κάτω ήταν τα αγγελούδια Μόνικα και Λίκα. Τις έβλεπα και σκεφτόμουν τις φωτογραφίες του @Gxamos. Κάποιος να πει στην Λίκα πάντως πως αυτές οι ροζ χνουδωτές παντόφλες δεν είναι για μπουρδέλο.
Στο απέναντι από το 7 είχε στο ένα αυτήν την νταρντάνα που έχει βαλτώσει εκεί πέρα και στο άλλο μια ξερακιανή ξανθιά milf με απλό πρόγραμμα

Λιοσίων στο ένα είχε την Έμμυ και στο άλλο μια αδιάφορη Λατίνα

Στη Φωκαίας πήγα στο 19 και πράγματι η Κατερίνα είναι όμορφη ενώ η Άννα έχει πονηρό μουτράκι. Δυστυχώς πάρα πολύς κόσμος, δημιουργεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα αφού δεν υπάρχουν παράθυρα.

Στο Φυλής 71 ισόγειο ψιλοέφαγα φόλα από τη Μία, εντελώς άοσμη, άχρωμη, άγευστη. Μαζί της ήταν άλλες δύο λατίνες, εντελώς αδιάφορες (κοντές και μαυριδερές)
Στο 84α είχε τη μαυρούλα τη Μπέτυ/Μπέσυ.
Στο 86β είχε τη Βικτώρια που είχα πάρει πριν λίγες ημέρες από το Φυλής 109. Μέτρια και αυτή.
Στο 69 είχε τη Λάνα, εντελώς βλακόφατσα.
Στο 109 είχε στο ισόγειο την Όλγα και στον όροφο μία μελαχρινή mature -και καλά- τουρκάλα.

Στη Φιδιπίδου είχε στο ισόγειο τη Βαλέρια και την Αννέτα από Διδύμου 22. Στον όροφο Κορίνα και μία ακόμα νταρντάνα ξανθιά που μου διαφεύγει το όνομα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
92
Like
16.370
Πόντοι
19.226
Περίπου την ίδια ώρα βόλταρα και εγώ σήμερα. Η Μιλάνα έκανε μπαμ πως είναι φόλα, το στήθος της πάντως φαίνεται ωραίο αν και πιστεύω πως είναι πειραγμένο.
Οι άλλες οι δύο στο αριστερό σαλόνι (οι μελαχρινές) τι μούτρα που έχουν ρε γαμώτο; Σε μπουρδέλο δουλεύουν ή σε γραφείο κηδειών;

Στο απέναντι από το Βέργας 3 είχε την κλασική μιλφ με μέτριο σώμα αλλά καλές υπηρεσίες.
Στο 7 είχε αυτό το θωρηκτό την Κωνσταντίνα μαζί με μια άσχημη σοβιετική, ενώ στο κάτω ήταν τα αγγελούδια Μόνικα και Λίκα. Τις έβλεπα και σκεφτόμουν τις φωτογραφίες του @Gxamos. Κάποιος να πει στην Λίκα πάντως πως αυτές οι ροζ χνουδωτές παντόφλες δεν είναι για μπουρδέλο.
Στο απέναντι από το 7 είχε στο ένα αυτήν την νταρντάνα που έχει βαλτώσει εκεί πέρα και στο άλλο μια ξερακιανή ξανθιά milf με απλό πρόγραμμα

Λιοσίων στο ένα είχε την Έμμυ και στο άλλο μια αδιάφορη Λατίνα

Στη Φωκαίας πήγα στο 19 και πράγματι η Κατερίνα είναι όμορφη ενώ η Άννα έχει πονηρό μουτράκι. Δυστυχώς πάρα πολύς κόσμος, δημιουργεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα αφού δεν υπάρχουν παράθυρα.

Στο Φυλής 71 ισόγειο ψιλοέφαγα φόλα από τη Μία, εντελώς άοσμη, άχρωμη, άγευστη. Μαζί της ήταν άλλες δύο λατίνες, εντελώς αδιάφορες (κοντές και μαυριδερές)
Στο 84α είχε τη μαυρούλα τη Μπέτυ/Μπέσυ.
Στο 86β είχε τη Βικτώρια που είχα πάρει πριν λίγες ημέρες από το Φυλής 109. Μέτρια και αυτή.
Στο 69 είχε τη Λάνα, εντελώς βλακόφατσα.
Στο 109 είχε στο ισόγειο την Όλγα και στον όροφο μία μελαχρινή mature -και καλά- τουρκάλα.

Στη Φιδιπίδου είχε στο ισόγειο τη Βαλέρια και την Αννέτα από Διδύμου 22. Στον όροφο Κορίνα και μία ακόμα νταρντάνα ξανθιά που μου διαφεύγει το όνομα.
Ωραίος!
Δεν είναι φτιαγμένο το στήθος της Μιλάνας-Μιωάννας...
Ωραίο βυζί, αλλά φολάρα...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.785
Πόντοι
606
γνωριζει καποιος πριν κλοισει τ περγαμου 1 ειχαι μια ροσοφονι καυλιτσα στ πρωτο οροφο ...που μπορει ν βρυσκετε τωρα????

