noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.095
Δε νομίζω να περνάει και εάν θέλει δε νομίζω να τον δέχεται η κοπέλα.απορω που βρισκουν λεφτα για να γαμησουν...
Δε νομίζω να περνάει και εάν θέλει δε νομίζω να τον δέχεται η κοπέλα.απορω που βρισκουν λεφτα για να γαμησουν...
Εγώ την πέτυχα γύρω στις 20:00-20:30. Άρα, δουλεύει στην δεύτερη, απογευματινή, βάρδια (17:00-23:00).Έχουμε επιστροφή τζανινας;;; Την είχα χάσει ένα διάστημα...ξέρεις από τι ώρα ξεκινάει βάρδια;;
Όχι, ρε συναγωνιστή! Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό και να δίνεις ιδέες, στα λιγούρια. Προβλέπω να σκάνε, στους οίκους, διάφορα ναυάγια, κουβαλώντας κάσες με αναψυκτικά, για κέρασμα, μπας και τσιμπήσουν κάνα εξτραδάκι.Ρε κοίτα αλλαγή συμπεριφοράς με ενα κωλοHell.
Παντός ισχύει ότι έχει πέσει σε εμφάνιση σε σχέση με πιο παλιά...αλλά από υπηρεσίες είναι από τα στανταρακια μουΕγώ την πέτυχα γύρω στις 20:00-20:30. Άρα, δουλεύει στην δεύτερη, απογευματινή, βάρδια (17:00-23:00).
Εξτραδάκια κυριολεκτικά δεν κερδίζεις εύκολα, ως και καθόλου, απλώς με δώρα, δηλαδή simping..Όχι, ρε συναγωνιστή! Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό και να δίνεις ιδέες, στα λιγούρια. Προβλέπω να σκάνε, στους οίκους, διάφορα ναυάγια, κουβαλώντας κάσες με αναψυκτικά, για κέρασμα, μπας και τσιμπήσουν κάνα εξτραδάκι.
Φ56Φ58Αντρεα & Μαριλενα
Δεν την άκουσα καλά την τσα, δεν είμαι σίγουροςΦ56
Μαριλένα
Μαριάννα μάλλον εννοείς...
Σήμερα το μεσημέρι, τσάρκα με πολλά ευτράπελα
Ώρα 1:30μ.μ.
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα με κώλο-τραπεζάκι κι ελεύθερη φλογέρα όπου και όταν θέλει...
Μαραθώνος 59 όροφος Μαρσέλα με νορμάλ. Υπηρεσία με πολλά νεύρα
Μαραθώνος 59 κάτω δύο καινούριες λατίνες με πιασίματα. Βαλέρια και Μαρία. Η μία καστανή και η άλλη μελαχρινή. Η τσατσά φώναζε ότι κάνω συνέχεια βόλταΒάλε γκόμενες που να βλέπονται κ θα περάσω, απάντησα
Πρόγραμμα δεν είπε...
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαριάννα η λατίνα, νταρντάνα με απλό πλέον
Μου είπαν η Μιωάννα είναι Βέργας 3 κ άλλαξα κατεύθυνση...
Βέργας 3 δεξιά Γκλόρια μελαχρινή ψιλή μιλφ με μεσοφόρι και Ειρήνη μελαχρινή γεματούλα με μεσοφόρι κι αυτή. Ελ.φλογέρα κι οι δυο.
Αριστερά Γκλόρια (νομίζω) μελαχρινή λατίνα μεσαίου ύψους. Κλασσικό σουλούπι λατίνας. Απλό πρόγραμμα. Δεύτερη κοπέλα Μιωάννα, ανοιχτόχρωμη σοβιετική 25-28 χρονών, νοχελική με 2.5 ωραίο βυζί. Πρόγραμμα επιλεκτική ελεύθερη φλογέραΗ υπηρεσία μέσα στα νεύρα
Ραμαζάνι βλέπεται, 50% κάτω έσοδα...
Πλήρωσα και μπήκα...
Μου συνέβη κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ στα τόσα χρόνια...
Μπήκε μέσα μες τη ξινίλα, χούφτωσα τα βυζιά της και προσπάθησε να μου περάσει προφυλακτικό, ενώ ακόμη φορούσα το σώβρακο
Την απέβαλα αμέσωςκαι ζήτησα τα λεφτά μου πίσω
Η υπηρεσία στον επόμενο την είπε ως Μιλάνα...
Προσοχή....
Ωραίος!Περίπου την ίδια ώρα βόλταρα και εγώ σήμερα. Η Μιλάνα έκανε μπαμ πως είναι φόλα, το στήθος της πάντως φαίνεται ωραίο αν και πιστεύω πως είναι πειραγμένο.
Οι άλλες οι δύο στο αριστερό σαλόνι (οι μελαχρινές) τι μούτρα που έχουν ρε γαμώτο; Σε μπουρδέλο δουλεύουν ή σε γραφείο κηδειών;
Στο απέναντι από το Βέργας 3 είχε την κλασική μιλφ με μέτριο σώμα αλλά καλές υπηρεσίες.
Στο 7 είχε αυτό το θωρηκτό την Κωνσταντίνα μαζί με μια άσχημη σοβιετική, ενώ στο κάτω ήταν τα αγγελούδια Μόνικα και Λίκα. Τις έβλεπα και σκεφτόμουν τις φωτογραφίες του @Gxamos. Κάποιος να πει στην Λίκα πάντως πως αυτές οι ροζ χνουδωτές παντόφλες δεν είναι για μπουρδέλο.
Στο απέναντι από το 7 είχε στο ένα αυτήν την νταρντάνα που έχει βαλτώσει εκεί πέρα και στο άλλο μια ξερακιανή ξανθιά milf με απλό πρόγραμμα
Λιοσίων στο ένα είχε την Έμμυ και στο άλλο μια αδιάφορη Λατίνα
Στη Φωκαίας πήγα στο 19 και πράγματι η Κατερίνα είναι όμορφη ενώ η Άννα έχει πονηρό μουτράκι. Δυστυχώς πάρα πολύς κόσμος, δημιουργεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα αφού δεν υπάρχουν παράθυρα.
Στο Φυλής 71 ισόγειο ψιλοέφαγα φόλα από τη Μία, εντελώς άοσμη, άχρωμη, άγευστη. Μαζί της ήταν άλλες δύο λατίνες, εντελώς αδιάφορες (κοντές και μαυριδερές)
Στο 84α είχε τη μαυρούλα τη Μπέτυ/Μπέσυ.
Στο 86β είχε τη Βικτώρια που είχα πάρει πριν λίγες ημέρες από το Φυλής 109. Μέτρια και αυτή.
Στο 69 είχε τη Λάνα, εντελώς βλακόφατσα.
Στο 109 είχε στο ισόγειο την Όλγα και στον όροφο μία μελαχρινή mature -και καλά- τουρκάλα.
Στη Φιδιπίδου είχε στο ισόγειο τη Βαλέρια και την Αννέτα από Διδύμου 22. Στον όροφο Κορίνα και μία ακόμα νταρντάνα ξανθιά που μου διαφεύγει το όνομα.
Ρέιχαν ή Ρέιχαντ στον όροφοΣτο 109 είχε στο ισόγειο την Όλγα και στον όροφο μία μελαχρινή mature -και καλά- τουρκάλα.
Την Εβελίνα θα εννοείς. Ξανθό κορίτσι με σιλικονάτο στήθος, λίγα τατουάζ, απαλό δερματάκι και υπέροχο κώλο. Πάντα πεντακάθαρη και μυρωδάτη. Δυστυχώς για εμάς, εχει αποσυρθεί και εχει γίνει σεφ.γνωριζει καποιος πριν κλοισει τ περγαμου 1 ειχαι μια ροσοφονι καυλιτσα στ πρωτο οροφο ...που μπορει ν βρυσκετε τωρα????
Κοίτα,μαρεσε η περιγραφή αλλά 20αρικο Μεταξουργείο όχι.Κολωνού 32Β Χλοη τέρμα στεγνό λατινοπιπινι στο 20ρικο παρακαλώ.
Τεράστια ευκαιρία την οποία έχασαΛίκα, μάλλον διπλοβάρδια καθότι μύριζε ιδρωτίλα
@Gxamosη Λίκα με το που μπήκε έψαχνε να δεί που είναι το κινητό μου...
Κλείνω την βραδιά με λίγη σαντιγί στην διπλή σοκολάτα, Λίκα, μάλλον διπλοβάρδια καθότι μύριζε ιδρωτίλα αλλά νταξ , δεν πτοήθηκα πολύ , όμορφη και η Μόνικα, βαραγανε μύγες όταν τις βρήκα και έκατσα άνετα 15' στο δωμάτιο, η Λίκα με το που μπήκε έψαχνε να δεί που είναι το κινητό μου...
Τρέχτε τώρα να γεμίσετε το σαλόνι
περασα εκεινη την ημερα κ ηταν οντως η Χλοη τ φυλης 71,πολυ ωραιο μωρο αλλα 3η κ τελευταια π την πηρα ,την χορτασα κιολας,δεν ειναι κατι ουαου μεσαΚοίτα,μαρεσε η περιγραφή αλλά 20αρικο Μεταξουργείο όχι.
Πολλές φολες.Γεμισαμε φολες.Αντικειμενικα μόνο η Μιχαέλα αξίζει.Και η Ντάρια άγκυρας.2 πουτανες σωστές σε υπηρεσίες.περασα εκεινη την ημερα κ ηταν οντως η Χλοη τ φυλης 71,πολυ ωραιο μωρο αλλα 3η κ τελευταια π την πηρα ,την χορτασα κιολας,δεν ειναι κατι ουαου μεσα