Σπύρου πατση πριν αρκετή ώρα. Καποια Κωνσταντίνα όμορφη κοπέλα καστανόξανθη αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά αλλά είπε η τσατσά απλό πρόγραμμα της είπα ευχαριστώ και έφυγα και στράβωσε τα μούτρα της. Αν έκανε τουλάχιστον ελεύθερο στοματικό θα πέρναγα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κάτσε θα την δεις ελεύθερο Λιοσίων.Σπύρου πατση πριν αρκετή ώρα. Καποια Κωνσταντίνα όμορφη κοπέλα καστανόξανθη αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά αλλά είπε η τσατσά απλό πρόγραμμα της είπα ευχαριστώ και έφυγα και στράβωσε τα μούτρα της. Αν έκανε τουλάχιστον ελεύθερο στοματικό θα πέρναγα
ekkrhktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Πώς το τσιμπησες αδερφέ μπήκες ακαποτα;η τριφτηκες ακαποτα;Μετά από 2 μέρες τσούξιμο στο κατούρημα και κίτρινο πηχτό υγρό σε συνεχή ροή
Ευχαριστώ
Κρίμα και αυτές η καημένεςΥπάρχετε και εσείς οι κτηνοβάτες.
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 202
- Like
- 4.909
- Πόντοι
- 16.055
Δοκιμή με την Λίζα την "Ιταλιδα" που μιλάει άπταιστα αλβανικά τίποτα σπουδαίο ελάχιστη πίπα αλλά τον τρώει χωρίς να διαμαρτύρεται.
Πέρασμα και με την γνωστή Τζανίνα από Φωκαίας 25Β τυπικές υπηρεσίες(με ελεύθερο στοματικό), μην γράφετε μαλακίες ότι κάνει 69 κλπ γιατί δεν τα κάνει.
Πέρασμα και με την γνωστή Τζανίνα από Φωκαίας 25Β τυπικές υπηρεσίες(με ελεύθερο στοματικό), μην γράφετε μαλακίες ότι κάνει 69 κλπ γιατί δεν τα κάνει.
Για πρωί δεν ξέρω, αλλά κατά τη μία ήταν κλειστό, όπως κλειστά ήταν όλα σε Τροφωνίου-Βέργας-Εξηκίου, και τα μισά κλειστά σε Φυλής-Φωκαίας-Αγκύρας, το γιατί δεν ξέρω μάλλον κάποιο πέσιμο θα φοβόντουσανΚαλησπέρα συναγωνιστές
Πέρασα πρωί από Διδυμου 27 για Μιλένα αλλά έλειπε. Ξέρουμε αν έχει ρεπό σήμερα ή απλα πάει πιο μετά για δουλειά;
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Κάτι τέτοια ανεβάζεις και καυλωνουμεΚάτι τέτοιο ψάχνεις;;;
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 77
- Like
- 12.197
- Πόντοι
- 12.421
Τσάρκα γρήγορη στη 1η βάρδια!!!
Δυστυχώς πάρα πολλά κλειστά λόγω σκούπας
Διδυμου 27, Αγκύρας 9 και 12, Μαραθώνος όλα και Βέργας κλειστά.
Λιοσίων 73β Μισέλ και Έμμυ
Λιοσίων 73α Κίρα
Φωκαίας 19 Κάρλα με γυαλάκια, ελεύθερη φλογέρα σε καθαρούς.
Φωκαίας 13 κλειστά
Φυλής 67 Τζένιφερ με ελεύθερη φλογέρα και γεμάτα δωμάτια
Φυλής 71 όροφος Βερόνικα λάτιν με νορμάλ και ένα μοσχαράκι Αλάνα με νορμάλ Ποια Αλάνα, αυτή Ταβέρνα έπρεπε να τη λένε
Φυλής 71 ισόγειο Μία με ελεύθερη φλογέρα και η άλλη μοσχαράκι
Αλλαγή πλεύσης για Μεταξοσκώληκες...
Πάρα πολλά λειτουργούσαν με κλειστά φώτα!
Λεωνίδου 28 ισόγειο κλειστό και όροφος μια χοντρή θεία
Κολωνού 30-32, 47,48 κλειστά. Τα άλλα λειτουργούσαν με κλειστά φώτα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα η Αλίνα. Η τσατσά έβριζε , την έβρισα και εγώ για συμπαράσταση
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Α Ντιάνα και μια χοντρή. Με ελεύθερη φλογέρα. Πήρα τη Ντιάνα. Λάθος μου που την απαξίωνα.
Είναι πολύ καλή, με καλό τσιμπούκι και δε βιάζεται. Δεν έχει ωραίο σώμα, αλλά είναι τίμια για 10€
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Δυστυχώς πάρα πολλά κλειστά λόγω σκούπας
Διδυμου 27, Αγκύρας 9 και 12, Μαραθώνος όλα και Βέργας κλειστά.
Λιοσίων 73β Μισέλ και Έμμυ
Λιοσίων 73α Κίρα
Φωκαίας 19 Κάρλα με γυαλάκια, ελεύθερη φλογέρα σε καθαρούς.