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.440
Πόντοι
456
Πέρασε κανείς απο τροφωνίου? Είναι ανοιχτά το 13 που έχει γριες? (όλγα και ελένη) Το τελευταίο καιρό όποτε περνάω είναι κλειστό

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
405
Πόντοι
301
γνωριζει καποιος πριν κλοισει τ περγαμου 1 ειχαι μια ροσοφονι καυλιτσα στ πρωτο οροφο ...που μπορει ν βρυσκετε τωρα????
Την Εβελίνα θα εννοείς. Ξανθό κορίτσι με σιλικονάτο στήθος, λίγα τατουάζ, απαλό δερματάκι και υπέροχο κώλο. Πάντα πεντακάθαρη και μυρωδάτη. Δυστυχώς για εμάς, εχει αποσυρθεί και εχει γίνει σεφ.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
8.096
Πόντοι
2.036
Φ71 κάτω Μπάρμπαρα, Ρεμπέκα
Φ71 πάνω Ντούλτσε και μια γεματούλα
Φ67 Χριστίνα? Λατίνα
Φ65 κάτω Νικόλ
Φ65 Μπέκυ , δοκιμάστηκε πέτρα ο κώλος, οκ στο υπόλοιπο.
Φ84 πάνω Αλεξάνδρα
Στο δίπλα πάνω Άννα ται και Μαρία Τσεχία , λολ.
Φιλλ 11 κάτω , Ναόμι,Ντιάνα μπανάνα,Λούνα.Έριξα και στην Ναόμι ένα να κάνω 2πλη την σοκολάτα.
Φώκαιας 13 η Άντζελα , μου αρέσει αλλά.την φοβάμαι και.μια μιλφ άκυρη μου φάνηκε Ιβάνα.
Φώκαιας 19 Κάρλα,Κατερίνα.
Φώκαιας 25 νέα Λατίνα δεν ειπε όνομα, μικρό πεταχτό βυζάκι κωλαράκι.
Φώκαιας 27 Τατιάνα.
Φυλής 54-56, τα μπερδεύω κάτω, 2 μπαμπατσικες Λατίνος, μέση Αουρόρα,πάνω άλλες 2 Μπαμπατσικες η μία είναι η Λούνα που παίζει και μετάξι.

Λιοσιων 73 Α Μπέλλα, όμορφη.
Στο δίπλα Εμμυ και Μαριάννα Λατίνα.

Κλείνω την βραδιά με λίγη σαντιγί στην διπλή σοκολάτα, Λίκα, μάλλον διπλοβάρδια καθότι μύριζε ιδρωτίλα αλλά νταξ , δεν πτοήθηκα πολύ , όμορφη και η Μόνικα, βαραγανε μύγες όταν τις βρήκα και έκατσα άνετα 15' στο δωμάτιο, η Λίκα με το που μπήκε έψαχνε να δεί που είναι το κινητό μου...
Τρέχτε τώρα να γεμίσετε το σαλόνι

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
42
Πόντοι
0

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.010
Πόντοι
726
Λίκα, μάλλον διπλοβάρδια καθότι μύριζε ιδρωτίλα
Τεράστια ευκαιρία την οποία έχασα

η Λίκα με το που μπήκε έψαχνε να δεί που είναι το κινητό μου...
@Gxamos :confused:

Αργοτερα θα ακολουθήσει και δική μου σημερινή ενημέρωση.

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
537
Like
80.936
Πόντοι
47.129
Κλείνω την βραδιά με λίγη σαντιγί στην διπλή σοκολάτα, Λίκα, μάλλον διπλοβάρδια καθότι μύριζε ιδρωτίλα αλλά νταξ , δεν πτοήθηκα πολύ , όμορφη και η Μόνικα, βαραγανε μύγες όταν τις βρήκα και έκατσα άνετα 15' στο δωμάτιο, η Λίκα με το που μπήκε έψαχνε να δεί που είναι το κινητό μου...
Τρέχτε τώρα να γεμίσετε το σαλόνι

Είσαι σίγουρος? εγω περασα Βέργας 7 απογεμα στις 7 και ήτανε η γεματουλα Τίνα.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.494
Πόντοι
441

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
42
Πόντοι
0
περασα εκεινη την ημερα κ ηταν οντως η Χλοη τ φυλης 71,πολυ ωραιο μωρο αλλα 3η κ τελευταια π την πηρα ,την χορτασα κιολας,δεν ειναι κατι ουαου μεσα
Πολλές φολες.Γεμισαμε φολες.Αντικειμενικα μόνο η Μιχαέλα αξίζει.Και η Ντάρια άγκυρας.2 πουτανες σωστές σε υπηρεσίες.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.494
Πόντοι
441
σημερα πηγαινα για Αννα φωκαιας αλλα ειχε κοσμο κ εφυγα,την Κατερινα δεν την εχω παρει αξιζει μεσα?επειδη λιγο ο μετριος κωλος π χει λγο οτι δεν εχει βυζι λιγο οτι εχει χαλαρο μουνι(απ οτι εχω διαβασει),αυτα ειναι π μ κανουν να μην την εχω παρει ακομα,επισης κ η Ρεμπεκα απο φυλης 71 κατω μ εκανε κλικ πριν κατι μερες π την ειδα ,αν την εχει παρει καποιος ας πει αν αξιζει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom