Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 848
- Πόντοι
- 361
Μακαριοι οι πτωχοί τω πνευματιΕσύ έγραψες για την τύσι ενώ εγώ έγραψα για την Νέμεση! Συνεπώς, ο άσχετος είσαι εσύ και όχι εγώ!
Μακαριοι οι πτωχοί τω πνευματιΕσύ έγραψες για την τύσι ενώ εγώ έγραψα για την Νέμεση! Συνεπώς, ο άσχετος είσαι εσύ και όχι εγώ!
Σημερινη πρωινη καταθεση στη Βικα και το λαρυγγι της στο Διδυμου 27.Μονο Βικα σημερα το πρωι στο 27,στο 22 η Αννετα σκετη καλα κρατει τα ηνια του μαγαζιου με δωματιακια συνεχεις,και στο Φψκαιας 25 κανεις γιατι ειναι κλειστο τα πρωινα.Αυτα προς το παρον ,ημερα Σαββατο 14/12.
Βραζιλιάνα αποκλείεται Της μίλησα Πορτογαλικά και δεν ήξερε να απαντήσει Αλλά μικρή σημασία έχει αυτό Λατίνα είναι μιλάει ισπανικάΠήρα την Αννέτα πριν λίγες ώρες, αρκετά μέτρια θα έλεγα.
Ναι μεν προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, όμως σε εμφάνιση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και (το χειρότερο) διέκρινα κακές οσμές. Επίσης, εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα πλαστικά βυζιά και φαίνεται πως έχει πειράξει και τον κώλο της.
Αν πάντως ελκύεται κάποιος από την εμφάνιση της ας περάσει, σε καμία περίπτωση δεν κλαις το 20ρικο. Και πρέπει να είναι όντως βραζιλιάνα.
Δλδ της ειπες ιεου ιεου μπερνα μπιεου και δε σου απαντησε?Βραζιλιάνα αποκλείεται Της μίλησα Πορτογαλικά και δεν ήξερε να απαντήσει Αλλά μικρή σημασία έχει αυτό Λατίνα είναι μιλάει ισπανικά
...οντως ισχυει η διαπιστωση.Παραυτα ομως κανει τα δωματιακια της.Πήρα την Αννέτα πριν λίγες ώρες, αρκετά μέτρια θα έλεγα.
Ναι μεν προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, όμως σε εμφάνιση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και (το χειρότερο) διέκρινα κακές οσμές. Επίσης, εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα πλαστικά βυζιά και φαίνεται πως έχει πειράξει και τον κώλο της.
Αν πάντως ελκύεται κάποιος από την εμφάνιση της ας περάσει, σε καμία περίπτωση δεν κλαις το 20ρικο. Και πρέπει να είναι όντως βραζιλιάνα.
Έμμυ την θυμαμαι να ειναι λες και γαμας κομοδινοΓια τις παλιές αγάπες μην μιλάς.
Λιοσίων 73β σήμερα είχα να πάρω την Έμμυ κάνα χρόνο και βουρ
Χαρικε που με είδε άρχισε τα χαζά ,ο χαρακτήρας δεν αλλάζει μου λέει.
Πιπαρα και γλυψημο αρχιδιων με δάγκωμα,αυτό δεν το ήθελα αλά αυτή γελαγε και έκανε το κέφι της
Δέχτηκε κολοδαχτιλο βαθιά στον πάτο της ,69 και το μουνι της μέλι.
Ιεραποστολικό και στα τέσσερα ξανααντκρισα αυτή την κολάρα ποίημα
Κάθος γαμουσα της λέω βόγκα μορή σα να γουστάρεις και μου αρχίζει τα αχ και τα βαχ και έχυσα τρέλα.
Έμμυ σαν το παλιό κρασί
Πρέπει να ήταν 22:50 κάτι τέτοιο, κουρασμένη οπότε 2η τέλος .Η Καρινα ηταν 2η ή 3η βαρδια?
Tι ενοεις μου εριξε πολλυ ξυλο η κοπελα χωρις να το ζητησω?Live....
Από τα ακριτικά της οδού Φυλής!!!
Φυλής 105 δεξιά
Κλειστό.
Φυλής 105 αριστερά ανοιχτό μετά από καιρό.
Αλεξάνδρα Λατίνα λοιπόν σε απλό πρόγραμμα και 69.
Γεμάτο σκαρί με πολλά τατουάζ. Τίποτα το ιδιαίτερο.
Φυλής 109 όροφος.
Η γκιλφ Ρωσίδα Φωτεινή σε απλό πρόγραμμα όλα με καπότα είπε...
Δεν την έχω δει ξανά κάπου.
Πολύ ταλαιπωρημένη.
Φυλής 109 ισόγειο
Βικτόρια και Μαρία. Ρωσσόφωνες.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69 και αυταρχικό.
Η Μαρία παλιά και καλή λύση. Αν και δεν ανακοίνωσε τελειωτικό στόμα, σίγουρα ο συναγωνιστής που ήταν στο δωμάτιο της πότισε το Λαρύγγι!!!
Εφτυνε πέντε λεπτά.
Η Βικτόρια σαν να μου φάνηκε ότι είναι καινούργια...
Τελικά πήγα...
Φωκαίας 27 Όροφος.
Τρεις λατίνες.
Τάμμυ, Κατερίνα και Εμιλη.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Πήρα Τάμμυ και με +10€ έδωσε και κώλο.
Πολύ ζέστη κοπέλα.
Ο Θεός όμως τιμωρεί...
Σήμερα μου έριξε πολύ ξύλο, η κοπέλα όμως, χωρίς να το ζητήσω.
Περαστικά μου...
Φωτό από το Φ105.
Και τωρα την εχεις ακομα τη γυναικα?Κ γω εχω αρπαξει γονοροια και ημουν τυχερος που δεν περασε στη γυναικα,αλλα πιπα με καποτα δεν μπορω,κατα 90% γι αυτο παω στον αγοραιο ερωτα αν ειναι τραβαω μια μλκ αυτη ειναι η πικρη μου αληθεια
Tι ενοεις μου εριξε πολλυ ξυλο η κοπελα χωρις να το ζητησω?
Κακώς δεν μπήκες.Φωκαιας 13 ισογειο & υπόγειο ανοιχτά αλλά δεν μπήκα
Στο ισογειο καναν παρελαση Παλιστανοι- αρεβες -αφρικανοι . Και φυσικα περνουσαν και στα δωματια…Κακώς δεν μπήκες.
Φωκαίας 13 υπόγειο είχε ένα λατινάκι μούρλια!!!
Πάολα σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 13 ισόγειο είχε
Σαμάνθα ξανθιά Λατίνα πετίτ, σε απλό και...
Άριελ, καινούργια Λατίνα σε απλό αλλά Πανέμορφη, Αστέρι.
Συμπληρώνω μερικάΠέρασμα σε σπιτάκια πριν από λίγο..
Φωκαιας 27 σκαλακια η Ναταλι
Φωκαιας 27 υπόγειο κλειστό
Φωκαιας 27 όροφος δεν ανέβηκα
Φωκαιας 25 ισογειο Τζανινα & Σαρα
Φωκαιας 19 Λίζα
Φωκαιας 17 ισογειο Μιχαελα
Φωκαιας 13 ισογειο & υπόγειο ανοιχτά αλλά δεν μπήκα
Φυλής 86 η Αννιτα σε πρόγραμμα μισής ώρας..
Φυλής 84 όροφος ανοιχτό δεν θυμάμαι ονόματα μετριοτητες..
Φυλής 65 όροφος η Χριστίνα η "Τσεχα "