Φωκαίας 13 κλειστά
Φυλής 67 Τζένιφερ με ελεύθερη φλογέρα και γεμάτα δωμάτια
Φυλής 71 όροφος Βερόνικα λάτιν με νορμάλ και ένα μοσχαράκι Αλάνα με νορμάλ Ποια Αλάνα, αυτή Ταβέρνα έπρεπε να τη λένε
Φυλής 71 ισόγειο Μία με ελεύθερη φλογέρα και η άλλη μοσχαράκι
Αλλαγή πλεύσης για Μεταξοσκώληκες...
Πάρα πολλά λειτουργούσαν με κλειστά φώτα!
Λεωνίδου 28 ισόγειο κλειστό και όροφος μια χοντρή θεία
Κολωνού 30-32, 47,48 κλειστά. Τα άλλα λειτουργούσαν με κλειστά φώτα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα η Αλίνα. Η τσατσά έβριζε , την έβρισα και εγώ για συμπαράσταση
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Α Ντιάνα και μια χοντρή. Με ελεύθερη φλογέρα. Πήρα τη Ντιάνα. Λάθος μου που την απαξίωνα.
Είναι πολύ καλή, με καλό τσιμπούκι και δε βιάζεται. Δεν έχει ωραίο σώμα, αλλά είναι τίμια για 10€
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
pithikos_xoropidixto
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2024
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Βουρ στη Φυλής κατευθείαν αναζητώντας τη Μπιούτη για βυζομαχίες. Ανεβαίνω στο Φ65, ηταν με τη Χριστίνα Τσέχα (απ τα Τιρανα). Μου προσφέρει παρτούζα η τσατσα με 30 Εβραίους, της λέω όχι, η Μπιούτη από μόνη της κάνει για 3 (μία αυτή +2 οι βυζάρες της). Μπορεί και για 5, αν προσθέσουμε τα κωλομέρια της. 5κάθαρη, ευγενέστατη, καυλιάρα και άψογη γενικώς. Ισπανική Βυζομαχία, τσιμπουκομαχία μέχρι τ @@, twerk, και στράγγιγμα στα 4. Χύνεις μεσα της κ νιώθεις επιβήτορας.
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Έχεις δίκιο.Δοκιμή με την Λίζα την "Ιταλιδα" που μιλάει άπταιστα αλβανικά τίποτα σπουδαίο ελάχιστη πίπα αλλά τον τρώει χωρίς να διαμαρτύρεται.
Η Τζανίνα σε καμία περίπτωση δεν αφήνει να τις γλύψεις το μουνί.
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.270
- Πόντοι
- 2.536
Η Τζανινα δύο φορές που πέρασα μαζί της, το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι αν κάνω γλυφομούνι. Και χωρίς καν να της πω κάτιΈχεις δίκιο.
Πού δουλεύει αυτή η Λίζα η Ιταλίδα;Δοκιμή με την Λίζα την "Ιταλιδα" που μιλάει άπταιστα αλβανικά τίποτα σπουδαίο ελάχιστη πίπα αλλά τον τρώει χωρίς να διαμαρτύρεται.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.131
- Πόντοι
- 46.232
Κολωνού 53 2η βάρδια στα 15 ευρώ.Πού δουλεύει αυτή η Λίζα η Ιταλίδα;
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.131
- Πόντοι
- 46.232
Φανταζομαι ότι τρολαρεις....οσες φορές έχω περάσει (κ δεν είναι λιγες)λέει, γελώντας γλύψε αλλιώς δεν έχει πιπα...Έχεις δίκιο.
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.131
- Πόντοι
- 46.232
Ωραίο κορμάκι η "Ιταλίδα 'κ ωραιο βυζί, για τη Τζανίνα πάντως όσες φορές την έχω πάρει οκ μπορεί μα μην έρχεται σε στάση 69 αλλά αράζει στο κρεβάτι ανοίγει τις ποδαρες της και λέει χαριτιλογωντας γλύψε αλλιώς δεν έχει πίπαΔοκιμή με την Λίζα την "Ιταλιδα" που μιλάει άπταιστα αλβανικά τίποτα σπουδαίο ελάχιστη πίπα αλλά τον τρώει χωρίς να διαμαρτύρεται.
george90430
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Περιοχή Αιγάλεω- Αγία Βαρβάρα παίζει κάτι?
Περιοχή Αιγάλεω- Αγία Βαρβάρα παίζει κάτι?
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.153
- Πόντοι
- 3.177
Απ
Απο το κουζινάκι φωνάζει:περνα να γευτείς το μουνάκι μου.Φανταζομαι ότι τρολαρεις....οσες φορές έχω περάσει (κ δεν είναι λιγες)λέει, γελώντας γλύψε αλλιώς δεν έχει πιπα...
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.153
- Πόντοι
- 3.177
Με τη Κωνσταντίνα εχω να περάσω πολύ καιρό,ποτέ όμως δεν έκανε ελεύθερο,δε ξέρω αν άλλαξε κάτι.κάτσε θα την δεις ελεύθερο Λιοσίων.
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Αμα κάνω καμία επιδρομή 12-12 και θα βρω καμία μαύρη κάπου ρε μάγκες ;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77