Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (26 μέλη και 303 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.197
Πόντοι
371
Φ65 όροφος Μπιούτι (κωλάρα!) και Χριστίνα (αυτή πρέπει να χάνει αρκετά λάδια :think: :grin:)
Μετά παρουσιάσεως της τσα2, βγαίνει πρώτη η Χριστίνα:

"εια σας, τι κάνετε; Καλά είσαστε; Ποιος θα περάσει μαζί μου; Πάμε να περάσουμε όμορφα;"

Το "εια" δεν είναι ορθογραφικό, είναι η προφορά της.. Όλο αυτό το είπε με ένα τρόπο αργό, χαλαρό, σε στυλ αποτυχημένο προκλητικό :tits2: δεν ξέρω τι φάση πραγματικά, αλλά μου φάνηκε ταυτόχρονα αστείο, και θλιβερό.. :sad2: Πάντως όσοι δε την ξέρουν, αξίζει να ανέβουν μόνο και μόνο για να δουν αυτό :grin:
Εκτός αν πάει ο Brad Pitt των μπουρδέλων και το βγάλει σε βίντεο χαχαχα (κάντε τον ταγκ)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.506
Πόντοι
2.036
Τώρα ,
Βεργας 7 υπόγα, Τίνα
Βέργας 3, 4 κορίτσια, οι κλασικές απλά δεν είχαν αλλάξει βάρδια ακόμα.
Βέργας 2 άκυρη μιλφογκιλφοφωκια.
Λ73 κάτω , Κίρα , Καρολίνα
Λ73 πάνω, Έμμυ , Ιζαμπέλα.
Χωματιανού 11 κάτω, ανοιχτό φως κλειδωμένη πόρτα.

Ενώ στο μυαλό μου είχα να ρίξω 2-3, λίγο η δουλειά και η κούραση, λίγο η πείνα, μάλλον θα φύγω μετα τον 1ο

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
213
Like
13.071
Πόντοι
31.618
Διδυμου 27 είχε ένα Ορκ καινούργια Ελένη κάνει τα πάντα αν δεν τρομάξεις.
Εγώ τρόμαξα και έφυγα.
Φυλής 59 μια Νικόλ δε μου είπε κάτι .μετά είδα ότι τα καλά τεμάχια ειρθαν κατά τις 6:30.
Τελικά βρικα αυτό που ήθελα Φιλιππίδου 11 κάτο
Ανεβάζω κριτική

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
416
Πόντοι
300
Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. Wtf
Λες και έκανα εγώ σαλόνι και έφυγαν τα κορίτσια από το μπουρδέλο σε φάση δε το δίνω το 20αρι
Επίσης αδελφέ τον εαυτό σου μην τον υποτιμάς. Επιλογές υπάρχουν έξω και κοπέλες που θέλουν πολύ περισσότερο να γαμηθουν από εμάς . Μην κοιτάς που δεν το δείχνουν . Περιποίηση του εαυτού μας χρειάζεται και αυτοπεποίθηση και όλα γίνονται. Επειδή η σημερινή γενιά στο θέμα αυτό είναι για τον τσοπου εντελώς δεν σημαίνει πως όλοι είναι το ίδιο . Μια φιλική συμβουλή έτσι για να υπάρχει εδώ μέσα

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.197
Πόντοι
371
ρε φιλε τι εννοεις καποια πραγματα φαινονται;

τα ματια μπορει να γυαλιζαν αλλα επεφτε το φως στα γυαλια και δε μπορει να το ειδαν. ρε κοροιδευετε και καλα κανετε αστειο ειναι που εφαγα πορτα απο πουτανες αλλα πραγματικα επειδη με πετυχε σε πολυ κακο timing γιατι ολη η ζωη μου παει σκατα τελευταια και βγηκα τουλαχιστον να γαμησω μια φορα ακομα και πληρωνοντας και εφαγα ακυρο και εκει, με πειραξε αρκετα. ναι ξερω, σιγα το πραγμα αλλα τεσπα, επομενη προσπαθεια στην ρανια λογικα που εχω ακουσει καλα λογια η στην εμυ που λεει ο φιλος και απο πανω. αλλα αν φαω ακυρο και εκει ε τι να πω, να τον κοψω αφου αχρησιμοποιητος ειναι.
Φίλε μην το παίρνεις μέσα σου, αλήθεια δεν υπάρχει λόγος!
Ούτε ξέρουμε τι μπορεί να συνέβαινε πριν πας/όταν πήγες. Απλά γράψε το συγκεκριμένο μαγαζί (ή τις συγκεκριμένες κοπέλες) και κάνε βόλτα άλλη φορά να πάρεις κάτι που θα σου γυαλίσει (κατά προτίμηση αφού θα έχεις μια γενική εικόνα από κριτικές, ή ρώτα με βάση τα γούστα σου/περιγραφή που να πας). Όλοι πέφτουμε κάποια διαστήματα ψυχολογικά, και σε νιώθω με αυτό που συνέβη, αλλά στ αρχίδια σου!! Τόσες υπάρχουν. Να πηγαίνεις να τον δίνεις, κάνει καλό, ακόμα κι αν πέσεις σε φόλα, κάποια άλλη θα σε τρελάνει

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.197
Πόντοι
371
Διδυμου 27 είχε ένα Ορκ καινούργια Ελένη κάνει τα πάντα αν δεν τρομάξεις.
Εγώ τρόμαξα και έφυγα.
Φυλής 59 μια Νικόλ δε μου είπε κάτι .μετά είδα ότι τα καλά τεμάχια ειρθαν κατά τις 6:30.
Τελικά βρικα αυτό που ήθελα Φιλιππίδου 11 κάτο
Ανεβάζω κριτική
Χτύπησες Ναομάκι ή Σάρα; Εγώ πέτυχα την αλλαγή φρουράς οπότε μπήκα δωμάτιο κατευθείαν πρώτος για σοκολάτα γάλακτος, ούτε περίμενα να δω/θυμηθώ τη Σάρα :grin:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.767
Πόντοι
441
Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. Wtf
Λες και έκανα εγώ σαλόνι και έφυγαν τα κορίτσια από το μπουρδέλο σε φάση δε το δίνω το 20αρι

Τύπε άσε τα πολλά λόγια και μη σπαμάρεις την ενημέρωση μας.
Η συγκεκριμένη ρίχνει πολλά άκυρα διότι την έχει δει, βέβαια φταίνε και τα ναυάγια που στήνονται καθημερινά και ολημερίς φουσκώνοντας τα μυαλά αυτηνής και της φίλης της (τα ποια;).

Για να κάθεσαι και να το υπεραναλύεις τόσο έχεις άλλα θέματα, ψυχιατρικής φύσεως, οπότε καλύτερα φύλαγε τα εικοσάρικα για επισκέψεις σε ψυχιάτρους/ψυχολόγους.
Θα χαρούμε πάντως να σε έχουμε κοντά μας, είσαι ένα ακόμα ναυάγιο, οπότε ταιριάζεις άριστα εδώ μέσα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.506
Πόντοι
2.036
Τελικά πάω και για 2ο,
Μετά την Τίνα,
Φ59 κάτω η κλασική μπαμπάτασικη νταρντανα βραζιλιανα.
Φ59 πανω 3 Λατίνες, Εμμυ καλό, Τζούλια νταρντανα και μια χαμηλοκώλα που δεν θυμάμαι όνομα αλλά είναι φόλα.
Πάω για Ρανια ή Αννιτα όποια δεν έχει αναμονή , για να δούμε και το μπάσκετ .

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.486
Πόντοι
2.046

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
312
Πόντοι
21
Ιασωνος 20Β Απριλ απλό πρόγραμμα ωραίο λατινακι με πλαστικό 3αρι βυζί καλο κορμάκι και κωλαρα.

Ιάσωνος 19 κάτω Ντιανα Ουκρανή ελεύθερο κλαρίνο

Ιάσωνος 19 πάνω Κικη μαύρη με πιασίματα.

Ιάσωνος 20 Γ Μπαρμπαρα τι μουνι είναι αυτό στο δεκαρικο, στεγνό νεανικό άλλα άγρια μάπα.λ, δεν μου έκανε.

Ιάσωνος 20Α ζουμερο λατινακι.
Καλησπέρα μήπως θυμάσαι αν η μαυρουλα στο 19αρι ήταν πρωινή βάρδια (πρίν τις 5 )? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom