Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (26 μέλη και 204 επισκέπτες)

Galias

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. Wtf
Λες και έκανα εγώ σαλόνι και έφυγαν τα κορίτσια από το μπουρδέλο σε φάση δε το δίνω το 20αρι
...φιλαρακι τι ώρα πήγες?...για να είναι άδειο το σαλόνι υποψιάζομαι ότι πήγες περίπου 13:00...γιατί τότε αδειάζει...

...αν πηγές περίπου 13:00...να ξέρεις ότι είναι περίπου η ώρα που οι κοπέλες θέλουν να κλείσουν την λάμπα...να αλλάξουν...και να φύγουν μαζί...σαν ζευγαράκι...οπότε αν ζήτησες μισάωρο δεν τους έκανες σαν πελάτης...γιατί θα έπρεπε η μία κοπέλα να περιμένει την άλλη για μισή ώρα!!...

...μια μέρα έφτασα 13:30...και ήρθα αντιμέτωπος με αυτό το "πρόβλημα"...οπότε λογικά αυτό έπαθες...

...αλλά και να μην είναι αυτό...μην μασάς!!...οι εκδιδομενες εκτός από έλλειμμα σωστής συμπεριφοράς...έχουν και απίστευτα ψυχολογικά...που τις περισσότερες φορές δεν είμαστε σε θέση να τα υποψιαστουμε...

...γάμα τες!!...κυριολεκτικά και μεταφορικά!!...μόνο για αυτό κάνουν...και τις περισσότερες φορές ούτε καν για αυτό!!...

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.135
Πόντοι
371
Το τι ακριβώς είναι πιθανόν να μην το μάθουμε ποτέ! .. υποτίθεται πλασάρεται ως ταϋλανδέζα , αμφισβητείται όμως από πολλούς.
Για σίγουρα δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Η Ναόμι όχι,δεν ήταν χτες στη νυχτερινή βάρδια . Απ' όσο ξέρω μόνο σ-κ ή Π-Σ-Κ κάθεται μέχρι αργά. Και δεν ξέρω κάν αν ήταν χθές απόγευμα.
Ελπίζω να μην είναι ladyboy :grin:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
213
Like
13.055
Πόντοι
31.618
Πέρασα χθες το απόγευμα από Λιοσίων 73α με την ΚΙΡΑ μετά από πολύ καιρό.το ίδιο βαριεστημενη οπός παλιά και χηροτερα.οχι αυτό όχι εκείνο.η κοπέλα δε γουστάρει να γαμιετε και το δείχνει.την σοζει η ομορφιά της

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.190
Πόντοι
201
Και ακόμα πιο παλιά ανακοίνωναν απλό, για παράθεσε μου την ενημέρωση σου για το πρόγραμμα της Άννας να δω για ποία μέρα αναφέρεσαι, επίσης η Ήρα κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ή ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα?

Είχα ρωτήσει την ίδια την Άννα πριν από μερικές ημέρες και μου είχε πει ότι κάνει ελεύθερο στοματικό, όμως για λόγους υγιεινής προστασίας δεν κάνει τελειωτικό.

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
15
Like
902
Πόντοι
371
Καλημέρα στην παρέα
Αν περάσει κανένας από Διδύμου ας ενημερώσει αν δουλεύει στο 18 η στο 20 η Σοφία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.474
Πόντοι
2.046

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.400
Πόντοι
46.232
Καλημέρα στην παρέα
Αν περάσει κανένας από Διδύμου ας ενημερώσει αν δουλεύει στο 18 η στο 20 η Σοφία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χθες πάντως ήταν κανονικά στο 18α όπου δουλεύει αρκετό καιρό εκεί ,απλά ο οίκος άνοιξε γύρω στις 1215

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.135
Πόντοι
371
Ψήνει κανείς περπάτημα για έρευνα Μετάξι σήμερα κατά τις 5 ή και αρκετά νωρίτερα; Ίσως και Φυλής μετά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom