Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (26 μέλη και 226 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.184
Πόντοι
441
Λικα δοκιμάστηκε, δεν μπορούσα να αντισταθώ όταν υπάρχει σύγκριση με Σαμπινα από έμπειρα μέλη.

Στο λιγοστό φως του σαλονιού μου έκανε κλικ. Στο δωμάτιο πάντα ντιμαρο το φως αν υπάρχει δυνατότητα. Ένα στεγνό κορίτσι με άσσο βυζί και βασική συμμετοχή με χαδακια και γλυψιματα ρογας. Πίπα με χερι αλλά άνευ καποτας, στα του σεξ δεν είπε σε κάτι οχι. Για μια φορά καλή είναι αλλά θα προτιμούσα Ειρήνη λόγω στήθους, για την εκπεσούσα βασίλισσα δυστυχώς δεν υπάρχει σύγκριση.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
198
Like
48.183
Πόντοι
34.078
Εδώ είναι η Νικόλ πραγματικά μόλις την είδα μπήκα μέσα σφαίρα είχα εφτά χρόνια να την πάρω από τότε που έκανα ντεμπούτο στο δίπλα μαγαζί στο δεύτερο όροφο

Αν και είχα γαμήσει πριν στην Σουλίου την ελένη δυο γύρους
η γκόμενα πραγματικά με θυμόταν μετά από εφτά χρόνια
Άνοιξε τα πόδια της στο κρεβάτι και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της και μου λέει άντε μπες θέλω να χύσω η πούτσα είχε γίνει πέτρα
Μπαίνω μέσα της αργά και αισθησιακά μετά δυνάμωσα την ένταση με ασταμάτητο κομπρεσέρ μέχρι που την πότισα σπέρμα στα βυζιά

Πραγματικά δεν περίμενα να τελειώσω αλλά η γκόμενα κατάφερε να με τελειώσει με όλη αυτή την τσαχπινιά που μου εκανε στο δωμάτιο

Πολύ καλή περίπτωση για 10 €

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.677
Πόντοι
2.036
Η Λίκα απο Βέργας 7 κάτω είναι πιο όμορφη απο τα κορίτσια που στήνεστε στο Αλκαμένους, θα έλεγα ακόμα και απο την φόλα Σαμπίνα στο πάνω.
Πρωινη βάρδια την πέτυχα μαζί με την Τίνα απο τα Μαραθώνος .
Και η Λικα από κει είναι και Βέργας 3
Είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε στην αλυσίδα Μαραθώνος - Βέργας 3 το καλοκαίρι για λίγο?
Μου θύμισε το πρόσωπο και τη ρώτησα στο δωμάτιο, αλλά η πονηρή το αρνήθηκε...

Χθές που πήγα 2η βάρδια δεν ήταν ούτε στο 7 ούτε στο 2 ούτε στο 3

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.616
Πόντοι
2.046
Εδώ είναι η Νικόλ πραγματικά μόλις την είδα μπήκα μέσα σφαίρα είχα εφτά χρόνια να την πάρω από τότε που έκανα ντεμπούτο στο δίπλα μαγαζί στο δεύτερο όροφο

Άνοιξε τα πόδια της στο κρεβάτι και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της και μου λέει άντε μπες θέλω να χύσω η πούτσα είχε γίνει πέτρα
Μπαίνω μέσα της αργά και σιάκα μετά δυνάμωσε την ένταση με ασταμάτητο κομπρεσέρ μέχρι που την πότισα σπέρμα στα βυζιά

Πραγματικά δεν περίμενα να τελειώσω αλλά καταφέρει γκόμενα να με τελειώσει με όλη αυτή την τσαχπινιά που μου εκανε στο δωμάτιο

Αυτό είναι το ερότικ πρίζον στο Μεταξουργείο που λένε;
Διεύθυνση;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.677
Πόντοι
2.036
Παρατήρηση, χθές σε όλα τα Λατινομάγαζα ήταν τίγκα Πάκιδες/μαύρους και Αλβανούς που δεν μιλούσαν κάν Ελληνικά, Φιλλιπίδου επίσης τους βάζουν μέσα, οπότε το only greek έχει πεθάνει στο 70-80% των μαγαζιών :cheesy:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
104
Like
19.662
Πόντοι
26.376
Παρατήρηση, χθές σε όλα τα Λατινομάγαζα ήταν τίγκα Πάκιδες/μαύρους και Αλβανούς που δεν μιλούσαν κάν Ελληνικά, Φιλλιπίδου επίσης τους βάζουν μέσα, οπότε το only greek έχει πεθάνει στο 70-80% των μαγαζιών :cheesy:
Χρόνια τώρα δεν υπάρχει only greek πουθενά...

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
545
Πόντοι
21

Μπαίνω μέσα της αργά και αισθησιακά μετά δυνάμωσα την ένταση με ασταμάτητο κομπρεσέρ μέχρι που την πότισα σπέρμα στα βυζιά

Πραγματικά δεν περίμενα να τελειώσω αλλά η γκόμενα κατάφερε να με τελειώσει με όλη αυτή την τσαχπινιά που μου εκανε στο δωμάτιο

Καλησπέρα πού ακριβώς είναι αυτό και ποιό βάρδια δουλεύει το κορίτσι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
441

καλο μουνι φενεται,ειναι καλη μεσα?8υμαμαι πριν 6-7 χρονια π επερνα μια στο διπλα π λες ,στον 2ο οροφο,νορμαλ σωμα γυαλια φορουσε,μεγαλα μουνοχειλα,ηλικια τοτε 24-26 ,δεν ειμαι σιγουρος κ επερνε πιπαρα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
187
Like
23.473
Πόντοι
32.478
Τύπε άσε τα πολλά λόγια και μη σπαμάρεις την ενημέρωση μας.
Η συγκεκριμένη ρίχνει πολλά άκυρα διότι την έχει δει, βέβαια φταίνε και τα ναυάγια που στήνονται καθημερινά και ολημερίς φουσκώνοντας τα μυαλά αυτηνής και της φίλης της (τα ποια;).

Για να κάθεσαι και να το υπεραναλύεις τόσο έχεις άλλα θέματα, ψυχιατρικής φύσεως, οπότε καλύτερα φύλαγε τα εικοσάρικα για επισκέψεις σε ψυχιάτρους/ψυχολόγους.
Θα χαρούμε πάντως να σε έχουμε κοντά μας, είσαι ένα ακόμα ναυάγιο, οπότε ταιριάζεις άριστα εδώ μέσα.
Εσύ τώρα που τον είπες ναυάγιο αισθάνθηκες καλύτερα ή ανώτερος; Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιον που γράφει κάτι προσωπικό χωρίς να προσβάλει ή να επιτεθεί λεκτικά σε άλλο μέλος να πρέπει να τον εξευτελίζεται για να αισθανθείτε οι ίδιοι καλύτερα.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
441
Καλησπέρα πού ακριβώς είναι αυτό και ποιό βάρδια δουλεύει το κορίτσι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
ρε φιλε στην ιδια σελιδα να κανεις λγο scroll πιο πανω γραφουν που ειναι

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
441
επισης γραψαν στους διπλα για αλκαμενους αδειο σαλονι,κ για Λικα γεματο σαλονι,τι φαση?δλδ αμα γραψω οτι πηδηξα ενα νεο φρουτο,23 χρονο,ρωσιδακι μπιμπελο κ με εξτρα μαρουλι επεσε ακαποτο,το επομενο λεπτο εχουν μαζευτει 30 ατομα στο σαλονι,τι δυναμη εχει το μουνι...το μουνι σερνει καραβια

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.781
Πόντοι
726
επισης γραψαν στους διπλα για αλκαμενους αδειο σαλονι,κ για Λικα γεματο σαλονι,τι φαση?δλδ αμα γραψω οτι πηδηξα ενα νεο φρουτο,23 χρονο,ρωσιδακι μπιμπελο κ με εξτρα μαρουλι επεσε ακαποτο,το επομενο λεπτο εχουν μαζευτει 30 ατομα στο σαλονι,τι δυναμη εχει το μουνι...το μουνι σερνει καραβια
Θα απορεί και το ρωσιδακι πώς μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί ξαφνικά :confused:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.556
Πόντοι
47.129

Συνημμένα

• 20240228_171715.jpg
    20240228_171715.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 22
  • 20240228_171711.jpg
    20240228_171711.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 25
  • 20240228_171630.jpg
    20240228_171630.jpg
    685,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 20240228_171402.jpg
    20240228_171402.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 24

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.781
Πόντοι
726
Φωκαίας 7: Ηλέκτρα
Φιλιππίδου 11α: Ναόμι, Τζούλια, Λούνα
Φυλής 84α: Ράνια με απανωτά μονοωρα
Φυλής 65β: Μπιουτι, Χριστίνα
Φυλής 65α: Μπέτυ, Νικόλ
(Αυτά τα δύο μπορεί και να τα μπερδεψα μεταξύ τους)
Φυλής 71α: Βιολέττα.

Αυτή η μελαχρινή μουναρα δίπλα από την Ηλέκτρα ποια είναι, ξέχασα να ρωτησω. Είναι καλή επίσης;

Φωτό από Φωκαίας 7
1000020911.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.616
Πόντοι
2.046
Αυτή η μελαχρινή μουναρα δίπλα από την Ηλέκτρα ποια είναι, ξέχασα να ρωτησω. Είναι καλή επίσης;
Καλησπέρα,τι εννοείς δίπλα από την Ηλέκτρα; Στο διπλανό σπίτι;το ισόγειο ή το υπόγειο δίπλα; Ρίξε μια περιγραφή αν θες!

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.781
Πόντοι
726
Καλησπέρα,τι εννοείς δίπλα από την Ηλέκτρα; Στο διπλανό σπίτι;το ισόγειο ή το υπόγειο δίπλα; Ρίξε μια περιγραφή αν θες!
Στο δίπλα ακριβώς σπίτι αριστερά, μου φαίνεται ήταν το υπογειο. Καυκάσια Μελαχρινή, κορμί λαμπάδα, προστυχοφατσα, απλό πρόγραμμα. Υποδοχή ένας Αλβανός 30ρης

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom